Tvrdá Kontrola (SM fikcia)

8. 8. 2019 · 3 228 zhlédnutí Pohodovypanapani

Tento príbeh je fikcia, akákoľvek možná podobnosť osôb a miest je čisto náhodná

Anton Pavlovič si zapálil cigaru a odpil 200 g z Beluga vodky. Job tvoju mať pizdec, vot kakaja žizň, pomyslel si a oblizol pery. Bolo to už 20 rokov, ako prišiel do malebnej krajiny pod Tatrami, kde začal nový život.
Zapol si obrovský TV a pozrel pondelkové správy, hrozivý nález a odhalenie v služobnom v aute, hlásal titulok. Nález úchylného štátneho zamestnanca !. Redaktor vzrušene hovoril o náleze totálne presexovanej dvojice muža a ženy, štátnych zamestnancov v služobnom aute. Ženu a totálne sfetovaného muža, jej kolegu z prace, mašli niekde na poľnej ceste medzi horským priesmykom. Žena bola brutálne osúložená do každej dierky a sado-maso praktikami trápená počas súloží. Jej život, už nebude to čo býval predtým. Hlavný podozrivý, jej kolega, divoký milovník sa krčil pod A4 lajstrami a triasol pred policajtmi, stále dookola opakoval ja som nevinný a slušný … Iste, iste že si, pomyslel si Anton, trápil si ľudí, rozdával zlo a utrpenie, tešil sa z trestov a pokút, Boh ti to oplatil inak…. Ako vždy v živote, človek mieni a Pán mení…..
Anton si spomenul na svoj prvý turnus v Hroznom a vzrušenie zo spomienok mu ovládlo telo. Nič sa tomu nevyrovná, ruch boja,pach krvi a strachu. Anton si pomyslel na bratov v boji z jednotky, ktorí už nikdy nepozdvihnú pohár s vodkou. Na Julija, ktorého povstalci napichli na kôl za živa a vypálili mu oči, na Oleka ktorému vyrezali jazyk a vlastné vajcia s vtákom mu strčili do úst, na Pavlika ktorému odťali za živa hlavu. Hneď vyšla horká slza, oj ribjata kde vy ostalis….. Heslo ich jednotky bolo “Na svojich nezabúdame”. Vždy všetky telá priniesli na bázu a poslali domov na matku Rus aby spočinuli v pokoji na rodnej zemi. Pomsta za spolubojovníkov bola strašná. K vodcovi povstalcov sa dostala jednotka po niekoľko dňovom pochode. Povstalci sa ukrili na malý vŕšok, vyzeral ako štetkin cecok, na vrchu bola plieška ako veľká bradavka. Tu sa usídlili a žili v tajnosti miestny povstalci. Keď Anton zavolal letectvo a zadal koordináty na útok raketami Ch-25 tie kurvy vôbec netušili čo ich čaká. Z výšky 8 km preorali bombardéry kopec trieštivými a napalmovými pozdravmi. Keď chlapi z jednotky vyšli na kopec bolo tam asi 10 preživších povstalcov ktorí sa krčili v kruhu ako vystrašené sliepky. V obkľúčení po útoku Antonovej jednotky SpecNaz nemali povstalci šancu. Anton zastrelil prvého z nich náhodným výberom, jeho PP19 Bison rýchlo zaštekal, celkom ako zubárska vŕtačka a chlap bol zrazu bez hlavy. Druhého chlapa sa opýtal “Kde tvoj komandir, Aslak?”, krátke zaváhanie prinieslo chlapovi okamžitú smrť. Anton vymenil zásobník a ukázal samopalom na tretieho povstalca, správna odpoveď prišla v sekunde, “Aslak je v jaskyni na druhej strane pod vrcholom, ukážem Vám cestu gospodar”. Keď tam prišli, Aslaka sedel v jaskyni na zemi, tleli na ňom šaty, bol samý pľuzgier od napalmu, oči mal spálené…. A aj tak sa natiahol po AK74, položenom vedľa svojej nohy. Brrrrtrt zaštekal PP19, Aslaka nadvihlo a oddelilo mu kľúčnu kosť od tela. Končíme magor! pomyslel si Anton, potom sám nevedel prečo, zobral poľnú lopatku a Alsakovi odsekol hlavu a dal si ju ako trofej do vaku…. Vladič, spolubojovník z jednotky sa povracal na mieste ako to uvidel. Och, Och, armáda ! To boli časy, dnes už v kraji pod Tatrami nie je takej zábavy….
Anton má malý obchod a vozí ruské výrobky do Európy. Vodka, kaviár, slané ryby, huby plus nejaké tie drobnosti…. Veď je bývalý vojak. Tak to ide roky, bez problémov… Teda šlo to to, až do minulého mesiaca. Kontrola sa ohlásila, najprv cez telefón. Divné drzé ženské stvorenie s divným hlasom. Vy predávate kaviár?? No nakoľko nemáte registráciu HACCP prídem na kontrolu a nadrbem Vám pokutu ako sviňa!!! Snažil sa komunikovať milo, vysvetľoval že kaviár ma všetky certifikáty, je v konzervách, no žena si išla svoje. Prídem a pokuta 33 tisíc vás neminie!!! Boh môj milostivý pomyslel si, či ja som ozaj hlúpy a budem robiť na tuto pizdu nenažratú? Veď aj v Rusku kde je všetko skurvené a bez bumážky sa nepohnem sa najprv úrad snaží vysvetliť, napraviť až potom pokutovať. Aj sprostý ruský úradník vie, že kliešť cicia obeť primerane a pomaly aby ju mohol cicať dlho. To iba v kraji pod Tatrami je úradník neobmedzený pán. Prídu už v piatok, tak nech sa deje vôľa Božia.
V piatok ráno stala služobná kia kontrolórov na Antonovom vyhradenom parkovacom mieste. Zahryzol si do jazyka a vošiel do svojej firmy. Od dverí počul ako kričia na Jelenu. Jelenu zobral z Ruska zo sebou, keď jej otca Julija zabili povstalci a jej mama sa potom upila k smrti. Mal ju ako dcéru, robila mu vo firme zástupcu. Škoda len, ze Jelena sa podala na otca. Baryšna asi 100 kg a 180 cm, výzor celý nebohý Julij.
Pani z kontroly práve hlasno nadávala Jelene do hlúpych žien. Zahryzol si viac do jazyka a vošiel k sebe do kancelárie. Podarená dvojica, mladá baba, blondína vysoká a neforemná postava a nízky čiernovlasý chlap. Ona bliakala nadávky a kontrolórske termíny a čísla zákonov a výšku pokuty oháňala sa paragrafmi a on chcel zapečatiť sklad tých otrávených jedov z Ruska.
Dosť pomyslel si, ruka sa mu automaticky vymrštila a prudko zasiahla mužove hrdlo. SISTEMA, to umenie čo sa Anton naučil v jednotke, zafungovala okamžite. Kontrolór sa zviezol k zemi bez ducha a hláska. Pičenka blonďavá sa hlasno rozkričala, čo Antona čaká keď ona odíde a udá ho….
Sykol Ty uže nikogda neodídeš pizda! Chvat SISTEMI a blond kontrolórka, majsterka galaxie a úradného vesmíru bezvládne ovisla na stoličke ako handra. Zakričal, Jelena devočka máme hostí na šašlik. Jelena bola v sekunde v kancelárii…. Videla čo Anton urobil, ostala v strehu a hneď čakala na ďalšie pokyny. Ketamín i iglu pozalujsta, striekačka sa v rukách Jeleny sa zjavila nečakane no s istotou. Našla rameno ženy a jej žilu. Droga za účinkovala za 30 sekúnd, telo ženy sa uvoľnilo a jej svaly ochabli. Muž dostal svoju dávku v sekunde potom. Pre neho bol pripravený aj pervitín, slušná dávka pre začínajúceho feťáka. Teraz treba zobrať bábiky na šašlik. Pod firmou bol starý proti atómový kryt. Tak kedysi kúpil Anton starý opravárenský závod aj s CO krytom. Presne pod objektom, kde boli novo prerobené kancelárie, mal Anton svoju druhú pracovňu. Tu vymáhal pohľadávky. To bola doplnková živnosť pri ktorej si spomenul na mladosť a službu v armáde. Pri tejto práci sa vždy uvoľnil a zrelaxoval. Zobral doklady blond pičke. Stanka…. Hmmm Hmmm pekné meno. Budeš trpieť, konečne si to užiješ aj ty suka. Chlap ho nezaujímal, mal cca tri až štyri hodiny na vykonanie ortieľa na hnusnej kontrolórskej suke. Vytiahol Stanku na pripravenú kladku, dal sa do práce. Priviazal jej ruky a nohy na určené miesta a strhol z nej šaty. Tá mrcha sa prebrala, prosííím pane nie!!! Facka jej zavrela ústa. Rot derži suka! Ticho! Mala obyčajné biele nohavičky a bielu podprsenku…. Igelitový biely obal na mŕtvoly bol rozbalený pod miestom Antonovej práce. Stanke sa v očiach už neleskla neobmedzená moc úradníka. V jej očiach bol smrteľný strach. Úžas z toho čo príde. Chcela kričať, ale ďalšia facka je rozbila nos a peru. Ticho, ja skazal! Dýchala tíško a od strachu jej povolil močový zvierač. Facka prišla okamžite, suka što ty sdelala? Pera jej krvácala, Stanka už nevyzerala ako neohrozený čierny rytier kontroly a pokút. Plakala a prosila. Anton mal tuto hudbu rád, aj tvrdí chlapi sa pod jeho rukami menili na vláčne cesto. To krátke Antonove dohovorenie zvyčajne stačilo aby nadiktovali Jelene kódy internet banking a kreditiek a splatili svoje dlhy. Potom sa s nimi pohrala Jelena, krvilačne ako jej otec, dobre vyškolená svojim otčimom. Muži prichádzali o svoju pýchu kovaným nožom z bulatu… Pomsta Jeleny za jej otca, Každý úd bol napchatý do zadku obete a obeť vyhodili v lese. Medvede sa už postarali.
Teraz však riešili suku kontrolórku, čo bola najmúdrejšia. Stanka plakala a prosila o milosť, sľúbila zastavenie kontroly, Anton sa iba smial. Odpúšťa iba Boh ja nie. Zomrieš ak nedokončíš kontrolu bez pochybenia! Ak ju ukončíš a všetko bude v poriadku ostaneš nažive…. Kontrolór sa začal metať v kúte, triasol sa a potil a z papule mu tiekli gebriny, štartoval svoje perníkové prázdniny. Chuť na sex na kontrolóra príde o chvíľu. Anton vedel, ze musí konať rýchlo. Vzal Stanke aktovku, našiel príslušné tlačivá a dal pokyn napísať požadovaný zápis o kontrole. Stanke sa veľmi nechcelo, ale silná facka ju správne motivovala. Taký zápis ta kurva nenapísala už roky. Od školy bola na tomto úrade a iba jebala ľudí. Skurvená hnusná úradníčka, teraz však mala zlý pocit ze budú jebať ju. Ani netušila že ten pocit sa o chvíľu zmení na realitu…
Dopísala, podpísala, opečiatkovala, Anton si prečítal zápis a uznanlivo privrel oko, Chorošo, možet byť tak. Kopol potiaceho sa úradníka do brucha, chuj vstaň a dávaj podpísať protokol. ANO pane zakoktal zbabelý pes. Pizdec pomyslel si Anton. Za odmenu si sám pojebeš kolegyňu , ale až po mne a Jelene, pizdec. Jelena vzala protokol, pre-fotila ho, a fotokópie dala podpísať špinám úradníckym. Pre istotu skontrolovala služobne čísla preukazov a všetok text. Všetko na sto percent sedelo.
Show môže začať. Anton strhol zo Stanky gaťky a podprsenku, jej prsia boli ako hrušky, pretiahnuté a ovisnuté, mali však celkom pekne bradavky. Pičku jej lemovali veľké pysky, vyholená bola okolo pyskov na hladko. Brazílsky pásik hore nad jej pičkou bol blond.
Anton vymenil vrece. Nemal chuť stáť v Stankinej štanke. Jelena zatiaľ vyzliekla úradníka, mal stoporený úd, to je účinok perníku a triasol sa ako pes. Jeho telo bolo ovisnuté a mäkké ako pampúch. Jelena v rukaviciach na umývanie hajzla pohonila chujovi úd. Bol hneď ako kameň, uznanlivo mľaskla. Chuj úradnícky sa však potil ako sviňa a chemicky smrdel.
Anton sa vyzliekol, jeho svalnaté a zjazvené telo sa naplo, Stanka bola síce mladá neforemná baba, ale jebateľná. Keď úradníčka uvidela chlpatú húštinu okolo veľkého a hrubého kokota za ktorý by sa nemusel hanbiť ani Rasputin nasucho preglgla.
Anton Vytiahol Stankine kladkou nohy nahor. Vyložil si ich aj s povrazmi na stojan a nasúkal sa pod Stanku. Hrubý chlpatý valec cítila Stanka na svojich pyskoch, bolo to ako otvárač na fľaše, ako hrubá hajzlová kefa. Nevdojak si spomenula ako si za mlada honila piču otcovým skrutkovačom s hrubou rúčkou. Zaliala ju nečakane vlastná kundia šťava.
Anton spozornel, tej suke sa to hádam páči?!?! Začal jebať tú úzku mokrú piču, ta sa hneď ovíjala okolo jeho hrubého údu a jej majiteľka slastne vzdychala. Stanka sa prispôsobila sa do Antonovho rytmu a jej kunda tiekla ako vodopád. Jelena začala Stanke stláčať cecky a prstiť riť, Stanka kňučala ako hárajúca sa suka. Jelena jej vrazila do riti palec a cítila ako cez tenkú hrádzu medzi Stankinou pičou a riťou sa po jej palci kĺže kokot jej ochrancu Antona. Vybrala prst a priviedla za kokot perníkového kontrolóra, posadila ho na stoličku od piana pod Stanku. Kontrolór nadržaný ako pes nabodol svojim úzkym kokotom Stankinu riť. Anton zacítil ako sa jeho kokot šúcha o nejaké špáradielko. Kontrolór cítil ako jeho špáradielko naráža na hrubú klobásu. Jelena masírovala Stanke kozy, a ta sviňa úradníčka striekala kundí maz ako fontána. Pojebaná dvoma chlapmi a uviazaná na konštrukcii zažila svoj prvý mokrý Multi orgazmus. Anton búšil do tej úzkej pičky ako kladivo a blížil sa k výstreku, kontrolór jebal svoju kolegynu do riti a už pumpoval svoj žlto biely puding do Stankinho kakoového venčeka. Anton uvidel ako sa zo Stankinej riti valí potok semena a začal striekať. Plnil tu úzku úradnícku kundu ako koláč smotanou. Kontrolórka vzdychala a kričala, prosila ďalšiu o jebačku ,kňučala ako fena, a kde je tretí, chcem ďalší čurák cítiť v hube. Chcem byt vymrdaná do krku. Anton sa otočil sa a odkopol úradníka. Pizdec ty budeš jebať odzadu teraz! Ánooo, zakrochkal úradník a jeho kokot bol z fetu stále tvrdý ako kameň.
Anton mu dal znova perník pod ďasno, neboj sa pizdec, po tomto budeš ako železo, budeš mat kokot ako mlat. Úradník vďačne prijal ponúkaný fet. Otočili si kontrolórku na štyri a začali, Rasputinov pajser vošiel Stanke do papule až po mandle, perníkové špáradielko zaliezlo Stanke hlboko do riti. Jelena si dala pripinák a zašla hlboko Stanke do kundy. Prílev šťavy a striekanie prišlo za chvíľu, s plnými ústami kontrolórka kričala huhňavým hlasom jebte ma, jebte ma tvrdo prosím. Anton je držal hlavu tak že Stanka cítila ako jej pery škrabú o chlpy Antonovho kokota. Hrubý a žilnatý kokot narážal o steny jej ust a napínal ju na grcku. Zatiaľ čo druhy tenký kokot jej kolegu prznil Stankinu riť. Už 6 rokov s ním chodila na kontroly a jebali spolu ľudí. Teraz jebali kontrolovaní ľudia ich, aká nečakaná výmena úloh. Jelena s pripinakom drvila Stankinu piču a rukami mliagala jej cecky. Stanke to bolo ako nebeská masáž.
Takto dobre si nezajebala od vysokej školy keď sa vyspala s vedúcim katedry za diplomovku a štátnice. Potom sa vyspala aj s námestníkom na úrade kde praxovala, olízala mu riť a vajcia a dostal tento flek. Odvtedy iba jebala ludi na kontrolách. Teraz však narazila kosa na kameň a kontrolovaná stránka jebala Stanku. Bola zviazaná ako baran pred porážkou a každá jej diera bola vyplnená, ketamin otupil jej myseľ, ale už ho vlastne ani nepotrebovala. Jej neukojiteľná pica, riť a huba boli plne, mala v nich hrubý aj tenký kolík, kolík bol pre ňu znak pokory. O tomto snívala pri každej príležitosti, po tomto túžila, toto ju už roky rajcovalo. Zrazu je naplo na vracanie ale mohutný prúd Antonovho semena prestrekol aj cez jej grcku. V tej istej chvíli jej do riti nastriekal semeno znova kolega.
Anton sa otriasol, vybral čuráka z tej žumpy a umyl sa. Jelena vybrala pripinák zo Stankinej piči a umyla sa. Iba kolega kontrolór sa do piči tlačil svojím špáradlom. Anton a Jelena nechali perníkového býka jebať a postupne si dali sprchu. Perníkový kontrolór stále mrdal kolegyňu ako a kokot mu stál už hádam dvanásty krát po sebe …
Stanka už plakala lebo jej kunda už vôbec nemazala, obliali ju vodou, natreli olivovým olejom, aby znova mazala a pernikátorovi dali znova pod gambu perníku. Ešte tri hodiny kontrolór jebal Stanku do suchej piče, riti a huby a kvíkal pri tom ako ako prasa. Keď sa zvalil v rauši z rozjebanej krvavej piče a rite dolu, dielo skazy bolo dokonané. Anton s Jelenou dali obom kontrolórom vypiť vody so savom a ketamínom a naložili dvojicu do ich služobného auta. Auto s nahou dvojicou odviezli do lesa za mesto po poľných cestách. Všade v aute ešte rozsypali Perníkové skladačky a oboch kontrolórov perníkom ešte pre istotu dokŕmili. Poutierali svoje prípadné otlačky z auta a rozsypali korenie a pristrekli SAVO. Keď sa úradníci zajtra možno preberú budu vedieť hrubé hovno, ketamin a pervitín sú vražedný mix…. Tato suka hádam už nikomu neublíži pomyslel si Anton.
Suka ma pred sebou ťažké obdobie odvykania sa, ak sa náhodou preberie. Na cestu do hlavného mesta na svoj milovaný úrad môže na dlho zabudnúť ak vôbec prežije. Hádam už nebude škodiť nikomu, ale keď by chcela, tak asi pred tým nerada vždy spomenie na svoj kontrolórsky zážitok….