Fantazie s dalším párem

Moje mazlivá kočička a já hledáme pár na realizaci fantasií.. Moje sympatické koťátko je mazlivé. Chvíli trvá, než se osmělí. Trochu vína pomůže k uvolnění a jemné ženské doteky na jejím těle také. Nejprve se nechá líbat od ženy na tváři a opětuje jí polibky na ústa. Koťátko má krátké letní šatičky a pod nimi černá tanga. Ráda provokuje tangama. Položila by sis ji na gauč, líbala a rukou pomalu vjela pod její šatičky a dotkla se její rozpálené kundičky přes kalhotky. Koťátko lehounce roztáhne nohy a dává Ti tak na vědomí, že Tě pouští dál.
Já a Tvůj partner sedíme naproti a pozorujeme, jak se krásně mazlíte, co nám dovolíte a kdy nás k sobě pustíte. Vaše smyslné mazlení nás dráždí a provokuje k nevydržení.
Koťátko si Tě přitáhne za zadeček a taky se Tě dotýká. Čas plyne a je cítit silné sexuální napětí ve vzduchu. Postupně jste jenom v kalhotkách a pořád se mazlíte. Koťátko leží na zádech s roztaženýma nožičkama a Ty na ní s vystrčeným zadečkem. Vaše kozičky se dotýkají a obě si to užíváte. Koťátko zavře oči a Ty jí sjedeš pusinkou do klína. Lehce Ti přidrží hlavu a zasténá, když jí sjedeš jazýčkem mezi nohy. Máš přitom krásně vystrčený zadeček nám mužům na odiv.
Nám oběma už stojí a očima prosíme, abychom se mohli připojit. Obě se usmějete a lehce kývnete hlavou, že můžeme a pokračujete dál. Koťátko otevírá pusinku a ty vystrkuješ krásně zadeček. Je na vás dvou, která si vezmete kterého do sebe.
Od této chvíle nás obě máte na lopatkách a určujete, co nám dovolíte a co ne i jestli moje koťátko zničí dva muži najednou a pak Tebe. Jaké pokračování bude mít příběh? A bude se odehrávat v Brně či Praze?

26,212 views 26.12.2019 01:08
775 users like it
Like