Nevera na kongrese (súťažná)

24. 5. 2020 · 4 634 zhlédnutí Tormm

Pán elegantne zaparkoval na vyhradenom parkovisku pre riaditeľstvo horského hotela v Tatrách. Konateľ hotela bol jeho kamarát už od malička a to, že sa s ním opäť po roku uvidí, bol asi najpádnejší dôvod, prečo súhlasil s prednáškou na lekársko – záchranárskom kongrese, ktorého význam podľa neho tkvel hlavne v zašukaní si s niekým, koho ešte nemali vo svojej zbierke zárezov na pažbe sexuálnej zbrane.
Vošiel na recepciu, hneď zbadal svojho spolubývajúceho, lekára z Bratislavy, ako na neho čaká. Podali si ruky a pristúpili k pultu. Vedľa nich práve mladý recepčný ubytovával dve lekárky z Trnavy, chudšiu čiernovlásku s chlapčenským účesom a malými prsiami a obdarenejšiu červenovlásku, mrkol na papiere, ktoré vypisovali. Pekná recepčná ubytovala aj ich, dostali apartmán. V tom momente ich oslovil známy hlas, kamarát menežér ich prišiel osobne privítať, opýtal sa, ako je spokojný s izbou a žmurkol naňho. Poďakovali, zobrali hotelové karty a išli do výťahu, do ktorého práve nastupovali už známe lekárky z recepcie. Usmial sa na ne, prehodili pár zdvorilostných fráz, ku koncu až dvojzmyselných, na ktorých sa dievčatá vzrušene smiali. Ony vystúpili o poschodie nižšie, páni pokračovali o poschodie vyššie do penthousu. Keď vystupovali, podržal im dvere, kým vyfúrikovali kufríky a nevdojak sa dotkol ruky čiernovlásky. Skočila medzi nimi iskra statickej elektriny, čo s pobavením okomentoval, že „iskra už skočila“. Zakývali im do zatvárajúcich sa dverí a vyviezli sa hore.
Apartmán bol pekný, mal už čo – to za sebou, ale terasa s výhľadom na Tatry s ním zamávala, v rohu terasy dokonca vlastná vírivka. Na streche bolo dokonalé súkromie, druhý apartmán bol chrbtom k nim, na druhej polovici strechy. 100 bodov a tuš, pomyslel si, šukať vo vírivke s takým výhľadom je asi ten legendárny orgazmus na druhú. Vrátili sa do izby, už bol najvyšší čas, Pán si prezliekol košeľu, svetlú za tmavú, skontroloval v zrkadle, nechcel pôvodne kravatu, ale nakoniec si uviazal tenkú bielobéžovú . Zobral taštičku s ipadom, zavolal spolubývajúceho a zviezli sa výťahom do veľkej kongresky. Pozdravili sa so známymi, pobozkali so ženami a sadli si k stolu v prvom rade vpravo, kde boli ich menovky. Zažalo sa svetlo na pódiu a za potlesku vyšiel predsedajúci šéflekár a prečítal program oboch dní. Pán ako zástupca servisno - dodávateľskej firmy mal každý deň 45 minútovú prednášku o novej technike v diagnostike, prvý deň v sanitkách, druhý deň v špitáloch z pohľadu techniky, vždy ku koncu dňa.
Prvý deň zbehol rýchlo, ostávala len posledná, jeho prednáška. Vyšiel ku kecpultu, pripojil tablet na projektor. Prednáška mohla začať, uviedli ho vyčerpávajúcim spôsobom „všetci ho poznáte, kde končia záchranári, tam začína on“ za hurónskeho pokriku obecenstva, ktoré už čo – to alkoholické prežrelo a tešilo sa na večeru, vitál a tancovačku s neviazaným sexom na izbách. Pán sa vždy bavil nad argumentami lekárok a záchranárok, že ich práca je samý stres a napätie a občas sa potrebujú resetnúť, ožrať a zašukať si s niekým novým podľa vzorca jedenkrát a dosť. Ale ak pri takejto príležitosti objavil novú pičku, ktorá ho evidentne zaujala, rýchlo sa prispôsobil vkusu väčšiny. A hlavne sa nemusel báť, že niečo od nej chytí alebo iných rodinných problémov, všetko to boli šťastne vydaté ženy na úrovni, zdravé, čistotné, s funkčnou antikoncepciou a preventívkou 2x ročne.
Vzal do ruky mikroport a nadýchol sa. V tom momente v pravom hornom rohu obrazovky vyskočilo BDSM logo - trojitá monáda ako odznak jeho skupiny na Viberi a v rohu loga v červenom krúžku narastalo číslo prijatých správ. Najmenej polovica prítomných pochopila a za veselého pokriku zapol status NERUŠIŤ. Usmial sa, utrúsil niečo v zmysle, že manželka si spomenula v nevhodný čas, čo vyvolalo ďalší záchvat neviazaného veselia publika. Ďalej to už pokračovalo ako na americkej svadbe – čokoľvek povedal, nejaká časť publika reagovala smiechom, výkrikmi, buchotaním. Napriek tomu v svižnom tempe stíhal program, vtipy a narážky fungovali, na kontrolné otázky dostával vždy správne odpovede. S prekvapením zistil, že už končí, poďakoval za ich čas a „všetky oči na mne“. Predsedajúci ukončil dnešný deň , pozval na večeru, potom tri hodiny vitál alebo oddych či prechádzka v lese pre tých, čo vitál nemusia a nakoniec zábava len do polnoci, lebo zajtra začína druhý deň už o 7.00 raňajkami a 8.00 prednáškami.
Išli do hotelovej reštaurácie, našli si miesto pri štvorke a išli si nabrať k švédskemu stolu. Ešte sa vrátili po pitie, ako sadali k stolu, počuli vzrušujúci ženský hlas: „Môžeme si k vám prisadnúť?“ Zdvihli oči, pán spoznal dve mladé kočky z výťahu. „Samozrejme, prečo nie, aspoň sa takto náhodou spoznáme...“ Predstavili sa, tmavovlasá Miriam, červenovláska Eva, vydaté, po dve deti. Dievčatá klábosili o všetkom možnom, lekárskom aj nelekárskom. Pomaly dojedli, chystali sa odísť, vtedy sa Eva začervenala a povedala: „Môžem byť indiskrétna, keď sa jedná o stávku?“ Obaja muži sa na ne usmiali, akože začína to dobre... „Pri stole sme sedeli s kolegyňami zo Žiliny a keď vám v priamom prenose vyskočil chat a nabiehali správy, obe to skomentovali, že vám píšu nejaké mladé a určite aj nejaké fotky posielajú... Tak sme sa stavili, ak je to pravda, vyhrá Miriam, ak nie, vyhrávam ja.“ Už sa usmievali, boli uvoľnené, nechcel pokaziť zábavu. „Dievčatá, správy som ešte nevidel ani ja, ale obávam sa, že tie vaše kolegyne budú mať pravdu... Fakt to chcete vidieť? Môže to byť extrémne explicitný obsah, len pre dospelých!“ Dychtivo prikývli a postavili sa nad neho. Vybral tablet, zapol ho, našiel Viber na lište a otvoril skupinový chat. Elly aj s mláďatkom posielali fotky, ako sa vzájomne fistujú, najprv jedna, potom druhá, na stole, bolo jasne vidieť výstreky. A nakoniec správy, aby si to užil aj on a poslal nejaké podobné fotky do skupiny. Pán pozrel na ohúrené doktorky: „Varoval som vás, dúfam, že vás to neurazilo!“ „Nie, ale určite prekvapilo...“
„A aká bola výhra?“ zachraňoval situáciu pán. „Tá, čo prehrá, vám splní akékoľvek želanie... teda Eva“ povedala Miriam skoro smutne. „Ale dievčatá, neberte to tak vážne, nič sa nestalo, pokojne na to zabudnite. A pozývame vás do vitálu, oceníme vašu spoločnosť, ale oboch, aj my sme dvaja...“ Kamarát lekár na neho vďačne pozrel. Kočky sa usmiali a povedali, že teda dobre a budú čakať o 10 minút pred vstupom do bazénov.
Na izbe rýchlo zhádzali obleky, zavesili do skrine, vzali plášte a župany, skočili do výťahu a zviezli sa na druhé podlažie. Oproti výťahu bola sedačka, nikde nikto, sadli si teda na ňu. Prehodili pár slov o lekárkach, ešte ani neskončili, otvoril sa výťah a vystúpili ony, v bielych hotelových županoch so zopnutými vlasmi vyzerali úžasne.
Pán ich pochválil a navrhol im, aby si vybrali svojho partnera na dnešný večer. Podľa stávky pánovi pripadla menšia Miriam, červenovláska Eva sa pobozkala s kamarátom zoznamovacím bozkom, Miriam na ňu vyvalila oči a tiež chcela pobozkať pána, sadla si mu na kolená, chytila ho okolo krku, oprela mu pery o pery a trochu pootvorila ústa, nasledoval ju a dotkli sa špičkou jazyka súčasne. Chutila úžasne, takmer sa vzrušil, rukou zablúdil jej pod župan a chytil malý prsník v miniatúrnej podprsenke. Už tento maličký pohyb stačil, aby sa evidentne vzrušila. „No dosť, dámy, presuňme sa do údolia intimity. Poznáte to tu?“ „Nie, nikdy sme tu neboli...“ „Tak to vám závidím, zažijete niečo mimoriadne, je to tu pekné!“ Prešli cez recepciu, nafasovali náramky, plachty a osušky, župany nechali v skrinkách a prešli dolu schodmi cez sprchy k peknému poloprázdnemu bazénu. Zabočili doľava a popod rozprávkový tobogán sa točitými schodmi dostali do vitálu. „Tak na toto som sa tešil – vyzlečte si plavky!“ smial sa. Kočky prijali jeho hru a poslúchli. Pred ich zrakmi sa v prítmí voňavého vitálu vyzliekli donaha, Eva mala miniatúrny trojuholník krátkych chĺpkov na venušinom pahorku, Miriam bola vyholená na bábätko, mala menšie dvojky prsia s malými svetlými dvorcami, Eva trojky s veľkými tmavými, obe pekné zrelé, štíhle ženy. Páni ich pochválili, podali plachty a vyzliekli sa aj oni. Predviedli sa partnerkám, omotali plachty okolo bedier a viedli ich do vitálu. Prešli celým, vyšli von, ukázal im soľnú jaskyňu, turecký hamam nad jazierkom, pastiersku izbu, vonkajšie jaccuzi, potom sa vrátili dnu, prezreli si suché, parné, aromatické sauny, efektové sprchy a nakoniec skončili v krásnom podzemnom areáli bazénov, trysiek, dažďa, víriviek... Doktorkám zasvietili oči, keď videli, že sa tam všetci pohybujú a plávajú úplne nahí, ale zjavne im to nevadilo. Vrátili sa do aromasauny pri vchode, bola prázdna, nie veľmi horúca, sadli si krytí za centrálnu pec s nastrkaným prútím na jednu dlhú lavicu, chytili kočky okolo pliec a rozprávali sa, občas pobozkali. Pán stiahol z Miriam plachtu a obnažil prsia, hral sa s nimi ľavou rukou. „Prosím, nie, už som veľmi vzrušená...“ „A to je problém? Je tu zakázaný orgazmus?“ smial sa na ňu. „Keď ja... veľmi kričím...“ priznala sa. „Dobre, neodbavím ťa tu... ale vzrušovať môžem.“ Dal jej ruku na krajíček plachty na stehno, trochu ju uvoľnil a pohladkal pičku pod ňou. Ako na povel naširoko roztiahla nohy. Tiekla ako vodopád. „Daj prsty do mňa, ako tie kočky na fotkách...“ vzdychla. „Aj ty si fisterka?“ prekvapene sa opýtal. „Nie, ale tri prsty si dávam aj ja... alebo veľký vibrátor, hlavne v službe.“ Vedľa nich bolo dáko ticho, pozrel sa doľava, tam ešte takto ďaleko neboli. Kamarát bol hanblivejší, rozhodol sa, že im pomôže.
„Miriam, presadni si k Eve, nech mám pravú ruku voľnú“. Poslušne vstala, plachta z nej úplne spadla, pán jej ju vzal a dal na vykachličkovanú teplú lavicu, aby si na ňu sadla. „Pomôž kamarátke, je priveľmi oblečená!“ rozkázal. Najprv sa zarazila, ale potom radostne poslúchla. Dve pekné nahé ženy vedľa seba, kamarát len kukal a nechápal. Načiahol sa cez Miriam, pohladkal Evu po prsiach, skĺzol rukou po bruchu a pohladkal ju na klitorise. Strhla sa a tiež roztiahla nohy, zasunul do nej prsty, pička už bola veľmi mokrá a veľmi veľká. Pozrel na kamaráta – vyzeral ako pred infarktom, chytil mu ruku a položil na červenovláskinu pičku. Miriam sa na neho pozerala, ako sa venuje jej kamarátke, najprv sa chcela uraziť, ale potom ho pobozkala, chytila za ruku a položila ju na svoje nadržané pohlavie. „Potrebujem to...“ Pohladkal jej prsia, pokrútil bradavky, prsia mala veľmi citlivé. Málo chýbala a odbavila by sa aj na nich. Preskúmal jej klitoris, pičku a bod G. Keď do nej dával štvrtý prst, mala malý orgazmus, len ju rýchlo pobozkal, aby ju umlčal. Súčasne pozeral na Evu, kamarát ju bozkával, ale dotyky mu zjavne nešli. Načiahol sa, zasunul prsty aj do nej a uspokojil aj ju, pár pohybov a striekla si až na zem. Miriam videla, čo sa stalo, bozkala ho a pošepkala: „Aj ja chcem striekať...!“
„No dobre mládež, skúsme nájsť nejakú prázdne tepidárium s ležadlami!“ Postavili sa, ženy sa zahalili do plachiet, počkali, kým pánom trocha ochabnú penisy a išli doprava k tepidáriám, prvé obsadené, druhé tiež, ale napadlo mu, že je tam ešte jedno zašité, ktoré bolo donedávna rezervované na masáže. Bolo prázdne, príjemná teplota, dve vykachličkované vykurované dvojlehátka, dosť vysoko nad zemou. Dievčatá sa trochu okúňali, tak to zobral do svojich rúk. „Plachty dolu, ľahnite si sem na toto lehátko vedľa seba, pičky na hranu ako na stole, nohy zdvihnúť!“ Kočky vďačne poslúchali, boli už rozohriate a nadržané na maximum, lehátko bolo trochu naklonené, hlavy mali nižšie ako pičky. Kamarát sa zas okúňal, prikázal mu zasunúť penis do Evy a pomaly šukať. Miriam ho chytila za ruku a naznačila, že ju chce do seba, skúsil 4 prsty a dlaň, ale na fist bez gelu to nebolo. Šepol jej, nech počká do izby, že tam má gél a iné pomôcky. Ale tromi prstami sa jej pohral s bodom G, chvíľu to trvalo, ale vystriekla ako pornohviezda až na okachličovanú stenu. Len tak tak stihol prikryť jej ústa a utlmiť výkrik. Pozeral, ako sa myká v orgazme a zasunul do nej penis, aby ju cítil aj on. Vedľa kamarát už striekal v Eve, ona ešte uspokojená nebola, povedal mu, aby ju dokončil na klitorise prstami, ale on mal problém ostať stáť, tak silno sa ukojil. Išiel si sadnúť na druhé lehátko, pán sa pozrel na rozrobenú Evu, stále zasunutý v Miriam zasunul dlaň do vysemenej pičky Evy a jemne jej masíroval bod G. Miriam sa na to pozerala a začala ju bozkávať, kým sa aj ona nevystriekala a so vzdychaním neuspokojila. Už sa mohol venovať len sebe, šukal Miriam do svojho prvého strieknutia a potom sa naplno do nej vyčúral. Opäť zorgazmovala, jasný výkrik sa niesol celým vitálom, ešte šťastie, že vedľa bolo studené vedro, kde takéto výkriky boli celkom bežné. Podal dievčatám ruky, pomohol im vstať a prikázal, aby odstránili stopy ich orgazmov. Našiel hadicu, pustil vodu a za pár sekúnd bolo všetko zmyté, ešte si aj pičky prepláchli vlažnou vodou. Opäť sa zahalili, kočky si už nechali prsia holé, všetky ženy tu tak chodili. Pán ich zobral do podzemného zážitkového bazéna, vedľa boli pekné lehátka s výhľadom na jazierko, kamarát sa ospravedlnil, že si potrebuje trochu oddýchnuť. Pán teda zobral obe ženy do bazéna, museli sa vyzliecť a prejsť takmer 20 metrov pred zrakmi kolegov, ktorí neskrývane čumeli, ako jeden pán vedie dve nahé kočky okolo pása. Vošli do teplej vody, preplávali jedno kolečko cez zážitkové trysky a vodopády a skončili v tmavom rohu pri vodnom stolíku. Eva posmutnela a chcela ísť preč, rozprávala sa s Miriam. Pán to počul: „Je ti zle? Stalo sa niečo?“ „Nie, len som ostala sama a nechcem vám dvom zavadzať...“ povedala takmer s plačom. Pán sa obrátil na Miriam: „Vadí ti, že je s nami?“ „Práve naopak, mne sa to takto páči!“ „Tak vidíš, dohodnuté, si naša!“ Pán sa pozrel na Miriam a žmurkol na ňu. Postavil sa za Evu, potiahol ju vo vode trochu dozadu, aby sa musela predkloniť. Mirka pochopila, chytila ho za penis a zaviedla ho do kamarátkinej pičky. Eva sa strhla a okamžite ožila. Už sa usmievala, užívala si pánov kokot. Mala veľkú pičku, dobre sa šukala aj vo vode, ktorá paradoxne nemaže a skôr po chvíli zadiera. Miriam sa tiež oprela vedľa nej a vyšpúlila zadoček. Pán pochopil, preložil penis do druhej pičky a jemne ju šukal. Ženy sa usmievali a vrneli blahom. Miriam opäť zorgazmovala, už sa učila aj potichu. Pán sa presunul do Evy a a tiež ju uspokojil. Oprel sa aj on o stôl vedľa Evy a pozeral, ako si obe užívajú slabnúci orgazmus. „Spokojná?“ spýtal sa Evy. Odpovedali mu obe na preskáčku. „Úžasné... skutočne je to takto krásne... ako to takto opakovane môžeš vydržať a neuspokojiť sa?“ „Nuž dievčatá, skúsenosti a ohľad ku partnerkám... Na izbe vás aj obe po sebe vystriekam a nechám vzájomne si vylízať semeno z pičiek!“

Ešte si trochu poplávali, pošantili vo vode, nechali sa vymasírovať tryskami v hornej jaccuzi a rozhodli sa tu na dnes skončiť. Ako išli okolo lehátok, zavolali priateľa a všetci štyria spoločne opustili vitál...