#4 / Nedeľné pošteklenie

Mám jednu vtipnú príhodu zo života. Poviem ju v krátkosti, len aby sme sa dostali k pointe dnešného albumu.
Niekedy, keď boli decká menšie, sme sa našim manželských hrátkam oddávali s vedomím, že deti sú ešte malé a že keď sa zamkneme, môžeme veselo šantiť. Po jednom vášnivejšom rannom milovaní zaznela neskôr pri raňajkách otázka: “Mamiii, a prečo si sa tak smiala? No ráno, keď ste skákali po posteli a bol taký buchot. Ste sa hrali na bitky?”. Od mojej pani dostal odpoveď, že to sa nebijeme, že to sme sa šteklili.
O nejaký čas si v škôlke deti raz na deň matiek pripravili s učiteľkami darček- učiteľky sa detí pýtali na bežné veci o ich mamkách, ony si to zapísali a vznikol tak súhrn vtipných odpovedí vo vyfarbenom a vystrihnutom srdiečku. A jedna otázka znela: “Kedy sa mamka najčastejšie smeje?” A odpoveď bola: “Keď ju tatko zamkne aby neušla a potom ju šteklí.” S manželkou sme sa na tom dobre pobavili a čo presne znamenala tá odpoveď vieme snáď len my :)
Od vtedy z času na čas používame slovo “šteklenie” ako krycí názov. A včera bola akurát nedeľa. Vošiel som do spálne a manželka ma pohladkala a zašepkala mi: “Tatko, poď ma poštekliť”. Viac už v tejto galerke. Nech sa páči, album číslo 4.

PS: Dostávame od Vás často pekné správy, no väčšinou nám píšu kadejaké individuá. Nehľadáme nikoho, určite nie chlapa, tak sa nám prosím nenúkajte. Pohrávame sa s myšlienkou, že by ma moja pani požičala inej dáme a pozrela by si, ako by som jej to urobil.
PS2: Ak sa Vám naše albumy páčia, dajte nám hlas alebo koment, nech vieme, že máme v pridávaní našich príbehov pokračovať. Ďakujeme :)

3,014 views 15.11.2021 12:26
91 users like it
Like