FOOT Fetisth DRUHY DIEL! 😈

...pozri, ako si ma rozdráždila tými šteklami! (predchadzajúca galérka) Vidíš ten kamenný kokot? Vezmi ho do úst a pohraj sa, daj mu pusu, poriadne, ták! Poď, teraz si dame selfíčko, ty s čurákom v hube! OMG! Suka! Ale ma dráždiš! Tie topánočky sú jebavé a dráždivé! Chcem ťa už jebať suka! Chcéééš?!

Áno? Tak, tu si ľahni suka! Tu si ľahni a daj mi tie štekle do huby, taák... a ja do teba strčím kokot až po koreň. Chceš? Chceš cítiť ten tvrdý kokot? Chceš, aby som ťa vymrdal? Tak kefuj štetka! A sprav sa! Ták, mrdaj suka, drž a mrdaj! Urob sa, teraz môžeš!

☝️Asi takto nejako to prebiehalo... na poslednej fotke vidieť tu rzjebanú pičku! Ktorá by si dala povedať dámy? Ktorá mi príde zapózovať do ateliéru? Alebo nejaký cuckold párik??? Ccheš sa pozerať, ako ti kefujem manželku? Alebo priateľku?! Všetko je možné... 😜😈

PS: Komentujte, lajkujte! komentáre ja mám rád... Čím viac komentov, tým skôr pridám poslednú galérku z tohto stretnutia so Zrzkou... A že som jej nadelil do papulky poriadnu dávku, tomu verte priatelia!

PPS: Nejaká amatérka, alebo párik na spoločné Only Fans konto?! Ateliér, technika, postprodukcia a môj výkonný čurák k dispozícii... Hm? Píšte... 😉

7,570 views 1.4.2023 08:51
236 users like it
Like