Mučení otroka 1

Po předvedení nástrojů přišla lekce. Pán mi chtěl udělat radost, a tak mě nenechal jít před lekcí na záchod, abych celou lekci absolvoval s úplně plným močovým měchýřem.

Aby se Pán nemusel dívat pořád jen na mého malinkého ubohého otrockého pinďourka, první rozkaz zněl napumpovat. Nasadil jsem pumpu a postupně penis narukoval do rozměru, o kterém si můžu nechat jen zdát. Pánovi jsem nahrál, jak sténám a kňučím.

Když si to Pán užil, dovolil mi pumpu sundat a olízat moje šťávy. Můj čůráček zase hned změkl, pán mi tedy přikázal si ho několikrát nahonit a zase nechat zvadnout. Udělat se samozřejmě nesmím.

Protože má Pán rád visící otrocké koule, následovalo natahování subíkova pytlíku. Přivázat, natahovat v různých pozicích, kňučet. Když si Pán myslel, že budu prosit, abych mohl přestat, prosil jsem, aby mě ještě mučil. Pán mi tedy k natahování koulí přidal natahování bradavek.

Když jsem pořád neměl dost, přišla řada na bičík. 10 ran přes koule, 10 přes anál. Počítat nahlas a poděkovat. S výpraskem přes koule nebyl Pán spokojený, tak jsem si ho zopakoval.

Potom mě Pán protentokrát propustil a dovolil mi se jít vyčůrat. Samozřejmě jen pokud se půjdu vyčůrat do vany a na sebe. Vyprázdnil jsem si většinu plného měchýře do pusy a na obličej a poděkoval Pánovi, že mi umožnil se cítit jako malý špinavý otrok.

Nakonec už jen kontrola vytažení otrokových koulí.

Děkuji Pane

O hodnocení prosím do komentářů.

2,532 views 11.1.2023 04:17
53 users like it
Like