Tenkrát poprvé

Nastal čas otestovat hranice. Hranice chtíče, exhibicionismu, submisivity a zprostředkovat zážitek, který změní vnímání a který pohltí.

Mám ráda výzvy a když jsme se po dlouhém domlouvání sešli, stálo to za to. Manželský pár na vodítku, který dobře vypadá, který touží být v mých rukou. Ano, vzbudili ve mně mou škodolibou stránku a má mysl začala sama psát alternativní scénáře. V improvizaci jsem neskutečná.

Nastal den “D”.

Večeře, představení mne ženě, která o mně dost slyšela a pro kterou jsem byla nestravitelná…. Bavili jsme se s lehkostí mně vlastní, ale stále byl cítit ve vzduchu “odér” strachu z neznáma. Vydali jsme se společně na místo, kde se sny stávají skutečností. Kde neexistuje slovo ne, kde jste vydán do rukou, kterým jste slíbil důvěru.

Živý terč, výcvik čoklů - popros, k noze, určitě máš žízeň - miska uprostřed místnosti, úkoly, fisting, předvádění materiálu, lízání nohou. Němec v županu - vyhonit a jít se umýt, protože taková špinavá lůza mi klečet u nohou nebude. Přiškrcení, plivání, fackování, očichávání…..

Intenzivní večer, přesycení smyslů, poddali se a oddali se.

7,044 views 17.8.2023 04:11
176 users like it
Like