Zkoušení nové hračky

Asi v půlce prosince mi přišel domů takový malý balíček v nenápadném kabátku. Nevím, jestli to byl předčasný vánoční nebo opožděný mikulášský dárek, ale důležité je, že byl doma.
Nejdřív jsem kolem krabičky s překvapením jen tak chodila a představovala si, kde asi za chvíli bude. Pak se ale program trochu pozměnil a já musela, a už pěkně mokrá, krabičku uklidit do skříňky, abych ji znovu našla zase večer.
Netrpělivě jsem roztrhavala krabici vyhazovala vše nepotřebné, abych se dostala k jádru. Kartičky s poděkováním za nákup a slevou na ten další si strčte někam, já už ho chci mít v sobě.
Když jsem ho konečně měla v ruce, ohromil mě ten hebký materiál a ten úžasný tvar.
Bohužel ale moderní technologie mi nedovolili naplno zprovoznit novou zabavu, do prdele.
Pár týdnů tedy ležel bez povšimnutí zpátky ve skříňce, než mi jeden udatný rytíř s tímto, a nakonec nejen s tímto, pomohl.

Vajíčko se ovládá přes apku v telefonu, takže po krátkém seznámení šel hned dovnitř. Bože, jak snadno tam vklouznul. Jeho tvar je přesně dělaný pro tu moji kundičku a tak ihned začal dělat to, co obvykle trvá nějakou tu chvíli. Jeho ocásek s bambulkou na konci mě lehce masiroval klitoris náhodnými doteky. Jak to sakra dělaj, že je to tak dobrý. Po chvilce mi šňůrka začala překážet, a tak mě napadlo ji uklidit do zadečku. Mmm, to byl dobrý nápad. Moje prstíky se teď mohly naplno věnovat mému postevaku a vibrace v obou dírkách mě přivedly na další nápad.
Analni sex nemám příliš často, ale když už na něj dostanu chuť, tak ho tam chci pořádně a až po koule. To jsou po tom ty nejsilnější orgasmy, kdy se neovládám a křičím na celý dům a možná ještě dál.
Když už byl tedy rytíř přítomen, který celou dobu pozoroval moje poznávání s pootevrenou pusou, nabídla jsem mu můj zadeček. Jakoby byl připravený a bez jaké koliv přípravy už ve mě byl úplně celý. Prosila jsem ještě o jeden orgasmus a pak ještě o další. Jeho péro mi jich dovolilo o hodně víc, než je u mě zvykem, než mě zaplavilo semenem

4,830 views 17.1.2024 16:46
224 users like it
Like