Každý to potrebuje

15. 7. 2020 · 1 445 zhlédnutí atram

Každý z nás potrebuje sex. Ak niekto tvrdí, ze nie klame seba i ostatnych.Niekto len sex, niekto milovanie. Možno si poviete, že v tom rozdiel nie je, ale je a veľmi veľký a to nespomínam milovanie, ktoré sa dokáže preklopiť do živočíšneho sexu plného vášne a vzrušenía...
Tak isto ho potrebovala aj Ona - Nika, niekedy chcela len čisty sex, inokedy túžila po milovani. Chybalo jej to ako soľ.
Bol piatok, do práce sa práve nechystala, mala na pláne ísť so synom na víkendový pobyt ku známym na chatu. Je už dlhšiu dobu bez muža a bola rada, že má dostatok známych a priateľov, ktorí jej sprijemňovali život, samozrejme okrem syna. Ten bol pre ňu všetkým. Preto si ani nového partnera nehľadala, nech sa mu môže dostatočne venovať popri práci a iným povinnostiam.
Vyliezla z postele aj keď sa jej veľmi nechcelo, zapla kávovar a šla do kúpeľne. Pustila vodu v sprche, vyzliekla pyžamo a vliezla do nej. Príjemný pocit z vody na pokožke ju preberal do šteklivých myšlienok. Vzala si fľašku s mydlom a hubku na telo. O chvíľku si už telo potierala jemným mydlom. Zavrela oči a predstavovala si, že jej ruky nie sú jej. Prechádzala si od krku, na prsia, prešla si po nich z prava do ľava, nevynechala ani kúsok, pomedzi prsty jej vykúkali už stojace bradavky, tvrdé ako kamene. Žiadali by si poláskať jazykom, zubami. Potlačila túto myšlienku, pokračovala rukami na bruško, podbruško, prešla na stehná, lytka, chodidlá. Pomalým pohybom sa vracala späť. Ruky sa jej zastavili medzi stehnami. Schválne vynechala tento kúsok aby sa mu mohla venovať dlhšie a dôkladnejšie. V kolenách sa mierne pokrčila, stehná sa jej od seba oddialili. Rukou zašla až na zadoček. Veľmi pomalým pohybom prešla po jeho dierke a postupovala pohybom k prednej dierke. Prešla si po klitorise a kúpeľňou zaznel jemný ston.
Opraea sa o stenu v sprche,, nohy mala stále od seba, hubku už pustila z ruky. Voľné prsty sa venovali ďalej klitorisu a vypĺňaní dierku. Voda bola stále pustená, stekala jej po tele aj s mydlom, po ktorom uz nebolo skoro ani stopy, okrem príjemnej vône, ktorú jej nechalo na pokožke. Intenzita pohybu prstov sa zrýchlila. Zrazu prestala...
Vzala si hadicu od sprchy do ruky, nastavila na silný prúd a namierila na klitoris. Druhou rukou stále vypĺňala dierku. Ten slastný pocit, čo sa jej rozlieval po tele bol náznakom, že vrchol sa už nezanedbateľne bliži. Zo zavretými očami a predstavou, ako si ju vychutnáva mužský jazyk, sa priviedla k orazmu. Intenzita bola silná, podlomili sa jej kolená,
Po chvíľke sa spamätala, prestavila hlavicu a dosprchovala sa.
Poutierala sa, zabalila sa do županu, prešla do kuchyne, vzala si už dávno spravenú kávu, sadla si na terasu a premýšľala, či niečo nezabudla zbaliť. Po chvíľke ju z premýšľania prerušil zobudený syn pozdravom. Spýtal sa jej, či nechce raňajky a keď ukázala na kávu, že tá jej stačí, odišiel. Bol to už veľký chalani, mal pätnásť, podobal sa na svojho otca, vysoký, tmavé vlasy aj oči. Len syn mal športovú postavu, venoval sa od mala futbalu. Boli doma asi ešte hodinu, kým nenasadli do auta a vyrazili na chatu.
Prišli práve včas, začali sa prípravy na večernú grilovačku a oslavu majiteľových a vlastne aj jej menín. Mali ich v jeden týždeň, preto sa dohodli, že ich spolocne oslávia na chate. Pozvali asi zo desať ľudí, vlastne spoločných známych a priateľov. Pomaly sa zvečerievalo, známi prichádzali, nálada bola v plnom prúde. Rovnala sa priamo úmerne vypitému alkoholu.
Nika sa vybrala do chaty ešte pre ďalšie občerstvenie, keď si všimla na schodoch sedieť pre ňu neznámeho muža. Nevenovala mu pozornosť, len nemala potuchy kto to je a prečo tam sedí. V chate stretla známeho, tak sa spýtala na toho muža. Povedal jej, že to je jeho zamestnanec. Pozval ho, ale že je čerstvo po rozchode s priateľkou a nemá veľmi náladu. Nike viac nebolo treba. Majú tu dvojitú oslavu a nikto tu nebude bez nálady. Vzala občerstvenie a vyšla von. Odniesla ho na stôl a vrátila sa ku schodom chaty.
"Ahoj, som Nika, teší ma" a podávala mu ruku. Muž na ňu pozrel, chvíľku bol ticho, nakoniec sa postavil, podal jej ruku, " Ahoj, som Martin", predstavil sa. Nahol sa k nej a pobozkal ju na zoznámenie. Zostala prekvapená ale aj potešená zároveň.
"Prepáč, že ťa ruším v myšlienkach, ale tu sa ľudia zabávajú, nemôžeš tu takto sedieť sám", povedala mu s úsmevom na tvári. Prezeral si ju od hlavy po päty, bola od neho o hlavu nižšia, športovej postavy, prsia asi trojky, odhadoval. "Kľudne sa bav a mňa si nevšímaj, som v pohode", povedal jej a snažil sa na tvári naznačiť úsmev. "V pohode budeš, keď si so mnou vypiješ", vyletelo z nej a už ho ťahala za ruku k ostatným baviacim sa ľuďom.
Neprešla ani hodina a Martin sa naozaj prestal tváriť otrávene, zabával a smial sa s ostatnými. Nika sedela vedľa neho, sem tam si vymenili pohľady, letmým dotykom sa neubránili, veď nebolo to nič nepríjemné.
Blížila sa pol noc, keď Niku napadlo, že Martin vlastne nemá nachystané spanie. Postavila sa, prešla okolo neho, stretli sa im pohľady, mala pocit ako sa jej ním pýtal "Kam ideš", len sa usmiala a pokračovala do chaty. Vošla do prázdnej hosťovskej izby, dvere nezavrela, veď načo, zdrží sa len chvíľku. Zo skrinky vybrala periny a plachtu, chystala posteľ. Už jej chýbalo len položiť periny na natiahnutú plachtu na posteli, keď pocítila na sebe pohľad. Otočila sa a vo dverách stál Martin.
Usmial sa na ňu, spravil krok, dva.... Bez slov, pokračoval až k nej. Nevšímala si ho, chcela dokončiť čo zqčala. Zo zadu ju chytil za boky, zohol sa k nej a jemne ju pobozkal na krk. Robila sa akože nič, to ho neodradilo. Krk a šiju jej posieval ďalšími a ďalšími bozkami. To už nevydržala. "Martin", vyšlo z nej. Pomaly sa vyrovnala a chcela sa otočiť k nemu tvárou. Nedovolil jej to. Držal ju pevne za boky, nepustil stisk. "Toto nesmieme", snažila sa ho zastaviť. "Pst", zašepol a pokračoval ďalej.pačilo sa jej to, nemohla povedať, že nie. Oprela mu hlavu o hruď a nechala sa unášať jeho už blúdiacim rukám na jej prsiach a perám stále na jej krku, ktorými prechádzal na ucho a vzal si ho medzi pery. Po chvíľke jemne hryzol. "Och", šepla Nika, ale Martin to počuje dostatočne. Je to pre neho znamenie, že sa uberá správnym smerom a môže pokračovať. Rukami prejde znova na jej boky, chytí okraj trička, vyzliekla jej ho. Rýchlym pohybom sa vráti na nej telo a rozopína jej hneď aj podprsenku. Stiahne ju z ramien a nechá voľne dopadnúť na zem.
Jedným pohybom ruky si ju otočí tvárou v tvár. Nakloní sa k nej, pery sa im stretnú. Sú nenásytné. Jazyky sa im stretávajú v ústach toho druhého.vášeň aká z nich sála je divoká a neskrotná. Nika prejde rukami Martinovi k bokom, chytí tričko a snaží sa mu ho vyzliecť. Má však problém kvôli svojej výške, Martin jej pomôže a hádže si tričko na zem. Pokračuje v jeho vyzliekaní, rozopne mu gombík a zips na rifliach. Martin jej chytí ruky, "Kam sa ponahlaš?", pýta sa jej pomedzi bozky. Ruky jej dá za chrbát, drží je ich a jemne ju pokladá na posteľ. Ruky povoľuje, aby si ich nezaľahla. Svojimi prechádza po jej prsiach. Hľadí ich, vezme ich do dlaní, prejde k nim perami, ochutná jednu, po nej druhú bradavku. Pozrie na Niku. Zavreté oči mu dodávajú odvahu na pokračovanie a presúva sa rukami k jej rifliam. Bradavku ma stále v ústach, potiahnem za ňu, jazykom olizne. Zopakuje to aj na druhej.
Popri tom už sťahuje Nike rozopnuté rifle spolu aj s nohavičkami. Nebráni sa tomu. Od členkov jej ich stiahne najskôr z jednej nohy, následne z druhej.
Chodidlo si vezme do ruky, priloží si ho k ústami a začne jen cmúľať od malíčka každý prst. "Ach", počuje Niku. Pozrie na ňu, drží si prsia v rukách, hrá sa s bradavkami. Usmeje sa nad tým, ale to ona nevidí.Pozornosť dá aj prstom na druhej nohe, ston sa znova zopakuje, "Ach".
Pomalým bozkávaním prechádza po nohách vyššie, zastaví sa medzi stehnami. Z toho miesta vyžaruje teplo a pre neho vôňa vzrušenía. Stehná je dá od seba, hlavu jej vloží medzi ne. Ochutná ju. Jedno líznutie, pozrie na ňu, druhé líznutie,znova na ňu pozrie. Nika nadvihuje panvu, ústa ma pootvorené, hryzie si spodnú peru. Jazyk ochutnáva klitoris, pysky, sanotnú dierku s jej vlhkým obsahom. Zasúva ho dnu, prsty dráždia klitoris, miestami si ho vsaje medzi pery. Prsty, pery, jazyk sa striedajú a vyvolávajú v nej divokú vlnu vzrušenía. Chytí Martinovi hlavu, ten to pochopí po svojom, rýchlosť prstov a jazyka naberá na obrátkach. Nika sa natiahne rukou po vankúš, položí si ho na tvár v poslednej chvíli a oddáva sa sile orgazmu, ktorá jej prechádza každým kúskom tela. Martin si vychutnáva každú kvapku vlhka, ktoré sa hromadí v jej stiahnutej dierke. Orgazmus jej pomaly doznieva, Martin si až teraz stiahne rifle,boxerky a ľahne si vedľa nej na posteľ, nechá ju vydýchať, hruď sa jej ukludňuje, hľadí ju po lícach, pobozká na pery. Vášnivo.
Nika sa na neho usmeje, nadvihne sa a rukou mu zachádza medzi stehná. Cíti tvrdosť, pevnosť a veľkosť jeho penisu, pobozká ho a prejde hlavou k jeho mužnosti. Stále ju pevne drží v zovretí. Na špičke sa leskne jeho vzrušenie, vsala mu žaluď do ust. Martina počuť na celú izbu, "Áno". Nika nelení a pokračuje, po žaludi si zasúva penis do ust koľko sa zmestí. Rukou mu prechádza nižšie. Masíruje mu vajcia, hľadí ho po vnútornej strane stehien a späť. Martin ju drží za vlasy, užíva si každý jeden pohyb v jej ústach. Miestami počuť jeho vzdychy.
Nika sa rozhodne prestať ho sať, má veľkú chuť cítiť ho už v sebe. Nadvihne sa, Martina nechá ležať. Rozkročí sa nad neho, dosadá na neho, pomaly. Pozerá sa mu do tváre. Oči má zavreté, ústa pootvorené. Chytí ju za boky. Nika dosadá pomaly, vníma ho intenzívne v celej jeho dĺžke ako sa v nej stráca. Martin sa neudrží. Nadvihne je za boky a nasadí rýchlejšie tempo. To už sa Nika oprie rukami o posteľ nad jeho hlavou. Martin ju už nedrží za boky, ale ruky má na jej zadku. Stláča ho, miestami po ňom pleskne. Páči sa jej to, hlasno si to užíva. Ruky na jej zadku prechádzajú k jej druhej dierke. Rozťahujú jej polky od seba a prst prieskumnik sa snaží dostať do dierky, ktorá je zatiaľ nevyplnená
Nika až skrikne blahom, "Ánooo", Martina to poteší, že to má rada.Jeho tempo penisu v jednej a prsta v druhej dierke sa zladí do jedného a Nika sa zvija nad ním vzrušením. Divokosť jeho pohybov naberá na obrátkach šialených rozmerov. Vie, že toto už dlho nevydrží, vidí a cíti to aj na nej. Ale...
Neprestáva, pokračuje, kým necíti prvé zťahy jej vnútra. V tom to príde aj na neho. Tempo povoľuje ale nie veľmi, Nika tento krát nemá možnosť si prikryť ústa vankúšom, počuť ju na celú izbu, zabudla aj na to, že by ju (ich) niekto mohol počuť. Prežíva to naplno. Martin sa k nej pridal a všetko semeno vypúšťa do jej práve stiahnutej dierky. Prežívajú spoločne vyvrcholenie vzrušenía svojich tiel. Zostanú bez pohybu. Len Martin jemne vyťahuje prst z jej druhej dierky. Pozerajú na seba, usmievajú sa. Nika zlezie z neho, zosunie sa mu na hruď. Hlavu vytočí k jeho tvári, pohľady sa im znova stretnú. Pobozká ju, rukami si ju privinie k sebe a zostanú takto ležať v objatí...