Doslova mokrá rybačka

9. 6. 2019 · 5 160 zhlédnutí Subversia

,,Nerob! Zastri tie dvere! ", skríkla som po ňom. Usmial sa, dal mi pusu a povedal: ,, Neboj sa, poď, veď sa nemáš za čo hanbiť. Môžu mi len závidieť." Odišiel zo stanu a začal vítať návštevu ešte raz. Ostala som stáť ako prikovaná...

Koncom júna udreli neskutočné teplá. Ľudia plánovali dovolenky pri moriach, návštevy svetových pamiatok a my? My sme sa tešili na našu každoročnú celotýždňovú rybačku. Na chvíľu vypnúť v prírode, počúvať zvuk vody, plieskanie rýb o hladinu a rovnako tak aj menej príjemné kŕkanie žiab. Posledný pracovný deň sa nám podarilo úspešne prežiť a utekali sme domov. Pobalili sme si veci, nakúpili čo sme uvideli a vyrazili.

Po vybalení a rozložení sme sa konečne vyvalili do sedačiek. Od susedných rybárov nás delili stromy, kríky a vysoká tráva. Toto súkromie nám vyhovovalo. S priateľom chodievame väčšinou sami dvaja, užiť si jeden druhého. Rada sa tam vyzlečiem do naha, nechám si len tangáče a slním sa. Priateľ sa zas rád pomojká s mojimi prsiami hocikedy, keď si zmyslí. Aj preto si nebrávam veľa tričiek.

Počas týždňa sa nám podarilo chytiť zopár krásnych rýb, z ktorých sme mali obrovskú radosť. Ako to ale býva, niektoré veľké ryby sa rady trepú a nie a nie sa nechať odfotiť. Myk, šplech a človek je celý mokrý. Oblečenie okrem toho, že bolo mokré, tak krásne "voňalo". Rybacinka, "mňam". Ku koncu týždňa som toho veľa čistého už veru nemala. Čo čert nechcel, ohlásila sa nám návšteva na ďalší deň.

Zvečeriavalo sa, mysleli sme si, že už nik nepríde. Ležala som v pootvorenom stane, len v sieťkovanom tričku a kraťasoch. ,,Haló, čaute!", ozvalo sa od kríkov. Vystrelila som z postele, zastrela dvere a uvedomila si čo mám na sebe. Rýchlo som začala loviť v taške niečo na oblečenie a nič. Tričká mokré, smradľavé, podprsenka žiadna, uterák detto. Smradľavý. Takto tam predsa nemôžem! Zavolala som priateľa.

Vošiel a nechal pootvorené dvere. ,,Nerob! Zastri tie dvere! ", skríkla som po ňom. Usmial sa, dal mi pusu a povedal: ,,Neboj sa, poď, veď sa nemáš za čo hanbiť. Môžu mi len závidieť." Odišiel zo stanu a začal vítať návštevu ešte raz. Ostala som stáť ako prikovaná... Prišli nás pozrieť dvaja jeho kamaráti, jeden mladší v našom veku a jeden starší, asi 50tnik. Nepoznala som ich až tak dobre, aj keď sme sa už parkrát videli.

Kývla som hlavou, čo už narobím a vyšla som. ,,Ahojte", pozdravila som. Ich oči padli na moje prsia, ktoré cez tričko úplne presvitali. Videla som, ako sa na pár sekúnd zasekli a až potom z nich vypadlo: ,,Ehm, ahoj." Tie pohľady a úsmevy hovorili za všetko. (Daj ich sem, daj mi ich do pusy, daj mi ich do rúk.) Prisadla som si k nim akoby nič, pripili sme si a dobre sa bavili. Počas večera som si všímala ich reakcie, najmä toho staršieho. Častokrát som ho pristihla ako na ne civí.

Prišiel obrovský záber. Priateľ utekal k udiciam, mladší kamarát mu šiel asistovať a ja som na chvíľu ostala sama s Romanom. Tak sa volal starší z nich. Usmieval sa na mňa ako na blba, až neprirodzene. V tom sa pritiahol bližsie ku mne. Do ucha mi pošepkal: ,,Máš nádherné prsia, prepáč, nedalo sa nevšimnúť si. Už je to veľmi dávno, čo som tak mladé a veľké prsia nemal v rukách, nieto ešte v ústach. Dal by som čokoľvek za možnosť pohrať sa s nimi." Neodpovedala som.

Očerveňali mi líca a v hlave mi začali víriť zvrhlé myšlienky. Tá veta ma veľmi vzrušila, doslova som cítila jeho pohľad na pokožke. Otočila som sa smerom k priateľovi, trápili sa s vylovením, keď v tom som ucítila dotyk. Jednou rukou ma chytil za prso a silnejšie ho zmačkol. Trochu som sa cukla, ale on znova, nedal sa odbiť. ,,Neboj sa, pozri aký som z teba hotový," poukázal na svoj tvrdý penis, ktorý bolo vidieť cez nohavice. Nezmohla som sa na jediné slovo, pozerala som na neho, on na mňa.

Postavil sa zo stoličky a kľakol si predo mňa. Oboma rukami mi nadvihol to provokačné tričko. Uvidel ich celé a vzdychol si: ,,Ach bože. Sú úžasné." Tričko mi vsunul do úst, aby mi nepadalo a pricucol sa k nim. Vzal si moju stvrdnutú bradavku, cucal a hrýzol ju. Potom druhú, zabáral si hlavu medzi ne a stále opakoval: ,,Ach, toto som chcel. Nech to nikdy neskončí." Jedným očkom poškuľoval či sa niekto nevracia a vychutnával si ich. Občas si rukou pohladil vtáka a znova sa im venoval.

Ticho som sedela a užívala si to. Priznávam sa. Splniť prianie staršiemu mužovi, ktorý už pomaly zabudol aké to je mať mladé telo, bolo... Vzrušovalo ma to. Cítila som ako mi vlhne rozkrok, pulzovanie v pičke. Bola veľmi mokrá. V tom ma schytil za ruku a odtiahol kúsok ďalej za porast. Vytiahol ho z nohavích a vraví: ,,Kľakni si prosím." Ako poslušná čubka som si kľakla, vyzliekla si tričko a čakala. Začal si ho honiť, netrvalo dlho a z jeho tvrdého údu padalo semeno na moje nastavené prsia. Vzdychal a striekal. Veľmi.

Keď sa na mne dokončil, oddialil sa a ešte chvíľu sa pozeral na moje postriekané prsia. Boli takmer celé špinavé. Slastne sa usmieval, vytiahol zo zadného vrecka vreckovky a poutieral si ma. Podal mi ruku, postavil ma a vrhol mi pusu so slovami: ,,Ďakujem kráska. Už dávno som nič vzrušujúcejšie nerobil." Usmiala som sa. ,,Poď, pôjdeme naspäť, ale nikomu o tom nepovieme. Jasné? Viem, že Milan by mi to neodpustil," dodal.

Keď sme sa vrátili, môj Milan aj s kamošom už sedeli a popíjali ďalej. ,,Kde ste boli?", pýtal sa. Na to mu Roman pohotovo odpovedal: ,,Chcel som vidieť okolie a hľadali sme nejaké kadibúdky. Bolo mi treba." Zasmial sa. Ja som len prikývla, aj keď na sebe som ešte cítila stopy po jeho horúcom semene.