Katka epilóg

31. 10. 2019 · 2 033 zhlédnutí glanss

Miki sa zmenil. Z plachého chlapca sa stal sebavedomy muž. Spočiatku to boli len také malé zmeny, ktoré si málo kto všimol. To, že mal dievča nebola rarita. Ale to, že má sex skoro každý deň to už áno. Jasné, že to nevytruboval každému na počkanie. Ale v kruhu priateľov sa občas zmienil slovkom dvoma. No a okolo vianoc už to vedela celá trieda. Ako rástlo jeho sebavedomie, a dievčatá z triedy sa dozvedali rôzne detaily, hlavne a veľkosti a výdrži, menil sa ich postoj k nemu. Zrazu sa s ním bavili aj triedne krásavice. Rôzne s ním flirtovali čo sa samozrejme nemačilo triednym krásavcom. Ale Miki bol zaľúbený do svojej Katky. Triedna učiteľka to všetko sledovala a bola spokojná, že to tým dvom funguje. Katkine tehotenstvo sa zatiaľ dalo skrývať. Po novom roku sa už, ale začala zagulaťovať. Zväčšili sa prsia a v šatni pri telocviku neušlo spolužiačkám, že rastie aj bruško. Vo februári sa to prevalilo a bol z toho pekný poprask. Týždeň obletovali školu bulvárne médiá. Vyhrnulo sa množstvo teórií kto je otcom, lebo mladá láska nikoho nezaujíma. Malo to aj jedno pozitívum. Eva, moja triedna, sa mohla oficiálne zapojiť. Strávili sme nejedno poobedie u nej v kabinete rozhovormi ako ďalej. A pridávala ďalšie praktické rady, ktoré by bežná poradkyňa nedala.
Prešiel marec aj apríl. Katka už bola gulatučká. Jej otec im kúpil byt hneď vedľa matky. Tak, aby mladí mali súkromie a zároveň pomoc bola na blízku. Postupne sa tam obaja sťahovali. Miki prespával u rodičov čoraz menej. V máji spravil maturitu na výbornú a o dva týždne mala Katka rodiť.
Po maturite šli všetci oslavovať. Chvíľku s ním bola aj Katka, ale ten hluk a cigarety nebolo pre ňu. Dala mu pusu a rozlúčila sa. Miki bežne moc nepil, ale v ten večer sa odviazal. Všetci pili viac než obvykle a mnohí odpadli ešte pred polnocou. Ešteže nad barom bol penzión a majiteľ bol otcom jedneho spolužiaka. Mali vyhradené tri izby pre tých čo by nezvládli cestu domov. Miki prestal vnímať čas po desiatej. Dve spolužiačky, Linda a Martina, podobne opojené s ním flirtovali a čím ďalej sa naňho lepili. Miki zabudol na Katku. Linda mu dala najprv malú pusu na líce. Po nej ho hladila po hrudi a mrkla na Martinu. Obe mu začali hladiť stehná a rozkrok. Miki sa nebránil. Spolužiačky pokračovali ďalej. Rozopli gombík na rifliach a už bola prvá ruka dnu. Zatiaľ čo Linda nahmatávala Mikiho mužstvo, Martina svojim jazykom počítala jeho zuby. Miki v tom bol až po uši.
Okolo išiel barman, a keď videl kam sa to strháva, poslal ich hore na izbu. Dokonca im pomohol do schodov. Keď trojica zapadla do voľnej izby, uvažoval či si nevezme prestávku, ale načo riskovať. Čo keď nie sú až tak naliate, a budú si pamätať. Nechal Mikiho v rukách tých dvoch nymf. Spolu Mikiho vyzliekli a potom aj seba. Rozjarené sa pustili do seba. Vášnivo sa bozkávali a hladili. Navzájom sa prstovali až boli tak nadržané, že… sa chceli vrhnúť na tvrdé mužstvo… spiaceho Mikiho. Miki bol úplne grogy. Dievčatá skúšali honenie, lízanie a sanie. Nakoniec prišli na rad facky, aby sa prebral. Ale Miki sa len prevalil na bok a spal ďalej. Nazlostené zišli dole a spili sa do nemoty. Ráno prišla Katka po svoju lásku a našla ju nahú v posteli s dvoma spolužiačkami a jedným spolužiakom. Jedno dievča malo len podprsenku, druhé len nohavičky. Chlapec bol tiež nahý. Katka pozbierala Mikiho veci a zobudila ho bozkom.
Miki oťapený si nič nepamätal. Mal úplne okno. Katka bola milá a na nič sa ani nepýtala. Vedela, že urobiť scénu nemá zmysel. V lepšom by zostal, ale so zničeným svedomím. V horšom by ju opustil. To pár dní pred pôrodom nepotrebuje. Preto kým sa prebral, tak ho rýchlo obliekla a vytiahla z izby, aby nevidel s kým spal. A dobre urobila. Tí traja mali tiež okno, ale keď sa zobudili na tresknutie dverí, čo si Katka neodpustila, tak vyvádzali ako posadnutý. Nebol to totiž ten frajerský spolužiak, ale skôr šprt. To, že k ničomu nedošlo bola mizerná úľava. Hlavne keď mali všetci okno.
V každom prípade Katka o týždeň porodila krásneho chlapčeka. Rodila doma, v kruhu milujúcich ľudí. Dostal meno Adam a bol pre svojich rodičov prvým a posledným.