I'll try it...

Dobrý den. Nemám dobré zkušenosti s některými z vás. Takže to píšu znova. Nic nehledám, nic nenabizim. Mám velmi šťastný vztah a jsem asijska. Ani za peníze, ani za hezké slova, ani za vyhrožování :( pokud se ti to nelíbí, tak mne respektují a nekontaktuj. Nepiš mi ahoj. Nevím co na to odpovědět. Kdo mi pošle Dick bez mého vyžádání je ihned blokován. Podívej se a odejdi. A chovej se jako člověk, ne jak samec v říji. Děkuji za pochopení.

Good day. I haven't had a good experience with some of you. So I'm writing it again. I'm not looking for anything, I'm not offering anything. I'm in a very happy relationship and I'm Asian. Not for money, not for nice words, not for threats :( if you don't like it, respect me and don't contact me. Don't say hello to me. I don't know how to respond to that. Anyone who sends me Dick without my request is immediately blocked. Look and leave. And act like a human, not like a male in heat. Thank you for understanding.

Magandang umaga. Wala pa akong magandang karanasan sa ilan sa inyo. Kaya sinusulat ko ulit. Wala akong hinahanap, wala akong ino-offer. Ako ay nasa isang napakasaya na relasyon at ako ay Asyano. Not for money, not for nice words, not for threats :( kung hindi mo gusto, respetuhin mo ako at huwag mo akong kamustahin. Huwag mo akong kamustahin. Hindi ko alam kung paano sasagutin iyon. Kung sino man ang nagpapadala sa akin ni Dick nang wala ang aking kahilingan ay agad na hinaharang. Tumingin ka at umalis. At kumilos bilang isang tao, hindi tulad ng isang lalaki sa init. Salamat sa pag-unawa.

12,619 views 20.7.2023 23:33
894 users like it
Like

More albums and videos by this user