Moc ho potřebovala v puse

Konečně mi prisla zasilka z Číny-erekcni krouzky a analni kolik. Čubička lačně pozorovala, jak si navlekam prvni krouzek kolem korene penisu a kouli a zavadim si kolik do analu. Videl jsem, jak se krouti jak horska cesta a tre si stehna o sebe, a povolil jsem ji masturbovat. Jeste nez jsem navlekl posledni krouzek na penis, stál jak menhir nadrženosti a čubičky prsty mlaskaly v tekouci kundičce.
Poprosila me, jestli si ho takto ustrojeneho muze vyfotit, aby mela nad cim masturbovat v me nepritomnosti. Fascinovane na nej zirala, brala ho s jemnosti neurochirurga. Kdyz jsem ji dovolil vzit ho konecne do pusy a poradne vykourit, brala si ho se stejnou zbožnou uctou, jako by to byla hostie pri nedelni bohosluzbe. Jemne prejizdela po nabehlych a nalitych koulich a jeji dotyky byly diky vsemu tomu tlaku a sevreni daleko intenzivnejsi.
Nakonec jsem si ji polozil na zada a za odmenu ji vysukal lacnou pusinu a krk, jak muzete videt na videu. Planovany vystrik na kozy byl diky drazdeni tak predimezovany, ze jsem strikl jeste daleko za jeji hlavu.
Pokracovani priste?

10,927 views 21.8.2021 15:29