Mláďatko (BDSM)

10. 5. 2020 · 4 328 zhlédnutí Tormm

Bol v práci a robil zložitú diagnostiku MRI Siemens. Spoza skla sa ozývalo rytmické klepanie a jeho notebook hlásil 47% do konca. Zrazu mu zabzučali fitbity, pozrel na ne a videl notifikáciu: AMATERI.COM – Monika sent you message... Neveriacky zobral mobil a otvoril aplikáciu amatéri. Správa tam naozaj bola, ale ťukol skôr na profil. Monika, 21 rokov, tiež z krajského mesta, preferencie len pán-subinka a to bolo všetko. Pozrel teda správu.
„Dobrý deň, Pane, čítala som vaše poviedky a potrebovala by som pomoc...“ Notebook zapípal, test prešiel, ale chcelo to ešte dostavenie magnetických polí. Naťukal pár príkazov a znovu spustil test. Ešte raz pozrel na mobil a napísal: Ahoj, Monika, ako ti mám pomôcť? Znovu sa venoval práci, už to vyzeralo dobre, test doklepal 100% bez chýb, napísal záznam do protokolu, nalepil svoje servisné nálepky, rozlúčil sa s peknou doktorkou a ešte krajšou sestričkou, zobral servisný kufrík a notebook a vyšiel z vyšetrovne. Cestou po chodbe cítil ďalšie bzučanie hodiniek, ale ponáhľal sa k autu, veď zaparkoval tesne za heliportom a nerád zbytočne dráždil veľmi dôležitých uradníkov, nehovoriac o tom, že pri štarte Agusty sa vo vzduchu ocitne všeličo nepatričné a hlavne rýchle letiace, čo by sa tam v normálnom stave neocitlo ani náhodou. Otvoril kufor čierneho SUV, vložil doň kufrík s náradím aj brašňu s notebookom, zavrel a po očku zbadal, ako do vrtuľníka šprintuje pilot, vyťahuje z neho nabíjací kábel a naskakuje do kabíny. Aj on skočil za volant a bleskurýchlo vypálil preč, kým sa rotor vrtuľníka roztáčal s patričnými dymovými efektami.
Prešiel pár kilometrov do mesta k sebe, uvaril si čaj a pozrel na mobil. Dve správy, obe Monika.
„Pane, som submisívna a už bezradná, mala som viac stretnutí s dominantami, ale vždy to skočilo po pár plesnutiach po zadku len divokým sexom, ktorý mne nič nedáva.“ „Čítala som a pozerala všetko dostupné, som masochistická D/S subka, ale nikdy s nikým som sa nedostala k svojmu vzrušeniu, lebo páni sa prirýchlo uspokojili a stratili záujem o pokračovanie...“
Uf, to bolo úprimné, ale neprekvapilo ho to. Prekvapivý bol jedine jej vek. Napísal jej všeobecnú správu, že má prázdny profil, nech sa mu predstaví, dá niečo o sebe atď. Odoslal, zobral ešte iný kufrík, naložil sa do auta a išiel na ďalší servisný zásah. Po ceste mu prichádzali ďalšie správy, nechal si ich čítanie, až keď zaparkuje, doprava bola šialená. Konečne zastal, vytiahol mobil, správ tam bolo teda dosť. Prvé dve boli fotky, pekné chudé dievča, vyzerajúce o dosť staršie, oblečené v rifliach a bielom tričku s logom košického maratónu, druhá nahá aj s tvárou, čo ho pobavilo. Postojačky, asi samospúšť, prsia väčšie dvojky, pevné, bradavky takmer detské, pička skoro neviditeľná, ak by si nenechala nevyholený malý trojuholníkový výkričník z chĺpkov nad neviditeľným klitorisom. Oči boli fakt subčie, veľké, modré, hlboké, oddané. V ďalších správach napísala, že je z Popradu, ale študuje tu v meste, býva na internáte, druháčka. Orgazmus dosahuje len pri bolesti, niekedy sa rezala, pichala do stehien a slabín, teraz už nemôže, používa feferónky, žihľavu, do pičky, análu, keď nič nemá, skúša sa rozťahovať na fľaškách, ako anál, tak pičku. Inak je neukojená, nervózna, chorá. Behá maratón kvôli kyslíkovému dlhu, pri ktorom sa niekedy dokáže vzrušiť až odbaviť.
Kukal na to ako puk a neveril vlastným očiam. Napísal jej: „Prečo ja? Vieš že som o teba o 30 rokov starší?“ Odpoveď prišla okamžite. „Viem a vyhovuje mi to. Páčia sa mi výrazne starší, skúsení muži, ktorí sa nestarajú len o seba.“ Správna odpoveď. Ale... až ďalšia správa to vysvetlila. „Pred časom som sa rozprávala s jednou asistentkou, už sme popili dosť červeného vína a prezradila mi, že je subka, mala pána tu z mesta a stretávali sa dovtedy, kým sa nezoznámila so svojim mužom a nevydala sa. A že stále jej pomáhajú spomienky na tie časy. Keď som prečítala Vaše poviedky, akoby kľúč zapadol do zámky a ja som MUSELA napísať. Prosím, nehnevajte sa...“ Áno, toto znelo logicky. Vystúpil z auta, zobral veci a zadumaný vošiel do diagnostického centra. Opravil, čo mal, nemal čas komunikovať s Monikou, rýchlo sa rozlúčil, aj keď ho sestričky zdržiavali na káve, rady sa smiali na jeho neuveriteľných technicko – lekárskych príhodách. Vrátil sa domov, nešiel do bytu, ale do ateliéru. Napísal jej, že kedy má čas, že ju chce vidieť naživo, písanie jej v tomto prípade nepomôže. Okamžite odpísala, že jej o pol hodiny končí prednáška, ale že sa musí pripraviť, že je zanedbaná, zarastená „hore aj dolu“, lebo dávno nebol dôvod oholiť sa. Prikázal jej prísť rovno, že žiletky má aj tam, poslal jej lokalizáciu, škola bola pol kilometra od ateliéru. Prišla takmer okamžite. Prvý dojem ešte lepší, ako z fotiek, asi boli dosť staré. Úctivo pozdravila a kľakla pred ním. Niečo teda vedela, len jej to zatiaľ veľmi nepomohlo.
Chytil ju za bradu. Videl, že sa začína triasť. Pozrel jej do očí.
„Bojíš sa ma?“ „Nie... začínam byť vzrušená.“ „Už??“ „Sedem mesiacov som s nikým nebola a toto sa mi páči...“
Prikázal jej vstať a vyzliecť sa donaha. Hanbila sa, ale pomaly to išlo. Bola ešte chudšia, ako na foto. Zobral mobil a odfotil si ju zo všetkých uhlov, potom detail zarastenej pičky, prehmatal ju prstami ľavej ruky. Mala ju prekvapivo veľkú ako takmer každá chudá žena a začínala silne tiecť. Ale na stehnách zvnútra zahliadol rany a modriny. „Ešte sa sama poškodzuješ?“ „Prepáčte, Pane, musela som... už som bola zúfalá.“ „OK, chápem. Poď do kúpeľne“.
Zaviedol ju do sprchy, dal jej penu a dámske žiletky. „Počkaj ešte.“ Zobral strojček na zastrihávanie brady a vlasov a na štyri ťahy bola pička dohola. Ani nehlesla. „Teraz sa ohoľ a osprchuj.“ „Ďakujem, Pane“. Ešte sa chvela, ale dýchala a rozdýchavala to. Dala si gél na podpazušie aj pičku a napenila prstami. Všetko oholila, opláchla, osprchovala a utrela sa. Prišla pred pána a kľakla si. Zobral čierny kožený obojok, založil jej, takisto náramky na zápästia a a členky. Zobral dve viazacie lanká, prevliekol jedno cez oká ľavých náramkov a na doraz utiahol. To isté s pravými, ostala v nepohodlnej polohe s vypučenými prsiami a pičkou, s roztiahnutými kolenami, lebo by inak spadla. Dal jej nepriehľadnú koženú masku cez oči a zobral do ruky strapcový kožený bič.
„Rátaj!“ „Áno, Pane.“ Švihol bičom cez prsia, potom cez pičku, stehná, brucho, rátala pevným hlasom, bez stopy bolesti. Fuuu, to je fakt masochistka, blyslo mu hlavou. Dostali sa po číslo dvadsať, spoľahlivo rátala a keď ďalšia rana neprichádzala, povedala: „Ďakujem, Pane!“ Prstami skúsil jej pičku, bola úplne mokrá a ešte priestrannejšia, ako predtým. Celý predok tela jej po bičovaní strapcami zružovel. Rozhodol sa nepokračovať spredu, ale radšej skúsiť výprask rákoskou na zadok. Zviazanú ju preklopil doluznačky na zem, vtedy si všimol jej luxusnú análnu dierku. Vsunul do nej prst, vlhký ešte od pičky, potom druhý aj tretí. Bolo vidieť, že si ju pocivo trénovala. Vybral zo zásuvky gél a nafukovací balónik, trochu ho navlhčil a zasunul do pičky, začal pumpovať. Vydržala snáď 10x, kým trochu stuhla a ďalšie 2 – 3 fúknutia, kým ju prehlo a zaúpela. Toto bol asi rekord, spozornel, to už bol fakt veľký predmet v nej. No si fakt skutočná subka, pomyslel si. Uvoľnil lanká, vystrel jej nohy a ruky spútal pod bruchom.
„Beriem rákosku, budem ťa biť cez zadok, tam, kde ho nemáš opálený. Stopka je slovíčko MODRÁ.“ „Áno, pane.“
„Jeden, dva, tri, štyri, päť!!! Ďakujem, Pane!“ Toto už nebola sranda, výprask cez zadok doluznačky s vyplnenou pičkou minimálne dvomi litrami vzduchu bol fakt bolestivý. Pozrel jej medzi nohy, okamžite vytiahol mobil a zapol kameru. Pička jej pulzovala a snažila sa vtlačiť koniec čierneho balónu dovnútra, niekedy ho bolo vidieť, niekedy sa uzavrela a vychádzala z nej len hadička. Opäť vzal do ruky rákosku.
„Šesť, sedem, osem, deväť, DESAŤ!! Ďakujem, PANE!“, zaúpela a blížila sa k svojim limitom. Análna dierka už bola tiež roztiahnutá, zobral teda análny kolík L, kvapol naň gél a priložil k análu. Zasunúť sa už nedal, musel trochu odpustiť vzduch z balónika a až potom zaskočil. Opäť prifúkol balónik a to už začala skučať. „Ideme ďalej, rátaj!“ „Aano, ppane“, povedala z posledných síl.
„Jedenásť, dvanásť, TRINÁSŤ, ŠTRNÁSŤ, pätnásť, MODRÁÁÁ!!!!“ Pozrel na jej zbitý zadok, takáto mladá a takáto subka, klobúk dolu... Rozviazal je ruky, postavil ju na všetky štyri, spustil balónik na polovicu a vytiahol z nej. Vylial sa jej hustý výstrek, musela mať viac orgazmov a nedala ani najavo, asi aby neprestal s dráždením. Vybral z nej aj análny kolík, bol úplne čistý. Aj toto mláďa je neustále zapečené, pomyslel si. Pička ešte stále bola roztiahnutá, priam volala po ruke. Vzal gél, nageloval tri prsty a zasunul do nej. Bruškami nahmatal bod G, obkrúžil ho, pritlačil a striekla mu až na nohavice.
Tak toto nie, pomyslel si, zobral tenšiu cievku a misku, zaviedol ju do nej a vypustil ju, moču bolo veľa. Nechal ju dotiecť, vytiahol hadičku z nej a opäť dal do nej prsty. Hlasno zorgazmovala takmer okamžite, silne mu sťahovala prsty, triasla sa na všetkých štyroch. Skončila, pička sa opäť uvoľnila a zväčšila. Dal si gél na celú ruku a opatrne zasunul do nej až po zápästie. Bez problémov, elegantne, úplne ľahko. Monika ručala rozkošou, pán zapumpoval a vytiahol zaťatú päsť. Striekla hustý výstrek, striekla moč a padla na zem bruchom, triasla sa, mykala sa, neartikulovane kričala. Uznal, že na prvýkrát stačilo. Dal jej dolu masku z očí, pozrel na hodinky – trvalo to viac, ako dve hodiny.
Sadol si na rohovú sedačku tak, aby jej videl na tvár. Urobil si pár fotiek subky debutantky, aj krásne krátke video, ako má stále nekončiaci orgazmus vo svojej mláčke na teplej zemi. Polodlhé blond vlasy jej zakrývali tvár. Prstom jej ich odsunul a sledoval jej tvár. Za dve hodiny sa úplne zmenila, bola uspokojená, prežiarená poznaním, vďačná, oveľa milšia. Pozrela naňho s posvätnou úctou. Chcela niečo povedať, ale vypadávali jej ešte fonty. Pán vstal, uvaril si čaj a sadol späť, sledoval ju. Už sa spamätávala na jeho vkus pridlho.
„Je ti zle? Ublížil som ti?“ spýtal sa s obavami v hlase.
„Nie pane, je mi úžasne... takto mi ešte nikdy nebolo... Ďakujem!“
„Môžeš vstať? Choď sa dať do poriadku!“ Vstala, išla do kúpeľne, v zrkadle s uspokojením pozerala stopy po biči a podliatiny na svojom tele. Cítila, že žije, bola opakovane ukojená, ako ešte nikdy a to inou rukou, nie svojou a to jej dávalo nepopísateľnú energiu. Vstúpila do sprchy, zobrala sprcháč a puf, pomaly sa namočila a namydlila. Pozerala, ako pán doniesol vedro a mop, položil jej ho k sprchovému kútu. Skončila sa, utrela, napustila do vedra teplú vodu, savo s vôňou ihličia tam už bolo. Dala všetko do poriadku.
„Koľko máš ešte času?“ spýtal sa pán. „Koľko chcem, neponáhľam sa...“
Pán roztiahol sedačku, prikázal jej sadnúť, spýtal sa, či chce niečo piť, pýtala si kávu, kapučíno. O chvíľu jej ho podal, sadol si k nej s nedopitým, skoro studeným čajom. Rozprávali sa, pýtal sa jej na všetko možné, ona sa o neho opierala, pozerala s rešpektom a príťažlivosťou mladej pičky. Dopila, vstala, položila svoju šálku do výlevky. Sadla si opäť k nemu, bozkávala ho na líce a túlila sa k nemu. Zrazu sa zasekla na chvíľu a povedala:
„Pane, veď ste sa ani nevyzliekli doteraz, ani sa neupokojili za celý čas?“
„Veď som ti povedal, že na prvom rande nesúložím...“ smial sa nahlas.
„Áno, ale úplne nič? Ja som taký sebec!“ Nechápala.
„Chceš ma uspokojiť?“ usmieval sa. „Chcem pane, budem za to vďačná!“
„Tak zober zo skrinky ten široký pohár na aperitív.“ Poslúchla, doniesla. Pán si rozopol nohavice a vybral von veľký stoporený penis.
„Vystriekaj ho do pohára!“ Priložila pohár k napuchnutému tmavočervenému žaluďu, druhou rukou ho začala masturbovať. Stačilo pár pohybov a pohár sa plnil bielym semenom. Keď dostriekal, vzala penis do úst a oblízala dočista.

Držala v ruke pohár s čerstvým semenom. Pozerala na pána, ako sa na ňu usmieva. Priložila si pohár k perám a vypila. Pán sa naklonil a prvýkrát ju bozkal na ústa, pohladkali sa jazykmi.
„Ďakujem, pane. Prosím, prijmete ma ako vašu trvalú subku?“