Na vandru

25. 4. 2021 · 5 235 zhlédnutí HavirovHonza

Ahoj, ani nevim, zda jsem se zde pochlubil, ze velmi rad a casto jezdim na vandry, pokud ne, zde je dalsi z mych pribehu. Jednu krasnou sobotu jsme vyrazeli na vandr s kamarady, ale musim se priznat, ze se mi nechtelo. Otalel jsem, ale kdyz mi predstavili Pavlinu, jako nasi doprovodnou houslistku, vedel jsem, ze to bude zajimave. (Osobne jsem ocekaval hlavne hudebni sferu) Hodil jsem bágl na zada a jelo se smer sumava. Kdyz jsme dorazili na misto urceni, vytahla se nejaka lahvinka, opekla se vecere a zacalo se hrat na kytary. Jeji zpev byl uchvatny. Kdyz vzala do ruky housle, uz jen jeji pohyby me vzrusovali, a ta hudba byla dokonala. Notovali jsme si a prihravali pisnicky jako na bezicim pase. Kdyz jsme se vice stahli k ohni a zapadlo slunicko, vedel jsem, co nastane. Pritiskla se totiz ke me, se slovy "zahrej me" pritiskl jsem ji k sobe a uz ted jsem citil v kalhotech jisty neklid. Pred kamarady jsme se drzeli zkratka, ale uz jsme oba moc chteli, aby sli vsichni spat. Pri kazdem pohledu do oci byla nase touba znatelna vice a vice. Me obcasne a tajne polibky v okoli ucha a krku k tomu velmi razantne pomahali. Vzdy, kdyz se zdalo ze uz budeme sami, rozjela se nova partie hudby a stalo se dalsi hodinu. Ten tlak, vasen a chtic byl neskutecny.
Tak, a je to tady, vsichni sli spat, pronesl jsem dobrou noc a sel jsem za srub. Nemusel jsem ani cekat dlouho, a byla tam, beze slova jsme se zacali libat a ja citil, ze mam kalhoty napnute jako celtu pred destem. Zajel jsem rukama na zadecek, a kdyz jsem ucitil ten kulaty zadecek, dostal jsem se do rause. Zacal jsem rozepinat jeji rifle az jsem urval knoflicek, ale bylo nam to jedno. Zajel jsem dlani pod kalhotky, a uz pri prvnim pohlazeni jsem citil jak je vlhka. Prejel jsem prstem pres postevacek a podlomila se mi v kolenou poprve. Hned jsem pokracoval a drazdil ji na povrchu te vlhke a naomak nadherne kundicky a pritom vyjizdel po usnich laluccich a krku. Vzdy kdyz jsem nahle, rychle a kratce vjel prstem dovnitr a primackl kost, bylo videt, kde je jeji slabina. Po chvilce se podlomila podruhe a ve vzdychu stihla smyslne rict "chci te" rozepnul jsem si kalhoty, protoze jeji ruce se tak moc chveli, ze nechytila ani knoflik. Vjela rukou dovnitr a s velkym usilim ho vytahla. Posadila mne na parez a zacala kourit. Byla to nejkrasnejsi kurba, kterou jsem zazil. Stridani hlubokeho a tvrdeho prirazu s jemnym laskanim zaludu bylo neskutecne. Sundala si jednu nohavici a nasedla na mne. Zacala na me jezdit jako kdyby....... ani nevim jak. Obcasny tvrdy priraz, obcasne rychle jezdeni ji dovedlo k tretimu orgazmu.
" Tak, a ted ja" rekl jsem, postavil jsem ji k sobe zady, ohnul ji k parezu, a hezky zezadu zacal pomalinku skadlit a prirazet. Stridal jsem uhly vniknuti, a kdyz jsem prisel na ten nejlepsi, zacal jsem zrychlovat, dokud se opet neudelala. Hned jsem z ni vsak musel vystoupit, a nez jsem vlastně stihl cokoliv rict, strikal jsem ji na ten nadherny zadecek. Otocila se, chytla se me kolem krku a povesila se. Nohy ji nenesly a kdyz jsem prilozil ruku k jeji muslicce, tak se spokojenym strachem v hlase prosila, ze uz ne, dalsi uz asi opravdu nevydrzim. Chvili jsme se libali a objimali, natahli jsme si kalhoty, a nakonec jsme stejne zalezli do jednoho spacaku. Byl to nadherny vecer, a doufam, ze az to bude cist, vzpomene si na ten okamzik a znova, stejne jako me, se ji rozklepou kolena. Jen jednu velkou chybu to melo, ze se to prozatim nezopakovalo, a doufam, ze priste si ji budu moci uzit nekde v soukromi, teple a pohodli, abych si ji uzil, ale to vam sem jiste opet napisu.