BONDAGE LEKCE

SUBINA VALENTÝNA, SPOLUPRÁCE SE SWITCH FERDINANDEM.

Lekce s Madam Aurelií a Madam Alicí, majitelkami Atelieru Arena a tohoto profilu.

Jsme dve atraktivni kamaradky, černovlasá MADAM AURELIE a blond MADAM ALICE, s hlubokou a inzenzivní zálibou v BDSM. Pro nas IG a FCB si napis o odkaz. Sleduj náš profil a naše inzeráty, neustále aktualizujeme termíny a vymýšlíme nové zajímavé aktivity!!!! Bavi nás téměř vše z oblasti BDSM a perverz či fetish.

Soukrome luxusni zazemi mame, nachazi se v NUSLÍCH. Muzes ho videt na fotkach v albu. VZHLEDEM K FAKTU, ZE BDSM JE PRO NAS KONICEK A ZIVOTNI STYL, NIKOLIV PRACE, MAME OMEZENE CASOVE MOZNOSTI. ZAJEM JE VELKY A PROTO VSEM DURAZNE DOPORUCUJEME SJEDNAT SI TERMIN SETKANI S NAMI NEKOLIK DNI DOPREDU. My dve mivame cas zpravidla ve vsedni dny rano, dopoledne a v brzkem odpoledni, obcas se podari vikendove dopoledne. Pokud touzis po akci, pri ktere bude pritomna i nase komteska Valentýna či masérky Rebeka, Lotta nebo naše trans čubiny, pak doporucujeme rezervaci minimalne 7-10 dni dopredu. Vzdy uprednostnime jedince, ktery ma zalozeny profil delsi dobu.

Nize uvadime ORIENTACNI PRINCIPIELNI CENIK otrocke dane, abychom predesly neustalym dotazu. Tento cenik vsak neni fixni, zalezi na domluve, cetnosti tvych navstev a dalsich faktorech.

!!!!SPECIALNI AKTIVITY NA DOTAZ. JSME HODNE OTEVRENE!!! NEBOJ SE ZEPTAT

CENIK:
-Lekce s obema: 30min/1800, 1h/3400.
-Kratka navsteva cca 15min (napr. exhibice, masturbace pred nami, footfetish apod) 1000 s obema
-Dvojitý piss 1000 očistění po pissu + 200/jednu.
-Den otevrenych dveri (viz nize) 700,-/20min
- OTROCKA DAN PRO VYCVIK A OSOBNI OTROCTVI JE NA DOHODE

2,026 views 14.5.2023 16:59
26 users like it
Like