Sluzobka

10. 6. 2019 · 5 638 zhlédnutí hilari

Sluzobne som musel odcestovat na cely mesiac. Nebol som z toho uplne nadseny pretoze bolo leto a manzelka sa rada predvadzala v spodnom pradle. Takto som o to prisiel. Navyse to bolo narychlo tak sme sa ani nestihli poriadne rozlucit. No nic. Sedim v lietadle a odlietam.

Na hoteli mi vecer pipne sprava. Manzelka pise. Milacik, pozri co sa mi stalo. Musim ist nakupovat. A prilozena fotka kde ma roztrhnute nohavicky presne cez jej lasturku ktora odtial vykukuje. Teda roztrhnute. Keby som tu mrsku nepoznal tak by som si myslel ze su roztrhnute. Nicmene je to potvora. Presne vie ako ma drazdit. Tak som jej odpisal ako sa jej to stalo. A ona na to, vies, ked som sa hrala so svojou novou hrackou, nejak som to prehnala. A uz mi bezalo hlavou co si to zasa kupila. Robertka jedneho ma ale casto ho nepouziva. Teda aspon nie predo mnou. Pisem jej nech mi svoju hracku vyfoti ale ze uz je unavena a musi ist spat... Potvora. Takto som tu ostal iba ja a moja ruka. Zajel som si nou do trenek a vyslobodil svojho draka. Dival som sa na tu jej fotku. Dala si obvzlast zalezat aby bola jej lasturka zaostrena. Pametam si, ze ked som ju pred par dnami videl, tak nebola oholena ale teraz som ziadne chlpky nevidel. Dlho som to nevydrzal a urobil sa.

Par dni bolo takych normalnych. Riesili sme len bezne veci. Ja som bol hodne v praci a nemal som moc cas na ine aktivity. V piatok sme mali meeting kde sme rekapitulovali veci z celeho tyzdna ked mi prisla sms. Manzelka bola v kabinke a mala na sebe sexy krajkove nohavicky a docela priehladnu podprdu. Paci sa ti? Myslel som ze to so mnou sekne. Riaditel nasej pobocky zacal so mnou nieco preberat ale ja som mal v hlave len tu fotku. Citil som ze mi prisla dalsia sprava. Riaditel nie a nie prestat. Konecne bola chvila aby som pozrel na mobil. Tak ked sa ti nepacia tak ja pojdem domov bez nich. Mam sice len kratke biele saty ale to sa zvladne ;) Keby som mohol, tak uz sedim v lietadle a doma ju celu pomilujem. Takto som si musel nechat zajst chut a posluchat riaditela.

Vecer na hoteli som si napustil vanu a rovno si to urobil. Vzal som mobil a napial manzelke. Co robis mrska moja? Ja na teba moc myslim. V zapeti mi prisla sprava s fotkou ako ma manzelka narazeneho robertka v lasturke a tecie z nej stavicka. Skoro som dostal infarkt. Tak to je ta nova hracka. Potvora. Urobil som sa druhy krat v podstate okamzite. Radsej som na seba hodil plavky a vyrazil na nedaleku plaz. Toto bude dlhy mesiac. Uz bol podvecer a na plazi boli uz len same pary, tak som to radsej rychlo zabalil. Poslal spravu manzelke ale ta uz asi spala. Tak som siel aj ja.

Druhy tyzden sa vliekol ako voda. Vo stvrtok ale riaditel prehlasil ze si vedieme velmi dobre a ze nam schvaluje letenky na vikend domov. Parada. Zene som nic nenapisal a vyrazil. Ked som prisiel domov, videl som ze sa u nas svieti. Potichu som odomkol. V obyvacke bol pocut culy rozhovor. Martina mala na navsteve svoju kamaratku Klaru. Dvere boli pootvorene tak som videl dovnutra. Na stole bola dve flase vina. Jedna prazdna a druha nacata. Co ma zarazilo ale viac bolo to, ze obe mali na sebe iba spodne pradlo. Martinine som nepoznal. Asi muselo byt nove. V tom si ma ale vsimla. Co ty tu robis? Tak som jej to v kratkosti vysvetlil. Kym ma pocuvala, tak bolo vidiet, ze jej to v jej hlavicke srotuje. Ani jednu nenapadlo sa obliect. Hned ako som skoncil vysvetlovanie mrkla Martina na Klaru s otazkou v ociach. Ta s usmevom prikyvla. Vies, boli sme s Klarkou nakupovat. Ja nieco v com by som sa pacila tebe a Klarka zas nieco pre svojho manzela. Potrebujeme ale niekoho kto zhodnoti ci sme vybrali spravne. Nestihol som ani odpovedat a uz som sedel na stolicke a ruky zviazane za telom. Martina mi rozopla koselu a vyzliekla nohavice a obidve s chichotom odbehli do spalne. Za chvilu sa vratili a Martina mala na sebe presne to pradlo ktore mi posielal do spravy. Klara mala na sebe modry set. Krajkove priesvitne tanga a modru priesvitnu podprdu. Nikdy som ju nahu nevidel a tak som sa na nu asi trocha viac sustredil. Mala pekne plne trojky, trocha plachy usmev a dole mala vyholeny trojuholnicek. Martina ma chytila za gule. No teda pekne. Hadam, ze toto kolo som asi prehrala. Asi som ti na tej sluzobke moc nechybala, co? A poriadne mi ich promnula. Pero mi stalo uz davno. Dievcata odbehli a znova sa vratili. Klarka mala na sebe podobny set ako predtym ale tentokrat v zelenej farbe. Velmi ma to nezaujalo, tak som sa sustredil na moju zenu. Ta si toto kolo poistila a vytiahla na mna cierne nohavicky s dierkou v strede a podprsenku si pre istotu nevzala ziadnu. Zato si natiahla cierne puncochy. Presne vedela co na mna plati. Jej krasne pevne dvojky boli zakoncene stojacimi bradavkami a jej klin bol dohladucka vyholeny. Ak mi predtym stalo pero, tak teraz bolo tvrde ako kamen. Martina sa na mna usmiala a prehlasila, ze si potrebuje este vyskusat ci nohavicky mozu plnit svoju funkciu. Stiahla mi trenyrky a nasadla na moj zalud. Bola tak vlhka, ze som do nej zajel az na doraz. Ktovie co tam tie mrsky spolu robili. Par krat si na mne zajazdila a prehlasila ze je to v poriadku a odisla. Bolo to len tak tak. Predsa len dva tyzdne bez sexu a po tomto divadle...

Baby sa znova vratili a teraz to bolo nerozhodne. Martina mala na sebe smotanovy komplet, opet priesvitny a Klara zasa ruzovy komplet. Vahal som ktorej to viac slusi. Musite sa mi viac ukazat. Nie som si isty. Martina sa ku mne priblizila a vyspulila na mna prdelku. Mala ju tak krasnu, pevnu, vysportovanu. Najradsej by som ju chytil a poriadne do nej zajel. Ale to sa uz osmelila trocha aj Klara a posadila sa mi do klina. Co povies na moj komplet? Prsiami mi zatriasla priamo pred ocami a celu dobu mi pritom projizdela po vtakovi svojou muslickou. Bolo citit, ze uz je pekne vlhka. Babi, takto zviazany to asi nerozhodnem. Musim si tie modely poriadne osahat. Ako myslis, povedala Martina, rozviazala ma a hodila na postel. Tam si ma prisadla tak ze som mal jej mokru buchticku priamo v tvari. Odtiahla si nohavicky na stranu a povedala, tak testuj. Zacal som ju divoko lizat. V ten isty okamih mi ho Klara chytila do ust a zacala fajcit ako by to uz rok nemala. Bolo to vesmes rychle predstavenie. Bolo toho na mna prilis a urobil som sa takmer okamzite. Martina sa zasmiala a prehlasila. Chod sa osprchovat. Este si nevidel vsetko. A zmurkla na mna. Priznam sa, ze po ceste sa mi sprcha hodila. Ked som skoncil, vratil som sa do obyvacky ale tam nikto nebol. Zamieril som teda do spalne. Tam boli vsade rozsvietene sviecky. Klara lezala naha na chrbte, Martina vedla nej a bozkavala jej prsia. Ked ma zbadala, usmiala sa na mna a ukazala do rohu. Tam stala kamera vsetko natacala. To mas prekvapenie na sluzobku. Pod medzi nas ;)

Dvakrat mi to hovorit nemusela. Jedine som vahal za ktorou ist ako prvou. Manzelka to zbadala a pohrozila mi. To snad nemyslis vazne. Samozrejme ze zacnes so mnou. Lahla si na chrbat a roztiahla nohy. Jej dokonale oholena muslicka sa na mna vyspulila a bolo to jasne. Okamzite som na nu naskocil a zajel do nej. Bola krasne vlhka. Poriadne som to rozjel a zajzdel do nej cim dalej tym rychlejsie. Baby uz boli nacate a tak Martina zacala rychlo vzdychat. Zacal som jej bozkavat bradavky a za chvilku sa urobila. Nemal som vela casu na rozdychanie sa lebo zozadu ma hned chytila za bradavky Klara. A co ja? Zhodila ma na postel a tentokrat bola hore ona. Chytila mi ruky za hlavu a zacala na mna pomaly nasadat. Vychutnavala si to. Pekne pomaly. Centimeter po centimetry. Dole a zas hore. Dole a hore.. Bol to magicky okamzik. Na to sa uz ale dostala Martina k sebe a prehlasila ze ona tu len tak sediet nebude. A opet mi nasadla na tvar. Zacal som jej sat postevacek. Tak mi chybal. Dole na mne jazdila Klara ktora sa medzitym poriadne rozjela a hore zasa Martina. Jazykom som jej zajizdel do sterbinky a sal ju. Zacala znova vzdychat. Holky sa asi zosynchronizovali lebo teraz zosilovali spolocne. Nemohol som uverit na co sa divam. Na Klarinych prirazoch bolo citit ze uz bude tak som sa poriadne pustil do Martiny. Urobili sa takmer rovnako. Klara bola o kusocek skor. Dival som sa na nich ako mi tam lezia v posteli. Nahe a znicene. Fascinujuci pohlad. Myslim, ze video ktore sa prave natocilo bude dalsie dva tyzdne pustene niekolkokrat.