Stopařka

ON: Jel jsem ze služebky autem a u silnice na mne mávla stopařka. Pěkná ženská, blýsklo mi hlavou, tu bych ojel. Chtěla, zda bych ji nezavezl po cestě do vzdálenějšího města. Řekl jsem ji, že klidně, ale že to nebude zadarmo. Chvíli si mne prohlížela a potom nasedla. Ale řekla, že peníze u sebe nemá. Něco vymyslíme, řekl jsem.
Tak jsem navrhl, že když mi ji ukáže, tak ji zavezu. Vyhrnula sukni, byla bez kalhotek. Ukázala mi ji..a měla ji fakt pěknou, cítíl jsem, jak mi tvrdne. Nádherná voňává kundička. Podíval jsem se na ní a musela vědět, že ji chci! Jemně si ji pohladila a řekla, ať někde zastavím. A podívala se mi do očí. V tom pohledu bylo napsáno, vymrdej mne jako děvku. Sjel jsem z cesty. Vystoupila a šla si sednout dozadu. Na sedačce pod ní bylo mokré kolečko, už pěkně tekla. Musela být děsně nadržená. Vzadu mi ji ukázala hodně detailně. A jí prozkoumal pěkně do hloubky. Na focení nebyl čas, vyšukal jsem ji přesně tak, jak si to přála. Jako děvku. Doufám, že ji ještě někdy potkám. Byla totiž nezapomenutelná!

ONA: Osud tomu chtěl.... Bez peněz.... Bez kalhotek.... Sama.... U cesty.... Zastavil mi nějaký chlápek. Že mne hodí domu, ale né zadarmo. Podívala jsem se na něj a věděla, že ta cesta může být nezapomenutelná. Nastoupila jsem. Chtěl, abych mu ji ukázala. Vyhrnula jsem si sukni. Podíval se na mne plný úžasu a já jsem si všimla, jak se mu začíná dělat boule na kalhotách, jak mu tvrdne čurák a v očích jsem zahlédla že mne chce. Byla jsem tam dole úplně mokrá. Cítila jsem, jak teču. Řekla jsem mu, ať někde sjede bokem. Byla jsem vzrušená, chtěla jsem ho cítit v sobě, cítit se jako děvka. Potřebovala jsem si tvrdě zašukat. Na zadním sedadle mne vymrdal tak, že na to nemůžu zapomenout. A myslím, že u té cesty ještě pár krát budu čekat!

17,403 views 1.12.2017 12:42
412 users like it
Like