Skutočný príbeh

13. 12. 2019 · 5 264 zhlédnutí nedockavec32

Boto to pred niekolkymi rokmi. Zil som v mensom meste na strednom slovensku a pracoval v centre mesta. Oproti cez ulicu bol mali elektro obchod v ktorom pracovala mlada slecna. Velmi usmievava, nizsia a krasnej postavy. Casto som sa len tak zastavil na kratky pokec. Tuzil som po nej a nevedel som s nej odtrhnut pohlad. Mala ale priatela a preto som sa o nic viac nepokusal. Nase debaty boli vzdy take vseobecne.
V jeden som nejako nabral odvahu a opytal sa jej, co robi vecer po praci. Vraj bude s priatelom, ale ked sa od neho vrati, isla by sa niekam prejst na chvilku. Opytal som sa, co tak sa previest namiesto prechadzky.
Suhlasila, povedala mi kam mam prist a ze sa o 9 vecer vidime. Nic som od toho neocakval, maximalne si dobre pokecame.
Vecer som ju z cakal na dohodnutom mieste. Zrazu mi nastupila do auta a vravi mi, ze mozeme ist, ze ciel cesty necha na mna. Viete ako to chodi, debatovali sme a motali sa v okoli mesta po cestach. Bol som stale odvaznejsi, chytil som ju za koleno a hladkal nohu. Videl som, ze neprotestuje a ze sa jej dokonca paci. A tak som si povedal, ze neskusit to, budem si nadavat este dlho. Vzal som nas na menej frekventovanu cestu a z nej odbocil na este odlahlejsie miesto. Ani naznakom sa nespytala kam ideme :)
Zastavil som a bez dlheho cakania a kecania som ju zacal bozkavat. VSetka aktivita mi bola opatovana a tak som nezavah a vsunul ruku pod rifle. Na moje prekvapenie bola totalne mokra, gatky mala vpredu komplet premocene. Uvedomenie si, ze je totalne nadrzana mi pridal na odvahe a bez slova som jej vytiahol svojho vtaka, nech sa pohra. Bez slova a a naznaku prekvapenia mi sa sklonila a zacala mi ho sat a fajcit. Najsko len jemne na konceku, aby ma ochutnala, postupne isla hlbsie a hlbsie. Nadherne sala stavu a a bolo vidiet ze si to vychutnava. Prerusil som ju a navrhol, ze by sme sa mohli presnutu dozadu. Obaja sme vystupili a vonku sa vasnivo bozkavali. Stiahol som jej pri tom vsetko nepotrebne oblcenie. Seba som tiez uvolnil od zbytocnosti. Na zadne sedadlo sme si sadali uz v spodnom pradle. Hned mi uvolnila nohy a vtaka a zacala pahltne fajcit. Robila to tak dobre, ze jedine co ma napadlo, bola otazka, ci jej mozem vystriekat pusinku. Prestala, zodvihla hlavu a s usmevom na perach mi povedala, ze musim. A hned sa vratila k fajceniu. Bol som tak nadrzany, ze som nevydrzal dlho a citil ako to na mna prichadza. Nic som jej nenaznacil ale zacal rovno striekat do plneho fajcenia. Vsetko semeno mi sala a prehltala, vycucala ma uplne do cista. Ked skoncila, len sa slastne usmievala.
Dali sme na par minut pauzu, rozpravali sa o vsetkom moznom, najma o tom ako sa ma v praci a tak. Jej hladkanie mojho vtaka sposobilo, ze sa opat dostal do pozoru a bol pripraveny na dalsie kolo. Stiahol som jej uplne mokre nohavicky, ktore tak krasne vonali stavou, posadil si ju na seba, zasunul vtaka a zacali sme hladat spolocny rytmus. Trvalo to mozno len par sekund a uz sme sukali jedna basen. Stale totalne tiekla a krasne to mlaskalo. Bola radost sukat tak mokru zenu. Naramne sme si to obaja uzivali, kricala a jazdila na mne a cela sa oddala tej chvili. Vdaka tomu, ze som sa pred chvilou vystriekal, vydrzal som celkom slusne a na oboch to prislo priblizne naraz. Nezavahala ani na moment a dalsiu davku semena som nastriekal rovno do nej. Este chvilu sme takto lezali bez slova. Ked sme sa zacali davat dokopy, povedala mi len, zajtra o 9 vecer sa tesim.