Žaneta - Súťažná poviedka

18. 3. 2020 · 3 979 zhlédnutí antDevi

Žaneta, introvertná žena, subinka.
Zoznámil som sa s ňou tu, na Amikoch, keď hľadali s jej manželom Šimonom niekoho k spoločným hrám. Šimon sa rád pozeral ako ju iní preťahujú alebo ju rád zviazal, dal jej pár po holej a všeličo iné. Keď som im prvýkrát napísal, tak to ani nevyzeralo, že by z toho niečo bolo. Po pár správach vyšlo najavo, že asi momentálne hľadajú niekoho trochu iného. Avšak písalo sa nám spolu príjemne, tak sme ostali v kontakte.

So Žanetou sme mali sme toho celkom dosť spoločného. Ako subinka veľmi dobre chápala moje submisívne chúťky, ale ako sme si tak písali, začalo sa ukazovať, že nebude až taká subinka ako ja sub. Počas nášho písania, sa v nej prebudilo niečo zvláštne. Niečo, čo sama nečakala. Začal som v nej prebúdzať dominantné chúťky. Pomaly sme spolu začali skúmať, túto jej novoobjavenú časť. Spočiatku to bola skôr len taká hra. Ale postupne sa to začalo meniť na niečo reálne.

Žaneta so Šimonom mali otvorený vzťah a ona sa mu pomerne rýchlo zdôverila s tým, čo v sebe objavila. A aj o tom ako sa náš vzťah priebežne vyvíjal. Šimon bol celkom naklonený týmto našim hrám, a tak sa zrazu stalo, že som sa stal jej hračkou. Dala mi meno Nemo. Vraj, to znamená nikto, a to sa mi výborne hodí.
Spočiatku to bolo len virtuálne. Dávala mi rôzne úlohy, ale aj tresty za ich nesplnenie. Občas ma za odmenu potešila nejakou svojou erotickou fotkou, ale to bolo skôr výnimočne.

Napokon sa Žaneta so Šimonom rozhodli, že by ma chceli spoznať aj osobne. Pri tomto našom stretnutí som zistil, že je pravda to, čo mi o sebe napísala. Vedela písať dlhočizné správy, mala bohatú slovnú zásobu a tiež veľkú fantáziu. Avšak, o čo radšej si písala, o to menej bola zhovorčivá. Porozprávať sa uvoľnene z očí do očí vedela snáď iba so Šimonom.

Náš vzťah sa stále viac rozvíjal. Postupom času sme doň začali závadzať nové prvky a tiež sa aj pravidelne stretávať. Väčšinou sme sa videli každý piatok alebo sobotu, výnimočne však aj cez týždeň. Ale aj tak to hlavné z našich hier sa odohrávalo virtuálne.
Je síce pravda, že som u nich párkrát strávil aj celý víkend, (a boli to skutočne nezabudnuteľné chvíle) ale častokrát tieto naše stretká trvali ani nie desať minút a prebehli absolútne bez slova aj niekoľko víkendov po sebe.

A práve nastal jeden z tých víkendov.
Kráčal som po schodoch a rozmýšľal som, ako to bude tento krát. Či pôjdem o pár minút späť ako minule, alebo sa zdržím aspoň do večera. Prišiel som pred byt. Vchodové dvere sa javili zavreté, ale pri lepšom pohľade som si všimol, že sú pootvorené. Vošiel som dnu a zatvoril za sebou. Na chodbe som sa vyzliekol celkom donaha. Netrvalo to dlho. Mal som iba tričko a krátke nohavice. Pod nimi už nič. Následne som z malého batohu vytiahol kožený obojok a nasadil si ho. Mojim telom prebehli príjemné zimomriavky. Vošiel som do kúpeľne, postavil sa do vane čelom ku dverám, ruky som dal za chrbát a ticho čakal. Bol som neskutočne vzrušený, ale nestál mi. Aj keby sa rád postavil, ale nemal ako. V klietke už nebolo miesto. Môj penis bol zamknutý v páse cudnosti.

Žaneta prišla bez slova ako vždy. Vypustila mi vtáka z klietky. Zobrala do ruky sprchu a začala mi ho umývať. Keď sa ho dotkla svojimi prštekmi okamžite sa postavil. Ako mi ho dôkladne umývala, začala mi spôsobovať obrovskú rozkoš. Bola si toho dobre vedomá. Pozrela sa mi do očí a pošteklila ma po vajíčkach presne tak, ako to mám rád. Bol som už riadne nadržaný. V jednej chvíli som si uvedomil, že som zasa pustil ruky za chrbtom. Tak strašne som sa chcel dotknúť Žanety. Vtom mi plesla po vajciach, zjajkol som, a chytil si opäť ruky za chrbtom. Opláchla mi ho poriadne studenou vodou. A o chvíľu bol vtáčik znova lapený vo svojej klietke.
Hneď potom odniekiaľ vytiahla ružový ozdobný análny kolík. S hlbokým pohľadom do mojich oči ho položila predo mňa, stále bez slova. Vlastne, za celú dobu ešte nepovedala ani slovo, uvedomil som si. Odišla preč z kúpeľne a nechala ma osamote. So záujmom som si prezeral ten kolík. Bol ružový, priesvitný, z tvrdého skla a na konci bola ozdobná kvetinka. Pohladil som ho. (Vskutku príjemný materiál.) Tak toto je to prekvapenie, čo mi v správach spomínala. Čo s ním mám robiť som vedel aj bez toho aby povedala čo i len jediné slovo. Vsunul som si ho tam, kam patrí. Ale čo teraz? Mám ostať? Mám s ním odísť? Obe možnosti zneli vzrušujúco, aj keď tá prvá by ma potešila podstatne viac. Vyšiel som z kúpeľne. Rýchlo som sa rozhliadol. Môj batoh nebol na zemi, kde som ho pohodil, ale pekne visel na vešiaku. Mám ostať! Zhlboka som sa nadýchol, aby som trochu skrotil svoje nadšenie. Dal sa na štyri a zamieril do obývačky. Žaneta tam stála pri konferenčnom stolíku oblečená len v čiernom tričku na ramienka a čiernych nohavičkách. Pod tričkom sa jej nenápadne črtali obrysy jej krásnych pŕs a vzrušených bradaviek. Usmiala sa na mňa milo.

“Zase ti ušli… ruky. Koľkokrát?” povedala vecne. V jej hlase bolo cítiť láskavosť. Mala dobrú náladu.
“Štyri.” odpovedal som. Mala pravdu, vo vani som si párkrát neudržal ruky na mieste, snáď to bolo len štyrikrát.
Položila predo mňa mne dobre známu hraciu kocku. Vzal som ju do ruky a hodil. Padla trojka.
“ Takže dvanásť.” povedala a rukou naznačila nech si vyberiem niektorý z nástrojov rozložených na stole. Dnes má ozaj dobrú náladu. Nielen že mi uznala tú štvorku bez výhrad, ale ešte aj čím chcem byť potrestaný si smiem vybrať. V ponuke bola plácačka, jazdecký bičík, rákoska a korbáč. Vybral som si bičík.
Sám od seba som už automaticky prišiel pred ňu a ostal na štyroch a mierne som rozkročil nohy. Až teraz som si všimol Šimona v kresle ako nás pokojne sleduje.
“Viac!” nebola spokojná s tým ako som bol rozkročený. Naznačila to aj bičíkom, s ktorým sa dotkla vnútornej strany mojich stehien. Rozkročil som sa teda viacej.
“A nahlas!” pripomenula mi, aby som nahlas počítal.
Plesk! “Jedna.” Prvá rána dopadla na moju pravú polku, Plesk! “Dva.” Schytala to tentokrát ľavá strana. A takto sa to pokračovalo ďalej. Pri desiatej mi to chvíľu trvalo, lebo už som skoro zjajkol. Ešte dve rany, to dám... “Auu!” dopadla jedenásta. Nie však na zadok, ale na guľky a ja som sa už neubránil prejavu bolesti.
“Plus tri!” Oznámila mi stroho. Ja som zaťal zuby a čakal na ďalšiu ranu. Opäť mi bičíkom naznačila, že mám roztiahnuť nohy. Po tej nečakanej rane som ich totižto dal inštiktívne zase bližšie k sebe. Plesk! “Dvanásť… trinásť… štrnásť… pätnásť.” Vydýchol som si. Prežil som to so sebazaprením. Tentokrát bola našťastie ku mne milosrdná a už neprišla ďalšia rana na citlivé miesto. Poďakoval som za trest.

Žaneta vrátila bičík na svoje miesto a sadla si na gauč. Oproti nej sedel Šimon v kresle. Trochu si vyhrnula tričko a nohavičky si mierne stiahla nižšie. Jej pičku však stále provokatívne zakrývali. Prstom ma zavolala k sebe.
“Len ústami!” Upresnila ako si to predstavuje. Podišiel som k nej. Ústami som sa pomaly blížil k jej nohavičkám. Moje vzrušenie rástlo. Ako som pred ňou zastal, mimovoľne som sa chcel dotknúť svojho vtáka, čo sa tlačil v klietke. Okamžite ma zastavil pohlavok, čo som dostal. Zodvihol som zrak. Prísne na mňa pozerala a jemne pokývala hlavou na znak nesúhlasu, s tým, čo som šiel spraviť. Potom sa pozrela smerom dole, aby som robil to, čo mám. Jemne som chytil do úst jej nohavičky a pomaly ich stiahol. Keď boli až na členkoch, vystúpila z nich a rozkročila nohy. Môj jazyk mal voľnú cestu, aby predviedol čo dokáže. Tesne predtým, ako som sa jej dotkol som si k nej privoňal. Tento krát ju nemala oholenú celkom dohola. Pokrývali ju krátke chĺpky, ktoré ma trochu šteklili, ako som do nej zaboril tvár. Konečne po troch týždnoch! Začal som zľahka. Ale to netrvalo príliš dlho. Jej ruka, tlačiaca mi hlavu do jej lona mi dala rýchlo vedieť, že sa s tým nemám zabávať. Ako som sal jej klitoris, čoraz viac vzdychala. Všimol som si, ako si vedľa nej prisadol Šimon a vyzliekol jej tričko. Začal jej bozkávať krk a hrať sa s jej prsiami. Žaneta slastne vzdychala a stále mi držala hlavu v jej lone.

Znenazdajky ma z jej zajatia vyslobodil Šimon.
"To už stačí! Ešte nenastal čas. A poď sem!" povedal mi.
"Vysloboď ho, bude mať dnes prácu!“ to už patrilo Žanete. Postavil som sa a pristúpil som k nim. Dala mi dole klietku. Šimon pozrel na mňa:
"A späť na kolená! Teraz sa povenuj mne. A poriadne nechcem vidieť, že sa flákaš. Ale pozor, je na tvoju zodpovednosť, aby som si to síce užíval,ale zároveň sa nespravil. Dnes mám iné plány s mojím nákladom.“
Šimon už mal dole nohavice, o to to bolo jednoduchšie. Začal som ho s chuťou fajčiť. Aj on mi chýbal tie dlhé tri týždne. Striedal som fajčenie, s honením, ale moje ústa mali skoro vždy čo robiť. Keď neboli plné jeho pýchy, Tak sa venovali jeho guľkám, ktoré som písal a bozkával po celom povrchu. Šimon mi jasné naznačil, že sa nemám ostýchať vziať si jeho penis poriadne hlboko do úst. A ja som sa veru neostýchal.

A zatiaľ čo som sa ja staral o Šimona, on sa veľmi aktívne venoval Žanete.
"Roztiahni nohy a poď vyššie!“ prikázal Šimon Žanete a plesol ju po prsníku.
“Nemo, ty vstaň vyšukaj ju. Dúfam že si pripravený.” Vstal som. Môj úd bol viac než pripravený.
“Nohy vyššie, Nemo chyť jej ich.” Žaneta zdvihla nohy a ešte ich trochu viac roztiahla. Ja som do nej vošiel a chytil jej nohy pri kolenách. Začal som prirážať.
“To je ono!” pochvaľoval si Šimon a povzbudil ma ranou po zadku. A ako si vylepšoval pozíciu, aby Žaneta dobre dočiahla na jeho kokot, švacol aj ju po stehne.
“Aby si nezávidela!”
Šimon si dal penis pred Žanetu, ale pozeral sa na mňa ako mu preťahujem ženu. Tá mu zobrala kokot a začala sa s ním hrať. Och, ako to len ona vedela s jazykom, keď mala v ústach jeho žaluď, keď mu cmúľala vajcia… Pri tomto úžasnom pohľade som si užíval slastné pocity šukania. Ale už som si musel dávať pozor, aby som si to neužil až príliš a nespravil sa.

Šimon vstal a znovu ma pleskol po zadku.
“To už stačilo, teraz ja!” Vymenil ma. Ako som púšťal Šimona, Žaneta ma stiahla k sebe.
“Daj ho sem!” vzala mi ho lačne mi ho do rúk. Bolo vidieť, že je stále pri chuti. Jej krásne pery boli pod mojimi vajcami a krásne ich sala a hrala sa s nimi jazykom. O chvíľu ho mala opäť v ústach a guliam sa venovala svojimi prstíkmi. Z gulí prešla postupne k análnej dierke, ktorá bola stále vyplnená ozdobným kolíčkom. Chytila ho za časť, čo trčala von, a začala s ním hýbať von a dnu, presne v rovnakom rytme, ako sa môj penis strácal v jej ústach a znovu sa objavoval. Postupne zrýchľovala. Zase som sa blížil k výstreku. Odrazu prestala. Nechala si ho chvíľu hlboko v ústach a kolík mi vtlačila do zadku. A za malý okamih pomaly vyťahovala môj penis zo svojich úst a zaroveň aj kolík z môjho zadku. Na žaludi sa zdržala o pár sekúnd dlhšie. Na rozlúčku s mojim penisom mu ešte špičku pohladila jazykom,pričom sa mi pozrela priamo do očí. Nechala ma neukojeného.

Žaneta sa rozhodla zmeniť polohu. Sadla si hlbšie na gauč.
“Sadnúť!” Zavelila mi a rukou naznačila že sa mám posadiť na okraj gauča pred ňu. Vzala mi ruky a dala mi ich za chrbát tak, aby som dočiahol, na jej mušličku. Oprela si ma o seba. Šimon mi chytil nohy a zodvihol ich hore. Trochu si ma napravil aby mal lepšie prístupnú moju rozcvičenú dierku. Jeho úd vyplnil prázdno, čo ostalo po kolíku. (Prázdno v mojej duši však oni dvaja vyplnili už dávno.)
Začal opatrne prirážať. Postupne zrýchľoval. Vnímal som každý jeho pohyb vo mne. Žaneta sa venovala mojim bradavkám. Hladila ich a stláčala mi ich. Ja som jej dráždil klitoris rukami za chrbtom pritlačenými medzi mojim a jej telom. Toto moje dráždenie ešte umocňovalo to, ako Šimon do mňa pravidelne búšil. Na chrbte som cítil jej prekrásne prsia.
Žaneta čoraz viac vzdychala. Pekne mne do ucha. Viac si ma pritisla k sebe. Zintenzívnil som prácu mojich rúk za chrbtom na jej klitorise. Šimon sa naklonil ponad nás a tiež pridal. Hlavu mal pri jej ľavom uchu. Na opačnej strane ako ja. Žanetine prsty sa mi zaryli do hrude. Trochu to bolelo, ale ešte stále príjemne. Ja som sa sústredil hlavne na to, čo robím vzadu rukami, aby som jej nepokazil vrchol, keďže som už cítil, ako prvé vlny orgazmu prechádzajú jej telom. A pocítil som aj to, ako sa práve do mňa spravil Šimon. Bolo počuť ako vzdychá rozkošou spolu so Žanetou. Keď sa so Žanetou spamätali z orgazmu, tak sa láskyplne pobozkali dlhým bozkom na pery. Šimon ho až potom zo mňa vytiahol a odstúpil od nás. Pohybom ruky a postojom mi dal vedieť, že mu ho mám prísť očistiť. S radosťou som to spravil. Netrvalo to dlho.

“Teraz sa postav a otoč sa k Žanet.” riekol ku mne Šimon pokojne ale rázne. Ruky mi skrížil za chrbtom a pevne držal. Žaneta sa postavila tesne predomňa. Do jednej ruky vzala jemne moje gule a druhou rukou ma chytila pod bradu. Takto sme chvíľu stáli oproti sebe a hľadeli si do očí. V jej očiach som čítal: “A teraz si len môj, vychutnám si ťa.” Ako keby na potvrdenie, že čítam správne, mi stisla vajcia.
Potom však na pár sekúnd odbehla.

Vrátila sa so špagátom a s takým fialovým pierkom. Podviazala mi gule a následne vzala do ruky to pierko.
“Teraz chcem vidieť iba vážnu tvár.” Už táto jej veta mi prišla smiešna pri pohľade na to jej pierko v ruke. Zasmial som sa. V ten moment som dostal facku.
“Bude ich viac… Ak sa neukázniš.” pri pohľade do jej prísnej tváre som sa rozhodol, že urobím všetko preto aby som sa už nezasmial. Ale poznajúc sám seba som tušil, že to bude náročná úloha.

Čupla si predo mňa. Šteklenie pierkom začala dole na lýtkach a pomaly postupovala hore. Zatiaľ sa to dalo zniesť. Pri stehnách sa zdržala. Asi minútu ma šteklila na tom istom mieste. Dvakrát som sa neudržal a pousmial sa. Trest však neprišiel. Pokračovala na podviazaných guliach a penise. Zase som sa štyrikrát uchechtol. Položila pierko. Postavila sa.
“Koľko?” Spýtala sa stroho.
“Štyri” odpovedal som.
“Šesť. Bude to osem.”
Dopadla na mňa prvá facka.
“Počítaj!” Napomenula ma .
“Jeden” započítal som prvú a už som poctivo počítal každú ďalšiu. Na konci som sa poďakoval. Líca ma začali príjemne páliť. Pierko si späť nevzala. Prechádzala mi potele jemne nechtami. Išla od krku cez hruď až po penis. Pri penise som sa zase usmial.
Letela mi ďalšia facka. Takto ešte chvíľu striedala pierko s nechtami na mojom tele. Ešte som dostal dve alebo tri ďalšie facky.

Pierko odložila, ale namiesto škrabkania po tele, vzala do rúk môj penis. Zohla sa k nemu tak, aby mala prsia pekne pri ňom. A začala mi ho honiť. Najprv len pomaly, ale potom trochu zrýchlila. Viac však už nezrýchľovala a držala si konštantnú rýchlosť. Mne by sa aj žiadalo, aby zrýchlila, aby som už čím skôr dosiahol svoj vytúžený vrchol, ale moje želanie sa nesplnilo. Síce to chvíľu trvalo, (potrápila ma teda poriadne) ale môj orgazmus sa už začal blížiť. Bol čoraz bližšie…

”Ochh, to je ono !” Prvé kvapky môjho semena dopadli na jej prsia. Celé som jej ich ostriekal trojtýždňovou zásobou semena. Postavila sa.
“Očistiť!” Rozkázala mi. Zlízal som z nej moje semeno. Šimon ma pustil.

“Uprac ten neporiadok. Potom máš pohov.” povedala mi pokojne a odišla sa so Šimonom osprchovať. To, že mám ostané upratať znamenalo, že mám očistiť to, čo mi kvaplo na zem, keď som sa na ňu vystriekal, to čo kvaplo na zem predtým Šimonovi a tiež to, čo mi vytieklo z dierky. Všetko som to poctivo upratal, presne ako mi prikázala.

To, že mám pohov, znamenalo, že si môžem obliecť civilné šaty. Pokiaľ sme boli sami v byte len my traja, tak som si obojok nechal. Mal som viac menej absolútnu slobodu. Vtedy som bol viac sám sebou ako Nemom. Viac jej priateľom ako jej hračkou. Ale či som bol sebou, alebo Nemom, robilo mi radosť byť tu pre ňu, napĺňalo ma robiť jej radosť. A vlastne som bol vždy ten, čo chcela, aby som bol, ten koho potrebovala.

“Jakub, už je voľná kúpeľňa, ak by si chcel. Pozrieme si Gladiátora, môže byť?” Prišiel z kúpeľne Šimon už oblečený. Za ním v osuške prebehla Žaneta. Ako prechádzala cez izbu, usmiala sa na mňa. Úsmev som jej opätoval.
“Jasné môže byť, ten film mám rád.” odpovedal som Šimonovi a pobral sa do kúpeľne.
“Ozaj, whisky si dáš, však?” ešte ma zastavil Šimon.
“Ďakujem, áno dám.” odišiel som do kúpeľne.

Keď som sa vracal osprchovaný z kúpeľne, zastavil som sa pri batohu po mobil.
Svietila tam správa od Žanety.
“Dnes si ma skutočne potešil. Rozhodla som sa, že ti klietku teraz nedám. Dostaneš ju až večer. Do večera mu ešte možno nájdem nejaké uplatnenie. Ale nebude to len tak, že ho nechám slobodného. Máš prísny zákaz sa ho dotýkať. Čo i len cez nohavice. Ani náhodne dotyky nebudú tolerované. Aj na toalete obmedzíš dotyky na nutné minimum. Čiže takmer na nulu, keďže máš cikať ako žena, posediačky. Večer mi povieš sám, ako ti to šlo a podľa toho rozhodnem, koľko rán dostaneš na dobrú noc, prípadne o ďalšom tvojom treste. Už teraz je jasné, že pár rán dostaneš. Síce si ma dnes naozaj potešil, ale ešte to stále nebolo celkom dokonalé.”
Dnes sa mám ešte na čo tešiť. Pomyslel som si a s dobrým pocitom na duši som pobral za nimi.