Stalo sa to?...

9. 9. 2020 · 3 936 zhlédnutí -Len-ja-

Je utorok večer, sedím pred telkou sama. Priateľ je v pracovni zatvorený, musí niečo neodkladne do rána dokončiť. Už pri večeri som mala plán a myšlienky na strávenie tohto večera, ale veľmi rýchlo som na to musela zabudnúť aj keď nerada. Videl na mne, že som zostala trochu sklamaná, podišiel ku mne dal mi prvú pusu, sľúbil, že ďalší večer mi to vynahradí. Dal mi druhú pusu a bral sa zavrieť do pracovne, nech to má čím skôr za sebou. Nedalo mi to, ako sa pri mne otočil na odchod, potiahla som ho za tričko, otočil sa. Našpúlila som pery a vypýtala tretiu pusu. Len tú som si už vychutnala. Chytila som ho za hlavu, pochopil môj úmysel, nie len pery sa nám stretli, už aj jazyky. Boli plné vášne a chtíču, ale bola som si vedomá, že na nič viac ho nebudem nabádať, potrebuje sa vyspať a kto vie kedy skončí. Po chvíľke vášnivého bozkávania, z jeho rukou na mojich prsiach som ho trochu odstrčila a poslala pracovať. Pozrel na mňa žiadostivo a sklamane, ale vedel, že to tak dnes musí byť.
Počula som už len ako sa zavreli za ním dvere.
Do postele som sa pobrala okolo desiatej, v podstate som už aj pred telkou driemala, veď ako obvykle nič tam nebolo na sledovanie.Sprchu som si dala už pred večerou, takže rovno z gauča som mohla smerovať pod perinu. Cestou do spálne som pootvorila dvere na pracovni, chcela som vedieť, či môj poklad náhodou nezaspal, ale nie. Bol tak zabratý do práce, že ma vôbec nevnímal. Vedela som, že pracuje ako včelička, vždy keď bol veľmi zaujatý z pomedzi pier mu trčala špička jazyka, poprípade si oblizoval peru.
Uložila som sa do postele, do periny doslova zakuklila. Neviem prečo to robím, ale vždy keď som v posteli sama sa do nej zakuklím, tak že ani mravec by dnu nevošiel. Z každej strany, samozrejme okrem hlavy si ju pod seba podsuniem, finálna fáza je u mňa ako keby som v spacáku.natlačená. Po chvíli som zaspala. Zobudila som sa nejako po druhej v noci, čo sa mne nezvykne stávať, lebo keď spím tak spím neprerušene až do rána, ale mechúr ma donútil vstať a vyprázdniť ho. Po prebudení som hneď pozrela, či je môj pracant už vedľa mňa a bol. Spal ako bábo, na chrbte. Ruky podložené pod hlavou, nohy mierne od seba, cez slabiny letmo prehodená perina, zdala sa mi dosť vydutá. Neriešila som v tom momente viac pohľad na ňu, mechúr ma silno poháňal do kúpelne.
Pri príchode do spálne som si všimla, že zmenil polohu, ležal na boku, nahý zadok mal pekne vyšpúlený, jednu nohu vystretú, druhú cez ňu prehodenú a v medzierke medzi stehnami ma zaujal jeho nečakane stoporený penis. Neodolala som, pomaly som sa prikradla k nemu, naklonila sa, pohladila jemne po zadku, dúfajúc, že sa tak skoro nezobudí.Jeho telo tak mužne voňalo, že ruky hladili už celý ten nádherne vyšpúlený zadok. Bol tak lákavý, že som ho musela pobozkať. Len jemne perami, predsa ho nechcem zobudiť, ale tá omamná vôňa a chuť jeho pokožky si pýtali viac. Dopriala som im... Od bokov, cez polky, až po stehná som prechádzala striedavo perami, jazykom.Vyzeralo, že naozaj tvrdo spí, čo ma tešilo a mohla som si ho užívať ďalej. Pri bozkávaní stehna som sa nosom obtrela o stvrdnuté miestečko, ktoré medzi nimi vykúkalo. Podľa príjemnej korenistej vône som hneď vedela, že to už stehno, vlastne noha nie je.Tak som sa za tou vôňou vybrala jazykom. Jemne som sa dotkla okraju žaluďa, nieco som tam pocítila, len som si nebola istá, že to naozaj cítim na jazyku, Preto som to zopakovala a nie raz, dva, tri krát ale uvedomila som si, že už mám celý žaluď v ústach. Zdvihla som hlavu, či naozaj spí, ale nezdalo sa mi, že by sa prebral. Možno sa len pretvaroval, že spí, to vôbec netuším.
Pokračovala som vo vychutnávaní si jeho miestečka len mi bolo ľúto, že mal nohu cez nohu a nemohla som si ho vziať do úst celý. Po chvíli som sa znova premiestnila na jeho zadok, nielen jazykom a perami, ale aj rukami. Patril mi každý kúsok jeho zadku a ja som to mala v pláne patrične využiť aj za cenu, že sa zobudí. Bozkávala a jemne kusala som každé miesto, čo mi prišlo pod ústa od vonkajšej strany až do stredu. Tu som si pomohla rukami. Mierne som mu odtiahla polky a prešla celú medzierkou od hora až po vajká jazykom. Trochu sa pohol, prestala som. Nič, spal (nespal) ďalej. Zopakovala som líznutie od hora dole, pri vajkách som sa pozastavila. Pomasírovala končekmi prstov, tiež špičkou jazyka. Pohol sa, mala som čo robiť aby mi tam nezasekol hlavu. Rýchlo som ju stačila dať do boku a pozerať sa na neho ako sa prevracia znova na chrbát.
Táto poloha mi plne vyhovovala, keď som zbadala ako má vztýčený tvrdý penis. Pre mňa pohľad na nezaplatenie. Vírilo mi v hlave toľko myšlienok čo momentálne spraviť. Sama som sa nad nimi usmiala a šla na to pekne postupne. Nohy mal mierne od seba, tak som si dala jedno koleno medzi jeho stehn, druhé z vonkajšej strany. Nahla som sa nad neho a už mi nič nebránilo si vychutnať celú jeho dĺžku až po koreň. Znova som pocítila tú príjemnú chuť niečoho mokrého na špičke žaluďa, mňam. Od vrchu som si ho pomaly zasúvala do úst, cumlala,sala až som cítila, že je celý v nich. Zrazu som pocítila jeho ruku na mojich vlasoch. Nevytiahla som ho z úst len som očami pozrela na jeho tvár,ale on tie svoje neotvoril. Ruka na vlasoch sa mu rytmicky pohybovala s mojou hlavou, niekedy mi ju jemne zatlačila, čím som vedela, že ma plne vníma. Nevadilo mi, že oči neotvoril.
Jeho miestečko bolo tak navreté a vajká tvrdé, že som na chvíľu prestala. Vytiahla ho z úst, stál ako stožiar. Pri tom pohľade som cítila veľkú túžbu mať ho čo najhlbšie v sebe. Prekročila som ho jednou nohou, rukou som ho pevne zovrela do dlane. Nastavila sa priamo nad neho a začala dosadať.Išlo to ako po masle, bola som tak vlhká, že už pri prvom vniknutí aj keď len po okraj bolo počuť mľaskanie. Nie rychlo, túto chvíľu som si úplne vychutnávala. Stále som ho pevne mala v dlani, dosadala som len po ruku, čiže vo mne sa zatiaľ strácal len žaluď. Začal sa mierne mrviť na posteli, rychlo som dala ruku preč a dosadla celkom. Zostala som na ňom sedieť bez pohybu.Zbadala som jemný úsmev na jeho perách ako som sa prestala hýbať, už dlhšie som vedela, že nespí, užíva si to so mnou. Chytila som sa mu bokov, pomaly sa nadvihla, začala krútiť na ňom panvou do strán. Zaborila som mu nechty do kože a vtedy som dosadla. Zopakovala som to ešte pár krát, jeho silné vzrušenie už bolo aj počuť vzdychmi. Milujem počuť vzdychať muža, je to ako nezaplatiteľné afrodiziakum. Dosadala som na neho čoraz rýchlejšie, popri tom som ho bozkávala a oblizovala všade kde sa mi dostali pery. Jeho telo patrilo mne.
Pri rýchlejších pohyboch som pocítila jeho pevné dlane na mojom zadočku. Ten dotyk ma vyhecoval natoľko, že keď som ho citila pevnejší a bližšie k mojej druhej dierke, nedokázala som to už v sebe vydržať a explodovala som na ňom. Tá sila vzrušenia a rozkoše bola neskutočná, prechádzala mi každým milimetrom tela. Milujem ak vo počas orgazmu cítim tvrdosť, úplné vyplnenie. Ako mi dierka sťahuje vnútro, pti rom som pocítila že vrchol vzrušenia prežívame spolu. Pár sekúnd po mne explodoval. Dosadla som na neho celkom, všetko striekal do mňa. Bol to silný pocit, ktorý sa nedá ničím vyjadriť, ani nahradiť.
Priznám sa, že som sa po odznení orgazmu, zviezla z neho dole a zaspala od vyčerpania. Šla som len na wcko a trochu som to pretiahla.
Ráno ma zobudil môj pracant bozkom na odhalené rameno. Bol akýsi iný, vysmiaty, spokojný. Spýtala som sa, ci sa niečo stalo. Pozrel na mňa, opísal mi v krátkosti udalosť z noci, len s pripomienkou, že nevie či sa mu to snívalo alebo sa to aj stalo. Usmiala som sa, pobozkala ho na pery a utvrdila ho, že určite to bol sen ....