Ako jazda začínala ?

22. 1. 2021 · 1 240 zhlédnutí misiakM

Posledné roky je to jazda z kapitoly "Mokrý film", so striedaním miestností, ktorú si v danú noc vyberie za spálňu. Strieda gauč, detskú izbu (keď malá prejde v noci do jeho postele) a keď ona usne u telky tak hupsne na svoju matračku. Už si ani nepamätá aké to bolo predtým. Aké to bolo vyspať sa a žiť "bez stresu" a milovať. Bez stresu niekoho obťažovať svojim spánkom, svojím dýchaním, svojou existenciou v tom malom troj izbovom "väzenskom" priestore. Momentálne obaja čakajú až to príde. Obaja vedia, že sa to musí skončiť...Obaja žijú v strese i keď ona to popiera a nechce si to priznať. Hoci zo začiatku rozprávala, ako ona s nikým nebude kôli kompletnej rodine ani kôli deťom. Ona predsa nie je ten typ....

Jazda to začala byť, pretože bol plný nádeje a elánu. Chcel žiť a veľa toho zažiť. Neustále na niečo myslel, s niečím si robil starosti a nevedel si užívať život. Stále len túžil ísť na hory, ísť von len tak sa zabaviť, na koncert... S ňou získal pocit, že sa môže uvoľniť. Cítil sa s ňou dobre a tak začal veriť, že sa spolu dopracujú k tanci, k horám, k poznávacím výletom po svete a možno len tak za roh. A možno konečne stretol niekoho, kto bude mať podobnú chuť sa milovať a poznávať dary vzájomného dotyku ako on... Podobnú chuť expermintovať a ktovie k čomu ešte spolu chuť nájdu. Jeho srdce bolo otvorené čomukoľvek, čo neporuší jeho zásady. Žena to bola zrelá, trochu roztržitá, detská a jemne praštená, čo jej dodávalo na kráse. Vysoká, tmavé vlasy. Prsíčka také cca dvoječky, jedno menšie, veď krásne prírodné. Dlhé nohy, v jeho norme boky a slušne pekný zadoček obzvlášť na svoj vek. Hlboké modré oči v ktorých by sa mohol kúpať.

Písali si často sms. Občas provokatívne občas hlboké...Nadobúdal pocit, že sú prepojený - vedia si povedať i nie a bez výčitiek prejsť na citovú vlnu toho druhého. Bol horúci letný deň. On zasa v práci, zasa s kolegom s ktorým bolo osobné dusno v kancelárií. Jednak osobnostné dusno, jednak tepelné a nepomohli tomu ani obrovské priestory ani 4m stropy. Zasa sedel v tej nudnej práci - žiadne nové zadanie, na koženkovom sedadle koliečkového kresla, kde sa akurát prilepíte ako depilačný pásik na chlpatú nohu a bojíte sa vstať aby ste nemali vytetované koliečko na zadku od potu. Jediné čo sa dalo riešiť bola škola a Mariana :D Posielali si smsky a bolo poznať, že ho len tak neodbýva. Ten deň si posielali také napoly vyzývavé sms. Stále pripomínala počasie ako je vonku pekne a aké by to bolo krásne byť teraz vonku - ani nevedela, že mu hovorí zo srdca. Táto kancelárska práca ho ubíja. Dostal praštený nápad a to, že ju pozve na prechádzku - tak narýchlo. Myslel si, že aj tak odmietne kôli práci, alebo deťom. Veď, ktorá by chcela rande len tak akože na prechádzku, na druhú stranu mesta. A ona súhlasila, a nielen to ale ešte to i urýchlila, že je pekne a má rada slnko a že sa teší a v práci i tak nepracuje lebo nemajú zakázku... Páni tak načo sedieť v kancelárií? Vyrazila mu naproti a počkala ho na jednej zo zastávok MHD. Veľmi ho to potešilo - nie je to žiadna frflačka, čo sa nechá vyvážať, naviac načo strácať čas, keď môžu byť spolu rýchlejšie. I keď to bolo ich tretie rande tak to vypadalo, že sa Mariana naň teší:D. Vzal ju do auta na zastávke MHD a tam sa jej opýtal: "Nebude ti vadiť, že sa osprchujem? Skočíme na koleje". Ani nečakal na odpoveď, ale videl v jej pohľade zvedavosť. "Chceš mi něco ukázat? Mám sa báť?", povedala polovážne a usmiala sa. "No to záleží, čo by si chcela vidieť...", hodil na ňu očko: "nemusíš sa báť , na koleje ťa asi nepustia, možno budeš musieť čakať dole. Neznámich tam nepúšťajú. Tak sa nemusíš ničoho báť. A prípadné návštevy sa musia zapísať a hlásiť" uisťoval ju s úsmevom. Pozrel sa, či zosmutnela alebo či skúsi zaprovokovať. Len sa lišiacky pousmiala, mľaskla a pozrela z okna. Bolo jej tiež teplo a Matejovi nešla klíma. Vznikla v ňom nádej, že by túžila aby sa spolu umyli... Dorazili na parkovisko pod kolejami.
"Nechceš vodu?"
"Mám žízeň:), ale říkal si, že mně tam nepustí, přece". "No to nepustia, ale ja som V.I.P.", usmial sa. Vedel, že dnes má službu jeho známa na recepcii a naviac ho poznali všetky "kolejbáby". Takže nemal obmedzenia :D. Pomáhal im s ožranmi a cudzincami a rád si s nimi podrbal o tom čo sa tam deje. Návštevy sa zapisujú, a tak sa pristavil k okienku a priklonil hlavu. "Kolejbába" sa len usmiala a pokynula rukou. Nastúpili do výťahu. "Páni tady je to takové komunistické".
"My ešte máme výťah s dverami, vedľa na budove nemá výťah ani dvere z vnútra".
Odomkol a pozval ju ďalej. "To si takhle vodíš všechny?".
"Jasné!" Vypadlo z neho provokatívne."Každý týždeň. Ale tento týždeň si prvá!".
Postele mal oddelené, prišlo mu zbytočné mať letište, naviac po odchode Lindy nevedel, či mu niekoho nepridelia.
Jeho izba bola na západnej strane takže od poludnia, až do západu slnka mu svietilo do izby slniečko, čo robilo z miestnosti bez zatiahnutých závesov v lete vyheň. Mali tam také ťažké, hrubé červené závesy a tak mával zatiahnuté, naviac jeho doménou nebývalo ranné odhŕňanie závesov.
"Posaď sa" kde sa ti páči. Pokojne i na posteľ" - na posteliach mal deku. Napustil jej vodu do pohára a začal sa vyzliekať. "Keby si sa chcela opláchnuť tak mám i ďalší čistý uterák. Ja počkám. Opláchnem sa po tebe. A keby si sa bála, že prídu tí vedľa, tak nemusíš, škola im končí až za tri hodiny a ja som ti povedal, že sa nemáš čoho báť." Pousmiala sa: "Ne děkuju". S úsmevom si uchlipla z vody v pohári. "Nevadí ti, že sa vyzlečiem do trenýrok? Nemám tam vešiak tak veci nechávam tu." Stála uprostred miestnosti. "Chlapa jsem už videla. :D. Nevadí..." Otočila sa aby sa pozrela z okna. Zhodil kraťase a v trenýrkach vkĺzol do kúpelne. V hlave sa mu premietlo, keby tak chcela prísť... Skočil do sprchy, zatiahol záves a pustil si vodu. 'Páni to by bolo, keby sa prišla osviežiť. Určite sa bojí, že prídu z vedľajšej izby'. Na tej budove totiž bývali dve izby spojené kúpelňou. Síce mal každý svoje umývadlo, ale bola tam jedna sprcha a jeden záchod. Voda tiekla a ... Naraz sa otvorili dvere a niekto vstúpil. Myslel, že týpek od vedľa sa zase ulial zo školy, ale nepoznal jeho fuňanie ani šuchtavý pohyb a ten druhý, ako doktorant býval až do večera v škole. Zrazu sa záves odhrnul a ona tam stála v tmavo červenom spodnom prádle s krajkou. S padlou pusou zízal na to čo videl."Opravdu máš ješte pro mně ten utěrák a trochu místa v koutku?"
"Ehmm", vypadlo z neho ihneď."Jasné, že mám", zasa po chvíľkovej pauze. Prekvapene na ňu pozeral a lišiacky sa pousmial. Usmiala sa a stiahla si vlasy do copu obyčajnou gumičkou.

Stiahla si nohavičky a podprsenku. Povesila ich na vešiačik kde mal trenírky. Vošla. Prvé na čo siahla bol jeho koník, ktorý sa síce pod náporom chladnej vody chcel schovať, ale očakávanie a ten jej zadoček držali koníka v strehu... Jemne ho pohladila a plynule prešla k vrecúškam ktoré si hneď poťažkala. Sekundu bol ako mäkká klobáska, ktorá čaká na stlačnie tlačidla štart, aby sa premenila v raketovú základňu na Bajkonure. Našla ten záhadný gombík a ani nemusela hľadať, tým ako ho krásne hladila po tele sa mu rozprúdila krv a cítil ako sa jej dotyk rozlieva po celom jeho tele. Hneď sa musel dotknúť jej pokožky a pohladiť jej sexi zadok. Ona si druhú ruku zaborila do jeho "svetríka" na hrudi a bolo vidno ako ju to vzrušuje.
Vzrušenie oboch narastalo, ich dych sa zrýhľoval a ústa sa približovali. Mala zavreté oči a vychutnávala si jeho hladenie. Až na seba narazili perami a začali sa vášnivo bozkávať. Nevydržal to a musel ju oprieť chrbtom o stenu a jazykom skĺznuť po krku k jej prsníkom. Jednou rukou hladil jej pravý a ten ľavý hryzkal a bozkával, cmúľal aby sa vôbec nedotkol bradavky. Tej krásnej vztyčenej bradavky, ktorá prezrádzala jej vrušenie. Maznal sa s celým prsníkom, zatiaľ čo druhá ruka putovala po jej tele zasa dole, do jej, evidentne nedávno oholeného lona. Chĺpky už boli takmer akurát. "Ja jsem se neholila ja, ja sem nečekala, že by...". Pobozkal ju na pery: "Takto to mám rád, vôbec nemusím úplne oholené. Páči sa mi"(jednak to drhne a jednak poškriabete koníka a ten potom páli a nechce....). Jemne jej ho vtlačil medzi stehná, ale nie do jaskyňky. Len ho oprel o jaskyňku. Otvorila ústa a zavrela oči, keď cítila ako na jej jaskyňku tlačí horúci koník, ktorý sa chce stavať hore, tvrdý ako skala. Vychutnával si ako jej ten tlak robí dobre a rastie v nej túžba. Čím väčšia túžba - tým viac vlhla a tá teplá tekutina... Jednou rukou bol opretý o stenu a druhou rukou jej blúdil po tele, okolo pŕs a pobozkal ju na rôzne časti tváre. Na oko...Koník jemne jazdil po povrchu jaskyňky. Jej ruky zasa blúdili po jeho chrbte, aj si tľapla po jeho zadku... až kým nezaznelo z jej úst vo výdychu potichu vyslovené: "Pojď do mně". Pobozkal jej bradavku, vnikol do nej. Ostal stáť. Len sa v nej zväčšoval a uvoľňoval. Rajcovalo ju to až tak, že po chvíli z nej vypadlo: "Pojď. Chci cítit víc...". A tak sa začal pohybovať ale len pomaly. Vychutnával si ako ju to vzrušovalo. Po chvíli ho jemným tlakom ruky odstrčila, pozerala sa mu priamo do očí. Jej oči boli úplne iné, akoby okno do iného sveta. Pohladila mu ho a otočila sa chrbtom , rukami sa pridržala steny pred sebou a predklonila sa... Páni to bol pohľad na zadoček. Koník pojazdil po okraji a potom si to namieril priamo do útrob jaskyňky. Jej brucho pulzovalo vzrušením a často sa jej zastavoval dych, až z nej vypadol dlhý zvuk ktorý sa nedá ani napísať a neskutočne začala dýchať... Dych vždy na chvíľu zastavila, akoby zastavila čas...ako prirážal tak z nej vypadlo dlhé "aaaaaa", a podlomili sa jej trošku kolená. Prestal. Ani sa nepohol. Snažila sa to zamaskovať aby sa rýchlo narovnala. Stále bol v nej a tak koníka vytiahol a ona zasa zavzdychala ale tak inak. Pozrela sa naň a chytila koníka do prstov, potom si k nemu kľakla a olízla ho, jedenkrát, dvakrát a už po ňom tancovala jazýčkom, až kým si ho celého strčila kamsi do krku. Po pár chvíľach z neho vyšlo len "Ja, ja ". Ona ale bez prerušenia pokračovala ďalej kým jej naplnil pusu. Chvíľu počkala, jemne ho jazykom obkrúžila aby na koníkovi neostala ani troška šťavičky a vytiahla ho von. Všetko ostatné si nasála do pusy a prehĺtla, pričom slastne zavrela oči a ešte mu ho dodatočne olízla. "Máš ešte?", spýtala sa provokatívne a pozerala sa mu priamo do očí.
"Že váhaš", usmial sa.

"To by bolo zaujímavé", povedal si polohlasne, tak aby to zaniklo v hukote sprchy. Pozrel sa na svojho nenasýteného tátoša a hlavou mu preblyslo, že keď ho čaká vedľa a on je nadržaný ako stepný capko, aby si to spravil sám v sprche a potom nebude taký hlúpo nadržaný. Ale nechcel dámu nechať čakať. Pohladil si ho pridal na studenej a posprchoval si ho aby ho trochu schladil. Potom sa osprchoval v horúcej vode, aby sa aklimatizoval a nepotil sa na slnku. Rýchlo sa osušil, natiahol trenýrky a vybehol von z kúpelne. Utieral si hlavu a v šoku ostal stáť vo dverách s uterákom ktorý si držal na hlave. V medzere medzi tými závesmi mala hlavu a pozerala sa von. Svoj zadoček mala vystrčený jeho smerom, čo by bolo ešte ok, ale čo jej asi tak vykukovalo spopod riflí, ktoré boli nejak zrazu záhadne nízko? Jasne červené, krajkové tangá, presne také aké sa mu vždy páčili. Ešte tým zadkom pekne zavrtela a zakrúžila, že mal tisíc a jednu chuť priskočiť a strhať z nej tie rifle...Rýchlo zameral pohár s vodou - voda neubudla. Nepila. Smädná nebola. Preblyslo mu hlavou: 'Tak predsa šla pre erotiku a ty si jej hovoril, že sa jej nedotkneš. Ty si debil, tak čo teraz? Priskočiť? Ale ja som jej povedal... ako budem vypadať, že neviem držať slovo? Veď aj ona môže priskočiť a vrhnúť sa na mňa'. Otočila sa: "Tam som kedysi chodievala na autobus a touto cestou sme párkrát šli s manželom...A tam som kočíkovala...". A bolo po uvažovaní i po rozhodovaní. Schladené myšlienky na žhavú chvíľu nemusel ani zaháňať. Rýchlo si vzal kraťasy aby si nevšimla, že jeho koník mal rastúcu tendenciu ale po tých hláškach už to bolo skoro jedno: "No tak sa to tu asi moc nezmenilo". Pristúpil k nej :"A tam chodím behať" a ukázal jej Sherwood. "Vraj sa tam nejaký študent obesil a odvtedy tam občas straší. Inak tam bývajú bezdomovci, ktorých tu dovezie mestská polícia, a oni si potom sadnú na tramvaj a odvezú sa nazad do mesta." Pozrela sa naň akoby vôbec neverila tomu čo rozpráva. "No neviem."
" No nič, ideme sa tam prejsť. Tá voda ti nechutná? "
Potmehúcky sa pousmiala a trojdecový pohár vypila naraz veľkými hltami..."Nedělá mi problém polykat" dodala a šli von.