FEMINIZACE S NAŠÍM OBLÍBENCEM

Prace MESDAMES Aurelie a Alice, majitelek Atelieru Arena a tohoto profilu:

Jsme dve atraktivni kamaradky, černovlasá a blond, s hlubokou a inzenzivní zálibou v BDSM. Pro nas IG a FCB si napis o odkaz. Sleduj náš profil a nzeráty, neustále aktualizujeme termíny a vymýšlíme nové zajímavé aktivity! Bavi nás téměř vše z oblasti BDSM, perverz a fetish.

Soukrome luxusni zazemi mame, nachazi se v NUSLÍCH. Muzes ho videt na fotkach v albu. VZHLEDEM K FAKTU, ZE BDSM JE PRO NAS KONICEK A ZIVOTNI STYL, NIKOLIV PRACE, MAME OMEZENE CASOVE MOZNOSTI. ZAJEM JE VELKY A PROTO DOPORUCUJEME SJEDNAT SI TERMIN SETKANI S NAMI NEKOLIK DNI DOPREDU. My dve mivame cas zpravidla ve vsedni dny rano, dopoledne a v brzkem odpoledni, obcas se podari vikendove dopoledne. Pokud touzis po akci, pri ktere bude pritomna i nase komtesky Valentýna/Lotta/Sally nebo naše trans čubiny, pak doporucujeme rezervaci minimalne 7-10 dni dopredu. Vzdy uprednostnime jedince, ktery ma zalozeny profil delsi dobu, uplnou prednost ma pak ten, ktery si termin rezervuje slozenim symbolicke zalohy predem (200kc na ucet ci osobne u nas).

Nize uvadime ORIENTACNI PRINCIPIELNI CENIK otrocke dane, abychom predesly neustalym dotazum. Tento cenik vsak neni fixni, zalezi na domluve, cetnosti tvych navstev a dalsich faktorech.

SPECIALNI AKTIVITY NA DOTAZ. JSME HODNE OTEVRENE! NEBOJ SE ZEPTAT

CENIK:
-Lekce s obema: 30min/1800, 1h/3400.
-Kratka navsteva cca 15min (napr. exhibice, masturbace pred nami, footfetish apod) 1000 s obema
-Dvojitý piss 1000 očistění po pissu + 200/jednu.
-Den otevrenych dveri (viz nize) 700,-/20min
- OTROCKA DAN PRO VYCVIK A OSOBNI OTROCTVI JE NA DOHODE

3,143 views 15.5.2023 16:40
33 users like it
Like