Ceske dráhy

12. 4. 2021 · 4 227 zhlédnutí HavirovHonza

Dnes, vic nez jindy, mam touhu podelit se s vami o pribeh z vlaku. Urcite se jiz ptate, kdo, kdo, kdo? No, samozrejme ja, a na zbytek si pockejte.
Byla to jizda jako mnohokrat jindy, z plzne do ostravy a protoze byla nedele vecer, moc lidi nejelo. Hned v plzni na nastupisti jsem si vsimnul krasne vysoke pruvodci, a ja se na tu cestu zacal tesit. Vybral jsem si volne kupe, a pohodlne se usadil. Kdyz prisla pruvodci, snazil jsem se laskovat, ale jeji tvrdy vyraz a odmerenost mi jasne rekla, tak tady dneska ne. Smutne jsem si sedl k okynku, rukou si prohrabl rozkrok abych se uklidnil a koukal jsem ven.
V praze jsem prestupoval, a misto pendolina zase rychlik. Zaberu rychle kupe, ale nebylo treba chvatat, vlak byl prazdny. Teda, nebyl prazdny uplne, pochvilce pristoupila divka, drobna, malinka a podstatne mladsi rikal jsem si. Ne ze by nebyla hezka, ale do kriminalu se dostat opravdu nechci.
"Mas tady volno?" Drze se zeptala, a nez jsem stihl cokoliv rict, sedela primo naproti mne. Poroztahla nozky a bylo videt, ze pod sukni uz nic nema. Otocil jsem hlavu pryc a v duchu jsem premlouval sam sebe, abych nic nedelal
"Ja vim, co jsi po te vypravci chtel" "mlsny kocour neni tak pruzracny jako ty. " pokracovala v monologu. " sledovala jsem te celou cestu, a po tvem tretim sahnutim si do rozkroku jsem musela taky, ale mam vyhodu, mam sukni a nemam kalhotky" prizvedla nohy a poroztahla je jeste kousek. Nestacil jsem se divit, ani jak je drza, ani jakou ma vubec odvahu, a hlavne, jak me prokoukla. Pomyslel jsem si svoje, cely nadrzeny jsem se schoulil co nejvice do rohu a jenom mlcel. Prisel pruvodci, mlcky jsme ukazali listky a ona mi podavala obcanku se slovy, ze uz mela 18. Kouknul jsem zbezne na obcanku, spocital si roky, zatahl zavesy a uz jsem klecel zaboreny v tom nadhernem mladem vonavem a hlavne vlhkem klinu. Byla tak mokra a tak sladka, vubec jsem nechtel prestat, ale hned po prvnim orgazmujsme si role vymenili. Hezky me rozkourila(ne ze by musela, stal jsem v pozoru uz od jejich prvnich slov) postavila se a otocila zady. Jeste jsem vyuzil prilezitosti a rychle ji proliznul mela obe dirky naprosto pripravene. Ano, obe! Tak vasnive a nespoutane jsme soulozili, ze jsme navstevnika kupe spozorovali az kdyz rekl pardon a zavrel dvere. To me tak rozrajcovalo, ze jsem ji otocil a temer okamzite po oliznuti zaludu zacal strikat.vsechno to nalezite a lacne stravila a usadila se na sedacku. "Rychle rychle, jeste me lizej nez nekdo prijde" poslusne jsem zaklekl a zacal lizat. Trosku jsem si pomohl prsty a kdyz me celwho pocakala taky, ozvalo se hlaseni o stanici. Rekla mi dekuji za hezkou a divokou jizdu, tady vystupuju. Srovnala si sukni, dala mi pusu a v tichosti odesla.
Myslim, ze od te doby me cestovani vlakem zacalo bavit, a vzdy cekam, co se mi prihodi.

Přezdívka
Region
howard88 howard88
Czech Republic Moravskoslezský kraj
milda70 milda70
Czech Republic Liberecký kraj
Pacicka_1 Pacicka_1
Czech Republic
Sean73 Sean73
Czech Republic Jihomoravský kraj
Bertyn Bertyn
Czech Republic Pardubický kraj
d0lphi d0lphi
Czech Republic Moravskoslezský kraj
adulka88 adulka88
Czech Republic Jihomoravský kraj
Snilek59 Snilek59
Czech Republic Ústecký kraj
1milan11 1milan11
Czech Republic Olomoucký kraj
Zdenek08 Zdenek08
Czech Republic Vysočina
JenJi JenJi
Czech Republic
Vodak90 Vodak90
Czech Republic Středočeský kraj
1982Patrik 1982Patrik
Austria
Maru75 Maru75
Czech Republic Pardubický kraj
sexy.tygrice1 sexy.tygrice1
Czech Republic Středočeský kraj
wocode003 wocode003
Czech Republic Jihomoravský kraj
Patrickbi Patrickbi
Czech Republic Karlovarský kraj
t32 t32
Czech Republic Jihočeský kraj
FrantaDobrota FrantaDobrota
Czech Republic
aloe aloe
Czech Republic
blablabla1 blablabla1
Czech Republic
Iceman Iceman
Czech Republic
liat liat
Slovakia Bratislavský kraj
mira05 mira05
Czech Republic Karlovarský kraj
Luskacik10 Luskacik10
Slovakia Bratislavský kraj