Má žena na večírku u kamaráda

Nedávno mi náš letitý kamarád u lahvinky ukázal tyto fotky mojí ženy. Jsou už staré nějaký ten čas a jsou z jedné jeho oslavy u něj doma, kde jsem tehdy s nimi z pracovních důvodů já zrovna nebyl.
Přiznal se mi, že moje manželka díky Tequille na závěr oslavy prý úplně odpadla a nakonec mu usnula v pokoji přímo na koberci.
A když ostatní hosté odešli, přítel ji nejdříve zkoušel probudit, ale protože byla úplně "tuhá", musel ji nakonec provizorně uložit do své kuchyně na gaučík.
A přitom ho prý tehdy zlákaly její silonky a její spící tělo tak, že se neudržel a několikrát se u mé ženy sám soukromě "udělal".
Dlouhou dobu to držel v tajnosti, ale nakonec se mi ve slabé chvilce přiznal a svolil i s touto tak zvláštně a potají vzniklou galerií, kterou si pro sebe tehdy nafotil.

Ale dušoval se mi, že s mojí manželkou nic přímo neměl. Jen u něho přespala v kuchyni a on si jen u ní do rána dělal sám sobě dobře.
Věřím mu, protože jednak je to přítel a jednak i on je fetišista na punčocháče. Takže mu moje manželka asi takto v silonkách, jak je na fotkách, bohatě stačila *250*

21,790 views 3.6.2014 14:39
422 users like it
Like