2. Spoločný víkend na chate.

26. 4. 2021 · 2 689 zhlédnutí AldebaranZA

Po akcii v kuchyni sme obaja uvoľnili akési napätie, ktoré sprevádzalo naše stretnutia bez toho aby sme si ho uvedomovali. Počas obeda sme prešli obojstranne rozhodnutia, ktoré nás doviedli k tomu, že spoločne trávime víkend, ktorým sme obaja porušili sľuby. Uvoľnene sme sa rozprávali o vlastných sexuálnych skúsenostiach a dohodli, že spoločne otvoríme a vyjadríme naše túžby nech konečne dostanú možnosť byť naplnené.
Po obede a sprataní riadu, som ešte zapálil v krbe aby bolo teplejšie. Chata patrí bratrancovi a je čerstvo po prerábke, ktorú teraz spláca pomocou občasného prenájmu takže jedna izba je k tomu účelu pripravená. Krb ale rýchlejšie vyhrieval obývačku tak som vytiahol veľkú nafukovaciu posteľ a spoločne sme posteľné prádlo presunuli na ňu. Zakaždým keď sme okolo seba prešli sme sa bozkávali a obchytkávali ako zamilovaný pubertiaci. Vedel som, že túto ženu môžem fyzicky milovať bez zábran. Preto som si vychutnával poznávanie nového a dovolil som sebe samému vychutnávať každý dotyk s pocitom, že ona sama po tom túži. Rozhovor pri obede ma uistil v tom, že jej tento záujem chýba a keď doobedný sex vybil nadržanoť a povolil zábrany už mi nebránilo nič v tom aby som jej venoval plnú pozornosť. Otvorene som to dával na javo a pozoroval ako si to užíva. Izbu sme "pripravili"nanosil som ešte drevo a dohodli sa na spoločnej sprche. Obaja sme boli v intímnych miestach do lepený z môjho doobedného uvoľnenia. Tento krát som si ale chcel jej vyzliekanie vychutnať. Kotol už dostatočne zahrial vodu a tak som pustím sprchy ešte dopomohol radiátoru vyhriať kúpeľňu. Keď prišla za mnou začal som ju tento krát pomaly vyzliekať. Každú odhalenú časť tela som prechádzal rukami alebo bozkával pred tým ako som prešiel k ďalšiej časti. Mali sme teraz všetok čas a k ničomu sme neponáhlali. Tak ako som pomáhal pri vyzliekani jej, ona vyzliekla mňa. Keď som jej dal dole podprsenku očarili ma jej úžasné prsia. Páčia sa mi manželkine od mlieka zväčšené a mäkučké ale možno aj preto som sa teraz potešil krásnym pevným a rovno do ruky padnúcim špicatým prsiam s vystupenými bradavkami a slabo hnedým kruhom. Obdivoval ich slovne aj rukami niekoľko bozkov padlo medzi prsia a postupne som prešiel k bradavke, ktorú som vcucol do úst a jazykom obchadzal tvrdú a krásne vystúpenú. Aby nebolo ľúto povenoval som sa aj druhej a s prísľubom, že sa k nim v posteli ešte vrátim som s bozkami plynulo prešiel na podbruško a stiahol nohavičky. Znova sa potešil jemnou kožou v okolí, pričom som si teraz všimol jemný nádych zarastania, ktorý bol veľmi príjemný. bola ešte lepkavá a vôňala po mne.  Postavil som sa a počas bozkávania stiahla moje boxerky. Chytila ma za neho jemne potiahla smerom k sprche. Vošli sme pod sprchu, keď sa zarazila, že si zabudla dať dole gumičku z vlasov. Rozpustila si už mokré vlasy kúsok pod ramená a ja sa potešil ako je to pristane. Začal som s mydlom prechádzať po jej tele a opäť si vychutnával dotyky na všetkých častiach. Rovnako som aj vnímal ako sa ona dotýka mňa. Ako prechádza cez môj hrudník až dolu, obrúži a znova sa vráti aby od krku prešla na ruky a z nich na chrbát pričom sa prsiami pritlačila a prešla na zadok. Z ktorého opäť na chrbát, krk...
Je  tam sklopná sedačka na ktorú ma posadila a začala sa venovať môjmu rozkroku. Najprv ho namydlila opláchla, začala bozkávať, olizovať a rukami veľmi príjemne ťahať. Stiahla predkožku prešla ústami k špičke a pomaličky s pritisnutými perami ho brala do úst, kde jazykom ešte prechádzala cez dierku. A keď mala celý žaluď v ústach začala cucať a zvyšovať tempo ústami naplnenými slinami. Prstami na podbrušku s palcami krútiacimi pri koreni a prechádzaním k zovretiu celého v dlaniach som nedokázal odhadnúť čo je príjemnejšie. Zrýchlovanie a spomalovanie tempa striedané podľa môjho vzrušenia ma upozornilo, že sa moje potešenie snaží predĺžiť čo najviac  a zároveň čas, ktorý mu venuje ukazuje na to, že to chce ukončiť mojim finále. Uvoľnil som sa preto úplne, položil som ruky na jej hlavu hladil ju, držal ju a ešte viac vychutnával jej starostlivosť kým som už nedokázal odďalovať a povolil výstrek. Niečo skončilo v jej ústach ale keď som otvoril oči uvidel som zbytok na jej tváry a vlasoch. Voda za chvíľku všetko zamyla ale jej úsmev na tváry ostal. Mňam, žmurkla na mňa a pritisla svoje pery k mojim.  Umyli sme sa ešte raz a presunuli sa do obývačky, kde ma nechala samého. Vošla do hosťovskej izby a ja som zatiaľ priložil drevo do krbu. S obliekaním som sa už nenamáhal. Pozastieral som závesy. Zapol malú lampu na čítanie. Všimol som si starodávny stojan na vysoké sviečky tak som poprezeral skrinky a zapálil ho.  Ľahol som si na posteľ a prikryl sa. Z izby vyšla v krásnej saténovej červenej nočnej košieľke s čiernymi ramienkami . Už mi došla tá spojitosť červených náušníc a nechtov. Stiahla zo mňa perinu a ľahla si ku mne. Rozprávali sme sa ani neviem ako dlho. Opäť sme po sebe zatúžili a ja som prešiel k objavovaniu jej jaskyne. Prstami som hľadal body, pri ktorých dvíhala panvu. Ústami som vťahoval jej nektár a jazykom obchádzal jej okolie. Priznala, že moja mierne zarastená brada je v dotyku príjemná tak som toho využil. Cítil
som ako naráža na moje prsty tak som sa nadvihol. Vyhrnul jej košielku o kúsok vyššie aby som mal nádherný výhľad  na jej vystúpené bedrové kosti chytil ju za boky a pomaličky vychutnávajúc každý cm som do nej opäť vošiel. Po chvíle som jej dvihol nohy na moje ramená a prirážal až to plieskalo.  Zmena polohy a otočil ju zo zadu na kolenách. Držal za tie krásne boky a prirážal sa k jej jemnému zadočku. Najprv svoje vzdychy tlmila vankúšom ale keď som jej povedal, že sme tu sami a v okolí nieje nikoho, kto by nás počul naplnila svojim hlasom celú miestnosť. Užíval som si ako nikdy. Keď ma v kŕčoch zovrela vo svojom vnútrý bolo to akoby naplnila moju podstatu. Uvoľnila sa a ja som z nej vykĺzol.
Otočil som ju a vyhrnul košielku až ku krku. Teraz sa povenujem tým tvojim úžasným prsiam. Celé som ich pokryl ústami a rukami. Prezrel každé malé znamienko každý hrbolček na bradavkách a popritom opäť vstúpil do jej tela. Jemným pomalým tempom som to nej opakovane vchádzal kým jej telom opäť neprešiel kŕč a ja nenapustil jej útroby mojim uvoľnením. Ostal som ešte v nej kým sa mi nezmenšil a potom sme obaja zaspali.