Trojka.

9. 9. 2020 · 3 844 zhlédnutí iba_M

S mojou krásnou ženou sme prežili jeden zaujímavý zážitok. Bolo to takto.

Zoznámili sme sa s jedným mužom tu na stránke, budeme ho volať Róbert.
Klasický začiatok, výmena pár správ a presunutie na kávičku. Káva bola veľmi príjemná, manželke sa ihneď veľmi páčil. Sympaťák.
Žena si s ním ešte chvíľku písala a čoskoro sme ho zavolali na masáž pre ňu.
Tá prebehla k manželkinej obrovskej spokojnosti a časom sme sa začali stretávať.
Jedného dňa sme sa dohodli, že by sme to mohli posunúť aj trochu ďalej, dohodli sme si termín a o pár dní večer prišiel Robo k nám na návštevu.

Dal som chladiť víno do chladničky, zapol príjemnú hudbu a zapálil zopár sviečok v obývačke.
Manželka sa zatiaľ išla ustrojiť. Keďže sme mali dohodnutý spoločenský dresscode, našiel som ženu už v priliehavých čiernych šatách spod ktorých vyčnievali čierne pančušky zakončené topánočkami na opätkoch a s náhrdelníkom na krku, ako sa maľuje v kúpeľni. Priznám sa pri tomto pohľade som sa ihneď vzrušil a mal som čo robiť, aby som ju nepomiloval priamo na mieste.
Dal som si na seba košeľu a sako a zrazu sa ozval zvonček.
Manželka šla otvoriť, zvítala sa s Robom, dala mu božtek na líčko a zobrala si kyticu.
My sme si podali ruku a ja som išiel vymeniť víno, čo doniesol za to, čo už bolo vychladené.
Naliali sme si po pohári, pripili a chvíľku len tak kecali. Pri druhom pohári, išla manželka k rádiu, dala hudbu trošku hlasnejšie a s úsmevom nám povedala, či ostane tancovať samá.
Okamžite sme sa k nej obaja pridali.
Hudba bola veľmi príjemná a my sme dve tri pesničky iba decentne tancovali, manželka počas tanca prišla raz k jednému, raz k druhému a dala nám božtek na líce doprevádzaný krásnym úsmevom. Presne tento jej koketný úsmev na nej tak milujem.
Zrazu pri jednej pomalšej pesničke sa začala ritkou o mňa jemne obšuchovať a ja som si ju pritlačil bližšie, chytil ju za pás, druhou rukou som jej chytil prso cez oblečenie a pobozkal ju na šiju. Robo k nej pristúpil spredu a pobozkal ju. Ona mu bozk obetovala a začali sa vášnivo bozkávať. Rukou mu prešla po penise v nohaviciach, ja som jej prešiel rukou jemne po nôžke, až pod šaty. Hudba krásne hrala a my sme všetci traja v jej rytme tancovali a hladkali sa. Ona bozkávala raz mňa a raz jeho. Potom mi rozopla opasok a vytiahla penis, chytila ho pevne do ruky a pár krát mi po ňom prešla hore a dolu, zastonal som. Opäť sa krásne usmiala a vytiahla penis aj jemu, po jeho jemnom stone nám povedala, že by nemuselo byť zlé ak by sme si dali obaja dolu gate a pokračovali iba v košeliach. Poslúchli sme ju a ostali pred ňou skoro nahí, sama si však chcela šaty ešte nechať. Bol to zvláštny, ale nie nepríjemný pocit.
Zahŕňali sme ju dotykmi a bozkami a ona si to neskutočne užívala, občas nám prešla jemnučko po penise, keď jej ruka našla ten môj tak mi ho len troma prstíkmi chytila a jemnučko pretiahla predkožku. Mrška, presne vie, ako má muža vyburcovať. Obaja sme sa snažili jej dať dolu šaty, chcela to však urobiť sama, prešla o pár krokov ďalej a pomaličky si ich začala vyzliekať. Je to ten typ šiat, ktoré musí žena pretiahnuť cez hlavu. Pomaličky si ich začala dvíhať, videl som jej krásne pančušky, potom jej nádherne upravenú mušličku, wau, nemala gaťky, bruško, podprsenka a zrazu ostala iba v spodnom prádle.
Bola nádherná, všetka krv sa mi okamžite nahrnula do prirodzenia, Robo bol na tom očividne rovnako, nemohli sme z nej spustiť zrak a ona to dobre vedela.
Sadla si na okraj gauča, prehodila nohu cez nohu a slabučko na nás kývla.
Doslova sme k nej pribehli, usmiala sa na nás, obom nám chytila penisy a začala sa s nimi jemnučko hrať. Stále sa na nás krásne usmievala a potom si ten môj vložila do úst, trošku mi ho pofajčila a prešla na Robov. Takto nás na striedačku chvíľku fajčila.
Prestala dala nôžku dole z druhej a trošku ich roztiahla, iba máličko, znovu sa usmiala a obaja sme ihneď pochopili. Robo si čupol k jej nohám, ale predbehol ma iba o sekundu. Najskôr jej hladil a bozkával nôžky a potom sa pritisol k jej mušličke. Ja som stále nad ňou stál a pozoroval jej stúpajúce vzrušenie, ona mi stále držala penis v ruke. Zohol som sa, pohladil ju po vláskoch a dal jej dolu podprsenku. Zohol som sa až k jej prsiam a začal ich láskať a bozkávať. Po chvíľke už krásne stonala. Striedavo som sa maznal s jej prsiami a bozkával ju. Robo musel byť skutočne šikovný, pretože čoskoro na ňu prišiel orgazmus. Našla môj penis, zovrela ho do ruky, jemu stehnami zovrela hlavu a nádherne vzdychala. Skoro som sa jej urobil v rúčke, stačilo, aby ho iba pár krát potiahla.
Keď jej orgazmus odoznel, povedala, ďakujem chlapci a po odmlke dodala, a čo teraz s vami?
Robo sa postavil a obaja sme podišli k nej v očakávaní, že nás určite dorobí pusou.
S tým jej šibalským úsmevom nám povedala, že na to už teraz nemá chuť. Mrcha.
Penisy sme mali obaja pevné ako skala a čakali čo bude. Ona sa stále usmievala a dodala, že sa ale môžeme urobiť na jej prsia. Zatiaľ, čo nás bude trošku hladkať.
Začali sme každý pri jednom prse masturbovať a ona nám každému jednou rukou hladká vajíčka. Veľmi rýchlo sme sa každý urobili na jedno prso, za čo sme dostali ťapnutie po zadku.
Postavila sa, dala mi pusu na líčko, potom Robovi a dodala, že to bolo krásne, po čom koketne odklopítala do kúpeľne.