Sestrina kamarátka [3/4]

24. 9. 2019 · 5 944 zhlédnutí LoveSex99

Keď som znovu nakukol do izby, videl som ako sa Majka postavila z postele a išla si niečo zobrať do tašky. Vytiahla z nej umelý penis. Zostal som úplne v šoku.

Pomaly si ho pripínala na telo a Katka na ňu pozerala. V očiach jej bolo vidno náznaky, strachu, neistoty ale aj rozkoše. Keď si ho Majka poriadne upevnila siahla dvomi prstami Katke medzi nohy a poznamenala, že je stále vlhká, takže to pôjde lepšie. Už mi bolo jasné, že moja sestra je stále panna, a Majka je tá, ktorá ju sčasti pripraví o panenstvo. Katka si ľahla na postel, roztiahla nohy a prerušovane dýchala. Majka si jedným kolenom kľakla medzi jej nohy, ruky jej dvihla nad hlavu a pridŕžala ich tam. Vášnivo pobozkala Katku na pery. Jednu ruku jej na chvíľu pustila, chytila di ruky umelý penis a začala ním dráždiť Katke klitoris, pysky a aj vchod do vagíny.

Pred vagínou podržala penis, nechala ho tak nastavený, opretý o vchod. Chytila Katke ruky, pobozkala ju na pery, a keď jazykom vnikla do úst, pritlačila bokmi a penis jej zatlačila do vagíny. Nepokračovala v pohyboch, nechala Katku nech si zvykne na ten cudzí pocit. Katka vyzerala, že ju to mierne bolí, ale nejako veľmi sa nevzpierala. Katka prikývla hlavou a Majka začala s pohybmi. Boli pomalé, nie veľmi silné. Katka si stále zvykala, no po istom čase si to zjavne začala užívať, pretože som počul jemné vzdychanie.

Majka začala prirážať rýchlejšie aj tvrdšie, no Katku to teraz nijako nerozhodilo. Katka sa začala mykať v orgazme, podľa mňa to bolo rýchlejšie ako sme všetci traja čakali. Majka vytiahla umelý penis z Katkinej vagíny, pobozkala ju na pery, a ako zdvihla hlavu po bozku, zazrela ma vo dverách a žmurkla na mňa.

Nevedel som, čo to má znamenať tak som sa rýchlo postavil a ušiel do svojej izby. Posledné čo som počul boli Majkine slová, ako hovorila Katke, že bola úžasná.