Shorim v pekle

8. 9. 2016 · 7 556 zhlédnutí happy_grepy

Chtel bych se s vami podelit o zazitek, ktery se stal na "rozluckove" akcicce u nas doma. Ziju s pritelkyni nejaky cas uz ve spolecne domacnosti. Celkem nam to klape a dari se.
Jednoho dne se mi ozvala ma byvala pritelkyne Katka se kterou jsem chodil od svych 16 do 19let.
Od naseho rozchodu ubehlo skoro 7let a za tu dobu jsme si zustali stale v kontaktu a dokonce se z ni stala i dobra kamaradka me nynejsi pritelkyne. Ozvala se s tim, ze na nejaky cas odleta do Anglie kde zkusi stesti a novy zivot.
Pozvali jsme ji tedy k nam, ze pro ni udelame mensi mejdanek. Prislo par lidi. Zabava jela na plne obratky. Kolem 2-3h ranni vsichni odesli az prave na zminenou kamaradku. Zustali jsme tedy ve trech jiz uz s peknou davkou alkoholu v krvi.
Kdyz sly holky poustet dalsi pisnicky z PC tak ma pritelkyne sedla na zidli. A Katka se oprela o stul a vyspulila svuj prekrasnej zadecek, ktery jsem kdysi dokazal laskat hodiny a hodiny.
Katka je malicka drobna brunetka, vzdy s usmevem ve tvari a jiskrou v ocich.
Dlouho jsem je pozoroval z gauce jak si tam spitaji. Krasny pohled.
Nedalo mi to a sel jsem za nimi. Jakoby nic jsem si stoupl kousicek za Katku. Nedotykal jsem se ji, ale od jejiho zadecku k memu prirozeni zbyvalo pouze par cm. Z niceho nic vidim jak se Katka zadeckem pritahuje bliz ke me.
Citil jsem mezi nami obrovskou energii. A kdyz se ke me zadeckem pritiskla, tak jakoby mnou projel elektricky proud.
Chvili se mi trela o rozkrok, kdyz v tom obe vyjekly s tim, ze nasly co hledaly a vyskocily od Pc a sly tancovat. Kdyz se na me Katka podivala tak laskovne mrkla svym krasnym hnedym ockem. Vedel jsem, ze tohle nemuze dopadnout jinak nez tak, ze si to spolu rozdame.
Chvili holky skotacily, kdyz najednou obe upadly na rozlozeny gauc, ze uz nemuzou. Chvili jsme tak vsichni tri lezeli a prislo mi, ze nejspis obe usnuly. Zvedl jsem se a sel na balkon kourit. Jen jsem si zapalil tak vrzly dvere ve kterych se objevila Katka.
Beze slov ke me prisla a zacala me libat tak jak to umi jen ona. Cigaro letelo pryc a ja zacal prozkoumavat jeji telicko, ktere jsem tak dlouho nelaskal. I po te dobe mela telo porad uzasne tak jak jsem si ho pamatoval. Oprel jsem ji o zabradli balkonu a stahl kalhoty i s kalhotkami pod zadecek. V tom poprve promluvila od doby co za mnou prisla. Rikala, ze tohle nemuzeme. Ze to moc chce, ale ne takhle, kdyz je pritelkyne vedle a staci jen aby se podivala z okna a vse by prasklo. Chtic byl silnejsi a ja uz mel venku pero. Tak tvrdy jako dlouho ne. Cela situace byla silene vzrusujici.
Prilozil jsem svuj nabehly zalud mezi jeji pysky. Lehce chytl pod krkem aby se jeste vic prohla a na jeden priraz jsem do ni zajel cely. Ona tak hlasite vydechla , ze vzbudila pritelkyni vedle.
Jeste, ze nam tak vrze gauc! Nez dosla ke dverim tak uz jsme vedle sebe stali obleceni a delali, ze se hrozne smejeme.
Uf! Na nic neprisla a tak jsem navrhl, ze pujdeme spat.
Holky se svlekly do kalhotek a prevlekly mych domacich tricek. Lehli jsme si vsichni tri na postel a cekali co se bude dit.
Takovou situaci jsme ani jeden z nas neznali.
Ovsem nez jsem se nadal tak jsem citil malickou ruku, ktera se mi dere pod trenky. Jeste nikdo z nas nespal a Katka me nenapadne honila pero vedle me pritelkyne. Dlouho jsem to nevydrzel a zajel prsty na jeji vyholenou mokrou prcinku. Pritelkyne usnula a ja s Katkou se zacali libat. Netrvalo dlouho a Kacenka mela kalhotky dole a ja do ni soukal svuj tvrdej ocas. Neslo to moc dobre kdyz jsme se snazili byt co nejvic potichu a hlavne bez prudkych pohybu. Ale muzu rict, ze takhle situace byla silena! Citil jsem kazdy milimetr Kacenky kundicky a kazdy stah a pohyb v ni.
Drazdil jsem ji u toho postevacek a ona zakousnuta v polstari prozivala svuj zakazany a tichy orgasmus. Behem jejiho orgasmu jsem k nemu dospel i ja. Hroznou davkou sveho semene jsem poslal primo do ni.
Bylo to uzasny!
Zacalo svitat a my stale opojeni alkoholem a prave prozitym neskutecnym zazitkem usnuli.
Dopoledne kdyz jsem se vzbudil tak uz holky snidaly a probiraly vcerejsi vecer. S mirnou nervozitou jsem dorazil za nimi. Nastesti prytelkyne nic netusila a Katka ji nedala nic znat.
Tak jsme se tedy s Kacenkou rozloucili. Ovsem ne na dlouho. Nakonec z Anglie seslo a ona zustala v nasem meste. Stale jsme v kontaktu. Stale k nam chodi na navstevu, ale od te doby jeste nic nebylo. Oba na to vzpominame jako na skvely, ale sileny zazitek :)