Hotwife Sucking Greek Dick

Internacionalna hotwife si spravila dalsi vylet za kokotmi. Nove kultury, viac diverzity, lasky a tolerancie... To je to, co cely svet potrebuje. 30 rocny producent a spevak s potetovanou rukou a s tvrdym kokotom mal tu cest zdiverzifikovat moju dovolenku :)

Po minutovom small talku si vytiahol opasok z nohavic, zapol mi ho okolo krku, prehol ma cez postel, olizal mi zadok a moju mokru picu. Spravil ma prstami za 30 sekund a moje vzdychanie ho odrovnalo.

Neviem v akom Brazzers svete sa to vsetko chlapec naucil, ale presne vedel co robi. Spravil si zo mna kurvu, pojebal mi usta a picu, dusil ma, opluval, nadaval mi a prefackal mi moj drzy xicht, kozy aj zadok. "Tell your husband, how you love my dick!" povedal, ked tocil, ako sa dusim s jeho kokotom.

Nasilny, perverzny a drzy tvrdy kokot ma spravil 4 krat. "I will destroy your pussy you fucking bitch.. yeah I am the monster".. a uz sme boli v druhom kole. Miloval, ako mu fajcim kokot, lebo bez debaty... moja tvar s kokotom v hrdle vyzera dokonalo.

#hotwife #bull #bdsm #fetish #blowjob #deepthroat #sucking #dick

1 000 kreditů
Video je dostupné za kredity
289 zhlédnutí 25.1.2024 10:23
3 uživatelům se to líbí
Líbí se mi