Biela sobota

22. 6. 2020 · 1 730 zhlédnutí MyStoryBA

Ako ja neznášam sviatky. Vonku je síce krásne počasie , no všetci sú zaneprázdnení prípravami. Polovica mojich známich je unavená z veľkonočných príprav a zvyšok trčí dve hodiny v kostole.
Vidina 4 dní voľna je krásna , no stráviť tento čas s rodičmi ma neláka. Túžim po dobrodružstve. Skúsim sa ozvať Levovi. Píšem sms:
Ahoj ,ako tráviš sviatky? Máš už program na večer?
Odpoveď netrvala dlho.
Ahoj slečna. Som doma,ale večer idem do kostola. Akurát si skúšam uniformu.
Lev a unifroma? Hmm...nič slušné mi nebeží hlavou. Na uniformy mám ja obrovskú slabosť.
Píšem odpoveď: Akú uniformu? Vieme sa stretnúť po kostole?
Pípnutie mobilu prezrádza obrazovú správu. Sexi Lev v uniforme hasiča. No môj bože, vyzerá úchvatné. Kombinácia jeho príťažlivosti s uniforomou je neskutočná. Už si predstavujem ako ho z nej vyzliekam.
Dohodnutí na čase a mieste stretnutia. Hneď mám lepšiu náladu. Motám sa po kuchyni . S mamkou dolaďujeme varenie. Jedlo do mňa veľmi nejde. Nervozita z večerného stretnutia sa stupňuje. Napustím si vaňu. Zapaľujem sviečky. Užívam si chvíľu len pre seba. Príjemný kúpeľ ma upokojuje. Dávam si záležať . Holím sa krásne na hladko. Teším sa . Predsa tieto sviatky nebudú nudne tradičné. Dlhší čas sme sa nevideli. Verím , že si budeme mať čo povedať a nenastane trápne ticho . Dala som si záležať na oblečení. Obtiahnuté legíny, tričko a čierny svetrík. Topánky na podpätku, pomarančový kabátik a kvietkovaná šatka. Uchopím kabelku a vyrážam z domu. Je čosi po 21 hodine. Tak dnes bol pán rýchlejší ako ja. Spoznávam jeho auto z diaľky.
Ahoj slečna, rád ťa opäť vidím. Bozk na líce na privítanie.
Cestu si spríjemňujeme rozhovorom.
Tak kam ideme? pýta sa ma môj pán.
No to je dobrá otázka. Je mi to jedno mám 4 dni voľna .
Auto zastavuje pred nákupným centrom. Parkovisko je úplné prázdne. Lev vypína motor a otáča sa ku mne. Hľadíme na seba obaja plný chutí a tužby. No ani jeden nemá odvahu sa vrhnúť na toho druhého. Premýšľam ,či je to vôbec vhodné . Možno sa niečo zmenilo odkedy sme sa nevideli.
Uvedomujem si , že v tejto tme je oveľa príťažlivejší. Úsmevy, pohľady.
Poď ku mne slečna . Chcem ťa objať. Chýbala mi tvoja vôňa a tie jemne vlásky.
Cítim jeho horúci dych na krku . Nechýba veľa a začínam sa triasť. Pozerám do krásných levích očí . Pery sa nám spoja. Jemný krásny bozk. V tejto chvíli pán vo mne prebudil šelmu. Túžim po ňom ešte viac . Vrhám sa mu na pery. Jazyky sú naplno zamestnané . Už to nie je len o bozkoch . Jeho ruky blúdia od podprsenky, k brušku až na stehná. Dotyky ničia moje myslenie. Oddávam sa tomu . Naplno si to užívam. Najradšej by som sa ním nechala pretiahnuť rovno v aute. Bozky ruší klopanie na moje okno. Otváram ho a neznámy muž si pýta oheň.
Tak kde sme to skončili slečna? Hľadám hotel , alebo ideme domov?
Zbytočná otázka levík. Samozrejme , že chcem byť s tebou. Motáme sa po sídlisku. Pán vybral najnovšie otvorený hotel v meste. Doteraz som ho obdivovala iba na bilboardoch. A dnes stojím pred ním. Vchádzame na recepciu. Za pultom stojí mladý chalan . Víta nás a vybavuje rezerváciu.
Čo ma však zaujalo viac je skupinka mužov sediaca pri stole vedľa recepcie. Jeden z mužov si ma premeral od hlavy až po päty , keď sme vchádzali . Zvedavosť mi nedá. Nenápadné sa otáčam a pozerám . Za stolom sedí asi 30 ročný fešák. Reakcia žiarlivosti na seba nenechala dlho čakať. Lev si všimol môj pohľad . Chytá ma za pás a priťahuje k sebe. Tak takúto reakciu by som od neho veru nečakala. On žiarli.
Dostali sme fľašu vína grátis.
Neteš sa určite bude odporné. Inak by ho nedávali len tak.
Kráčame po chodbe a hľadáme číslo našej izby. Krásny nový hotel . Dostali sme izbu s oddelenými lôžkami, ale to mi nevadí .
Tak ukáž slečna , čo skrývaš pod tým kabátikom. Som veľmi zvedavý na to telíčko.
Priťahuje si ma do náručia a vášnivo ma bozkáva. Dáme si vínko?
Áno, veľmi rada.Čo čert nechcel stalo sa . Vínko sme síce dostali, ale vývrtka naň nikde nebola .
Levík počkaj mám nápad. Z kabelky vyberám kozmetickú kapsu. Žena predsa chodí s plnou výbavou. Podávam mu manikúrové nožničky. Skús korok zatlačiť do vnútra fľaše.
Nedôverčivý pohľad .On o mne pochybuje. Preberám iniciatívu. Beriem fľašu do vlastných rúk. Keď to fungovalo na intráku tak musí aj teraz. Po pár sekundách nalievam víno do pohárov. Alkohol sa mi pomaly rozlieva do krvi. Sadám mu obkročmo okolo pásu. Držím ho okolo krku. Pozerám do krásnych očí . Ako veľmi si mi chýbal. Prichádza objatie, zrýchlený dych. Užívam si túto moc, ktorú má nadomnou. Jemne mu hryziem ušný lalôčik. Pomaly prechádzam na krk. Zmocňujem sa pier.
Po chvíli má zastaví a rukou chytá pevne pod krk. Lapám po dychu. Je mu jasné , že ma má vo svojej moci. Sťahuje mi tričko,láska prsia, tvrdo stláča bradavky. Hladí po bokoch, prstami jemne šteklí bruško. Jedným prstom zachádza za lem mojich nohavíc.
Som veľmi zvedavý aké máš dnes prádielko. Z postele má dvíha na nohy. Sťahuje mi nohavice. Kľačí predomnou a bozkáva moju mušličku cez nohavičky. Horúci dych cítim na stehnách. Hádže ma do postele. Kolenom mi rozťahuje nohy naširoko. Obe zápestia mi pevne drží. Bozkáva moje prsia . Pomaly schádza nižšie . Koleno tlačí čoraz viac . Ako ja milujem byť pod ním. Bozkami prechádza pozdĺž tela na brucho. Zubami chytá nohavičky za lem . Jeden prst mi vkladá do úst so slovami:poriadne ho oblíž. Prechádza ním po bradavke, ktorá sa okamžite mení na tvrdý hrbolček. Smeruje nižšie a láska ním klitoris. Šikovné pohyby spôsobujú čoraz väčšiu rozkoš. Vzdychy a triaška. Nie nie slečna, urobíš sa až vtedy, keď ti to dovolím. Jednou rukou ma drží pod krkom, druhá ruka ma zbavuje nohavičiek. Najprv do mňa zasúva jeden prst,druhý. V tej chvíli už prestávam vnímať. Telo mi zaplavuje dávka vzrušenia. Prehadzuje si ma na seba . Zdvíham ho z postele . Rozopínam nohavice a sťahujem ich dole. Vyslobodzujem napnutého vtáka z boxeriek. Krásna pánska pýcha stojí predomnou. Kľačím a beriem si ho do úst. Jazykom dráždim jeho uzdičku. Prechádzam k vajíčkam a cmúľam ich. Sladké stony ma veľmi vzrušujú. Znova si ho vkladám do úst. Chvíľu fajčím hlboko do krku.
Chytá ma za hlavu a tvrdo preťahuje moje ústočká. Viac krát ma napne. Lapám po dychu. Odťahujem sa. Tak to bolo tesné. Skoro som sa povracala. Zdvíha ma zo zeme ,otáča chrbtom k sebe. Tvrdo do mňa vniká. Ako veľmi mi chýbal ten pôžitok, ktorý spôsobuje jeho vták. Pár krát zasunie a otáča si ma k sebe. Podáva mi pohár s vínkom. Meškáš slečna. Naberám si plné ústa vína a bozkom ho vkladám do jeho úst. Nasadám na jeho tvrdý penis. Drží ma za boky a udáva tempo. Zdvíha a opäť púšťa. Snažím sa ho zasunúť čo najviac. Chytá ma rukou pod krk. Zdvíham sa a prudko dopadám na jeho penis. Hlasné stony naznačujú blízkosť jeho vrcholu. Pridávam na tempe. Lev to ale reguluje. Pár tvrdých napichnutí a zhadzuje ma zo seba. Teplé semeno končí na jeho bruchu. Spokojne zničená sa túlim na jeho hrudi. Hrám sa s jeho chĺpkami. Najkrajšia biela sobota ,akú som kedy zažila.
Prebúdzam sa na tŕpnutie ruky. Predsa sme spali na jednej posteli. Lev mi spí na ruke. Je čosi po 8 hodine ráno. Do 10 musíme opustiť hotel. Pomaly vyťahujem ruku spod jeho tela. Vchádzam do kúpelne. Bože ja ale vyzerám ako po kvalitnom žúre. Aplikujem makeup , maskaru. Upravujem si obočie. V zrkadle zrazu zbadám pobavený výraz jeho tváre.
Ako dlho tam už stojíš?
Asi od kedy si vytiahla maskaru.
Takže od začiatku.
Doberá si ma. Ty to vôbec nepotrebuješ. Nerpeháňaj to tak.
Hádžem po ňom uterák. Nechávam ti súkromie slečna.
Po pár minútach opúšťame hotel. Prichádzame k autu. Skúša odomknúť centrálnym. Auto nereaguje. No nie ja som zabudol zhasnúť parkovačky. Asi sa vybila baterka. Otvára dvere kľúčom . Na aute sa sputil alarm. Po každom ďalšom pokuse odomknúť auto sa ozýva hlasné trúbenie a alarm na cele sídlisko.
Tak toto je zlý sen. Je akurát pol 11 . Ľudia na nás zízajú ako na bláznov. Trúbenie sa ozýva celým sídliskom. Po hodine prichádza pán z asistenčnej služby. Z kufra vyberá štartovacie káble. Po chvíli lev štartuje auto. Chvalabohu. Nadávky z balkónov mi už boli veľmi nepríjemné. Navrhol mi aby som šla na autobus. No v tejto situácií som ho nemohla nechať . Veď sa to stalo kôli mne. Keby sme sa nestretli nič z toho by sa nebolo stalo. Sadáme do auta a odchádzame.
A to som sa bála , že tieto sviatky budú nudné. Ani z ďaleka som netušila aký nezabudnuteľný večer zažijem. Spoznala som najnovší hotel . A vďaka nám malo celé sídlisko nezabudnuteľné nedeľné predpoludnie....