Výstřiky&Sperma&Semeno I

Většinou si užíváme v autě a venku na dece.
Už jen jak se svlíká mě tak rozparádí, že si ho moc dlouho nemusím honit a cákám,.Občas si ten nadherný ale krátký a slastný okamžik prodlužuji že ho oddaluji jak jen to jde.To se dá zadržovat opravdu jen chvilku.
Když má náladu a ví že mě tim rozparádí pomalu jemně a krátce mě pohoní případně když je zima nebo adrenalin na méně odlehlém mistě mi ho pomůže postavit což bývá málokdy většinou není třeba.Nebo jemně prohmátne naběhlé a semenem natlakované koule a rychle přestane ví že sem s těchto výjmečných okamžiků kdy se mě svími jemnými prstíky dotýká úplně mimo a dokážu si je náležitě vychutnat.
No a já pak už po pár pohybech a rychlé hoňce cákam je to pro mě extrémním zážitkem masturbovat tak jako sám v soukromí před jejími zraky a pozorovat stříkající penis a sperma dopadající na její šťíhlé křivky.
Když je sama nadržená tak si nejprve řekne o vylízání její kundičky až k orgasmu.
To miluji úplně nejvíc roztáhlou kundiçku přimo před zraky kdy kombinuje vyholenou, upravenou i zarostlou a co teprv ta její vůně a chuť rozplývajicí se na mém jazyku a ústech to sou tak silné vněmy,že si přeji aby to nikdy neskončilo to mrazeni a chvění v penisu kdy občas si ho u toho pohonim nebo lehnu bokem k ni jako při poloze 69 a ona mě pomalinku chvilkama pohoňuje nebo prohmatává kulky.
Sem tak nadrženej že lízat ji o něco déle tak snad i samovolně ejakuluji.
Je to tak vzrušující až si připadám jako v nějaké extázi že mě vubec nevadí to že mě napřiklad nevykouří nebo že nemusíme ani souložit.Je to asi tim velkým věkovým rozdilem tim jak jé štíhlounká drobounká mladinká jak má malé prsa možná i tim že je z poloviny exotičtější prostě napůl cigánečka.Po jejím orgasmu mám dovoleno prožít své vyvrcholení já.Ončas se stává když je mic nadržená a dokonale lizáním uspokojená tak měcta odměnu vyhoní až do konce. Po lízání cákám ihned ve velkých dávkách kdy je velké množství bilého a hustého spermatu a v ještě odeznivajici slasti to vše fotim.

7,847 views 24.2.2023 17:34
240 users like it
Like