Skusenost vdaka tejto stranke

8. 12. 2019 · 2 793 zhlédnutí PanPohodicka

Prve stretnutie bolo ako zvycajne pri kave, predstavili sme sa a potom aj nase tuzby. Zacinalo to nevinne, texty, obrazky a videa. Nasledne realizacie a vzdy posuvanie hranic. Preco to takto rozpisujem? Pretoze nase prve stretnutie bolo o erotickej masazi a uspokojeni, no pri kazdom dalsom som v sebe objavoval tuzbu natlacit jej ho hlboko do krku. Objavil som v sebe radost a vasen z toho, ked som jej ovladal dychanie tym ako casto, ako hlboko a na aky cas zatlacil zaludom az do samotneho hrdla.

Bola prirodzeny talent a niekedy to islo hladko, inokedy si to "uzila" s tymi tahavymi slinami, ktore poznaju len tie co fajcia hlboko a chlapi ktori sa v tom tiez vyzivaju. Aby sa nenudila, vzdy som ju pri tom intenzivne stimuloval a neskor nebral ohlady na to ci sa prave urobila alebo by este potrebovala. Proste dostala tolko, kolko sa mne zapacilo. Je to extrem toho, v com som zil ako jemny milenec roky pred tym, to ma na tom fascinuje a zaroven sa obavam kam az zajdem.

Po zhruba roku stretavania prislo na temu shibari a spanking (viazanie a vyprask). Ked sa na to pozriem teraz, zaciatky boli az smiesne. Synteticke lana, volne strikovania a detske uzliky. Ale stacilo to. Splnilo to ucel jej znehybnenia a oslobodzovania mojej temnej stranky napovrch. Zaujimave to zacalo byt, az som si zaobstaral jutove lana, viazal pokrocilejsie a rozsirila sa aj moja zbierka "bicich" nastrojov.

Jedno z nasich stretnuti prebiehalo nasledovne...

Zaklopala, vstupila a videla ma stat oproti nej. S pohladom do zeme si poslusne klakla, vytiahla ho a zacala fajcit. Az som mal erekciu, pomasiroval som ju aj na mandliach. Milovali sme to obaja. Zohol som sa a zacal jej masirovat, pevne stlacat a tahat prsia aj bradavky (raz sa z toho aj urobila, krasny pocit).

Vravim: "staci, pokracujeme vedla". vyzliekla sa a sli sme dalej do miestnosti. Zacali sme viazat.

"Tu sa postav" vravim jej a siaham po lano. Je to mensia utulna miestnost, tlmene svetlo, masersky stol, zaveseny bambus a okolo lana, eroticke hracky pre potesenie aj bolest a skraboska. Tou som jej zakryl oci, zviazal ruky za chrbtom a oprel o stol.

Mla krasne vyspuleny zadok tak som si ho hned chytil a par krat plesol rukou, zahrial som ju "na pracovnu teplotu". Ani som sa neunuval skusit, ci je vlhka, vedel som to. Vzdy bola pri nasich stretnutiach vlhka. Trochu drsnejsie som jej roztiahol nohy a priviazal vibracnu hlavicu na klitoris. Lano som peclivo utahoval aby jej ostala na mieste aj ked nou budem neskor lomcovat a vykrucat ju do neprijemnych poloh. Zapinam hlavicu a zapchavam usta, nepotrebujem aby ma rusila pri sustredeni sa.

Navezujem lana aj na nohy, zacinam ju dvihat. Vzdycha, trochu inak ako zo vzrusenia, poznam ju a viem co zvladne, dviham este viac. Hornu cast pretacam a dviham za bok. Odsuvam stol a chvilu sa na nu pozeram.

Vzrusuje ma cela sceneria, odkryvam usta aj oci, vidim lacny pohlad selmy a pristupim blizsie, prechadzam okolo pier a ona sa naprazdno nacahuje, lovi ho do ust a ja sa s nou chvilu hrajem ako macka s mysou. Stiahnem ju este do "mostiku", hlavu pritiahnem k clenkom a zviazem. Postupne zasuvam do ust a zaroven hracku do picky, je to narocne ale stoji to za to. Bez zaujmu o fajcenie odstupujem a idem pre dalsie lano. Privazujem vibrator aby bol v picke, zapinam stredne vibracie a este ako ceresnicku na torte pripevnujem kolicky na bradavky, ma ich na retiazke tak ju prijemne tahaju. Ide to tazko, mrska sa myka a trasie celym telom. Asi jej je dobre. Pridam kokosove lano na stehno, vyzivam sa v dotahovani a az som s dielom spokojny, zasuvam jej ho do hladnych ust, prichadza moja oblubena kontrola dychania, vzdy s orgazmom potrebuje viac. Niekedy jej dovolim nadychnut sa a vytiahnem ho, niekedy len tak napoly a ona dycha cez nos, vydava obmedzene vzdychy. To ma tiez vzrusuje, musim zjemnit aby som jej nevystriekal usta. Nie preto ze by som nechcel, ale nechcem teraz. Takze pred dalsim orgazmom zasuvam a drzim, myka sa a trha sebou, drzim a vidim ako sa jej napina cele telo, este chvilku a pustam. Rychlo dycha a vzdycha, z ust jej tecu sliny a zopar ich je este spojenych s mojim zaludom. Parada.

Vypinam hracky, odvezujem a postupne ju spustam na zem. Zviazem ju tak, aby mala vyspuleny zadok a bola hlavou pri zemi. Ruky som jej zviazal k sebe aby mala palce pri sebe. Nasa stopka su palce hore.

Pripravim si nastroje a zacinam, naprv rukou a drevenou placackou pekne do cervena. Po chvili zacina mat zadok aj prijemne teply. Pohladim a beriem do ruk rakosku, striedam tensiu a hrubsiu, vnimam jej telo a drzim ju na hranici aby nemusela dat palce hore, teda aby som sa mohol dlhsie hrat. Beriem pre zmenu dutky - bic so strapcami a slaham jej cele telo, beriem dalsi, o cosi jemnejsi a slaham kolko sa da. Strapcami ju pohladim a beriem do ruky bic s tenkym koncom, velmi zaujimavy pocit dostat nim.

Kym som sa naucil ako nan, bol som cely doslahany. Snazim sa mierit co najblizsie picke a ritke, az sa zacina zmietat, vyberam kozeny opasok, zlozim napoly a zacnem slahat, mam dlhsie pauzy a uzivam si ten zvuk. Prestavam sa bavit a beriem opat rakosku, milujem ten svihavy zvuk. Uz ju nesetrim a cakam na palce, drzi sa a chce viac. Tempo nezrychlujem aby si uzila bolest aj doznievanie.

Palce hore. Detska radost ze je spokojena a zacinam ju hladit. Rozviazem ju a otacam, usmieva sa a vie ze coskoro koncime. Nacahujem sa za vibratorom a ani sa nepyta. Zacina fajcit. Zrychlujem a sukam ju vibratorom. Po vyprasku je krasne vlhka tak ju nemusim vzrusovat a uzivam si naplno posledne minuty, uvolnujem sa a z hlboka dycham, vzdycham a kricim ked mi ho vysava do poslednej kvapky. Pozna ma a potom si ho uz len jemne nechava klzat v ustach. Nechavame dozniet co sme zazili a pri baleni veci mame cas na zdielanie spolocneho zazitku.