Prvý raz v gay saune - pokračovanie

16. 7. 2020 · 4 445 zhlédnutí Tilaran

Vyšiel som z parnej sauny celý rozpálený, nielen teplotou, ktorá tam bola, ale aj prvým zážitkom. Bol som nielen riadne spotený, ale cítil som na sebe riadne množstvo biologického materiálu, pričom som nevedel odhadnúť, koľko ľudí sa na tú zbierku poskladalo. Studená sprcha bola poriadnym občerstvením a očistou. Po nej som sa rozhliadal, kam by som sa mohol upratať a dopriať si trochu kľudu a odpočinku. Ako najvhodnejšie miesto sa mi javila veľká vírivka, v ktorej síce sedeli dvaja muži, ale tí mali oči len pre seba a objímali sa nad i pod vodou. Voda bola príjemne chladivá, presne taká, akú som potreboval. Ponoril som sa do nej po prsia a začal som pozorovať ruch v saune. Vírivka bola strategicky umiestnená v rohu miestnosti, ktorou každý návštevník musel prejsť, či prichádzal od baru a mieril do sáun, spŕch, toaliet alebo na schodište. Schodište viedlo dvoma smermi, hore i dolu a tam panoval najčulejší ruch. Uteráky okolo pásu nosil málokto, preto som mohol porovnávať aj množstvo vtáctva, ktoré bolo naozaj z rôznych krajov, tmavé, z džungle, holátka i poriadne tvrdé palice. Zaujal ma vysoký štíhly albín, ktorý sa pár krát mihol hore-dolu. Bol blonďák, neobvykle biely, s klasickými antickými črtami, nie príliš svalnatý, ale pekne stavaný, s nádherným zadočkom, pripraveným na zvečnenie do kararského mramoru. Na tele nemal ani chĺpka. Bol som zvedavý na jeho oči, pretože som čakal, že buď budú červené alebo modré, ako sa na albína patrí. Boli však jemné sivé a dávali tvári výraz príjemnej vznešenosti. Boli pokojné, pomaly vždy prehliadli celú halu a prikryli ich vieka so svetlými mihalnicami.
Voda mi príjemne blúdila okolo tela a bublinky pomaly vzbudili vo mne chuť na nejaké ďalšie dobrodružstvo. Chcel som zistiť, čo sa skrýva za schodiskom dolu aj hore. Vyšiel som z vírivky a uterák prehodil cez plece. Najprv som bol zvedavý, čo je smerom dolu, v akejsi pivnici. Zišiel som o poschodie nižšie a ocitol som sa v starej pivnici, kde síce podlaha bola hladká a moderná, ale steny boli murované z plných starobylých tehál. Pivnica bola doslova labyrintom, v ktorom som sa úplne stratil. Osvetlená bola veľmi úsporne a k tomu hlavne červenými svetlami, takže vlniace sa postavy dvojíc, trojíc i väčších skupiniek vyzerali veľmi bizarne. Moju pozornosť zaujala trojica mužov, z ktorých jeden bol opretý o masívnu kovanú mrežu tak, že mimoriadne veľký penis mal cez mrežu prestrčený a tam mu ho intenzívne fajčil jeden z trojice. Zozadu ho kryl posledný muž, ktorý mal svojho krásavca zasunutého v diere prvého muža a silne prirážal. Prišiel som zozadu k trojici a pohladil som poslednému rukou zadok, na čo sa obrátil ku mne a hlavou mi kývol. Sklonil som sa a začal som obom chlapom oblizovať vajcia, ktoré im viseli a užíval som si pohľad na naozaj hrubého vtáka v diere, ako kmitá hore-dolu. Evidentne sa to obom páčilo, preto som postupne vsunul vajcia každého do úst a poriadne ich vycmúľal. Po chvíli mi posledný muž naznačil, že sa mám zapojiť zozadu, nasadil som si gumu, ktorú som našiel v malom košíku, pretrel som mu dierku a zasunul som ho naraz do vytrčenej dierky. Našťastie bol môj partner dosť vysoký a mreža poskytovala možnosť sa pevne zaprieť, takže som na prvý krát vnikol do teplých útrob toho predo mnou až po koreň. Muž zastonal od slasti a začali sme tanec v trojke. Aby sme zladili rytmus, ten v strede ukázal, že on sa bude pohybovať dopredu a dozadu a my máme stáť. Bolo to veľmi príjemné a mreža to celé istila. Na trojku to bola ideálna poloha. Pritiahli sme aj pozornosť okoloidúcich, ktorí ani nemali veľa priestoru prešmyknúť sa okolo nás bez fyzického kontaktu celým telom, takže každú chvíľu som cítil na sebe nejaký penis alebo ruku, ktorá a na chvíľu pristavila a našla si nejaký zdroj potešenia. Všetci sme vzdychali a vedel som, že dlho toto vzrušenie nevydržím, na to bola situácia pre mňa jedinečná, nová a mimoriadne elektrizujúca. Videl som že prvý začal už striekať a fajčiar mal čo robiť, aby stihol všetko zachytiť. To ma ešte viac rozrajcovalo a o chvíľu som začal pumpovať aj ja, ako som cítil, aj môj predskokan bol na tom tak isto, pretože kŕče slasti ním prechádzali ako po elektrickom prúde. Orgazmy pomaly odzneli a my sme sa obrátili k sebe a dali sme si dlhý spoločný bozk, pričom ruky sme mali na zadkoch partnerov. Vtom sa k nám pripojil aj štvrtý a na jazyku priniesol semeno parťáka, ktorý mal ešte dlho potom na sebe odtlačenú mrežu. Neskôr sme sa stretli ešte viackrát a vždy som ho podľa tohto vzoru spoznal.
Nohy sa mi podlamovali od únavy, rýchle som preto zamieril do sprchy, kde mi studená voda opäť pomohla. Už som síce striekal dva krát, ale stále som nemal toho dosť. Z pivnice som odišiel do sprchy na prízemie a teraz som bol zvedavý, čo je na poschodiach hore.
Všimol som si, že na schodisku je neustály pohyb hore – dolu. Celkom pomaly som vyšiel na ďalšie poschodie, pretože po ceste som stretal kopu chlapov, ktorí si tiež obzerali mužov, idúcich v protismere, občas sa dotkli nejakého polotvrdého penisu, pohladili čísi zadok a keď sa dotyčný zastavil, zmizli niektorým smerom už spolu. Na novom poschodí bolo malé kino s priestorom na ležanie, kde na veľkej obrazovke bežalo nejaké gay porno a na mäkkých matracoch sa odohrávalo to isté. Za kinom bol dosť veľký labyrint s rôznymi pascami na nevedomých, respektíve nevidomých, pretože ruky a iné časti tela sa vynárali v sporo osvetlených uličkách naozaj často. Nasledovali oddychové priestory a kabínky, kde to podľa všetkého tiež vrelo čulým ruchom. Prešiel som celé poschodie a keďže schody viedli aj ďalej, vyšiel som na ďalšie poschodie. Bolo tu celkom slušne zariadené fitko, ale táto časť bola ľudoprázdna. Trápenie vlastného tela námahou zrejme nebolo hlavným cieľom všetkých návštevníkov. Za fitkom na moje prekvapenie bola terasa, čiastočne prekrytá strechou a pozeral som sa na strechy okolitých budov a dokonca aj kostola priamo oproti. Bolo vidno, že mnohé strechy sú vlastne podkrovnými obývanými priestormi, určite veľa z nich patrilo voyérom, čo sa pozerali na nahé mužské telá, prechádzajúce sa po terase. Na nej boli oddychové ratanové ležadlá a musím povedať, že to bolo veľmi príjemné ležať nahý v samom centre Bruselu pod krásnou modrou oblohou. Na chvíľu som si asi aj podriemal, čo bolo veľmi občerstvujúce. Obsadených bolo len pár ležadiel, muži sa síce menili, ale bolo tu príjemné ticho, ruch z ulice tvoril len vzdialenú kulisu. Oddýchnutý a znova nabudený som teda zišiel o poschodie nižšie, aby som sa popozeral po novej ponuke. Vidieť sa dalo naozaj všeličo, muži vysokí, malí, mladí, v strednom veku i starší, s vyšportovanými telami ale i s takými, kde už prevládala zemská príťažlivosť, černosi, arabi, severania, pekní, škaredí. Takisto bolo vidieť aj penisy všetkých možných druhov, dĺžok, zakrivenia, s predkožkou i bez, mäkkých i rovno stojacich. Ponuka sa neustále menila, stále prichádzali noví a mizli tí, ktorí si už dnes užili dosť.
Párkrát sa mi mihol pred očami aj môj albín, ktorý takisto chodil po labyrinte a zdalo sa, že hľadá niekoho. V prítmí jeho biely zadok svietil ako maják. Keď raz prechádzal okolo mňa, pohladil som mu zadok, chcel som jednoducho dotknúť sa toho bieleho zamatu, ani som nemyslel, že by to malo byť znamenie pre neho. On sa ale obzrel, premeral si ma očami zhora dolu v sekunde a mrkol na mňa smerom na veľkú kruhovú pohovku v miestnosti so zrkadlami. Išiel predo mnou a očami kontroloval, či ho nasledujem. Ako vzácna mačka sa elegantne natiahol na pohovku, prevrátil sa na chrbát a počkal, kým si ľahnem k nemu. Nevedel som, či sa mi to sníva, ale s obrovským nadšením som prijal jeho pozvanie a cítil som, že mi vták poriadne stvrdol, čo zaregistroval v tej rýchlosti aj on a usmial sa na mňa. V okamihu som ležal pri ňom a naše ústa sa stretli v prvom bozku, kým ruky začali objavnú jazdu po jeho úchvatnom bielom tele. Skutočne nikde ani chĺpka, koža všade zamatovo hladká, útle boky a zadok tak akurát do mojich rúk. Rýchle som sa prepracoval prstami k dierke, ktorá bola jemná a takisto krásne hladká. Bol o niečo menší odo mňa, takže keď som ho objal rukami som pohodlne všade dočiahol, kam som chcel. Minúty a minúty sme sa objímali a bozkávali, občas som sa pozrel do zrkadiel okolo nás a nechcel som veriť, že sa mi podaril taký úlovok. Bolo to ako vo sne. Jeho penis bol tiež menší od môjho, ale mal nádherné tvary, aké som poznal z antických sôch. Bolo vidno, že sa mu moje telo tiež páči, hladkal mi jemne zarastené prsia, pritláčal si môj zadok rukami k sebe, vášnivo sme sa bozkávali, hladkali, lízali... Nevnímali sme čas, vychutnávali sme si jeden druhého. Nechcel som tomu veriť. Mal jemné štíhle prsty, ktoré blúdili po mojom tele s rovnakým nadšením, ako som sa ho dotýkal ja. Obrátil som ho na brucho a jazykom som skúmal jeho dierku. Bolo to ako čerešnička na kráľovskom dezerte, takú parádu som nikdy predtým a ani doteraz nevidel. Telo nemal muskulózne, ale pevné, vykresané z najbelšieho kararského mramoru. Keď sme sa bozkávali, mal otvorené oči, pohľad mal aristokratický a pritom mu bolo vidieť nadšenie z obojstranne radostného milovania.
Neviem, ako dlho nám to trvalo, cítil som, že už viac neviem kontrolovať svoje telo a že sa blíži výstrek, ale on bol na tom rovnako, čo mi naznačil posunkom, tak sme si kľakli proti sebe a naše milovanie sme naraz zakončili mohutnými výstrekmi na naše rozpálené telá. Ustatí sme opäť spolu klesli na pohovku a ešte dlho sme sa jemne láskali. Na konci, keď sme sa rozlúčili dlhým bozkom, mi zašepkal do ucha tiché „Danke“ a odišiel. Viac som ho už v saune nevidel.

Dlho som sa spamätával z tohto zážitku a zrazu som mal chuť odtiaľto vypadnúť. Osprchoval som sa, nepozeral som sa už ani napravo, ani naľavo, obliekol sa a zabuchol za sebou sivé nenápadné dvere. Stále som neveril, či sa mi to celé nesnívalo. Ale blok o zaplatení vstupného potvrdzoval, že to bola skutočnosť...