Slova o mně...

V této galerii vidíte 21letou studentku VŠ, která se jmenuje Julie ehm...ová. Jedná se děvče z malé vísky na Nymbursku.
Souloží tuze ráda již od svých 16 let. Je bisexuálka. Její vagínu dosud navštívilo celkem 6 penisů - v délkovém rozmezí 12 - 22 cm. Mezi její stydké pysky pronikly i dva ženské jazyky. Má ráda tvrdší sex a dirty talking během styku. Při souloži s mužem však ještě nikdy nedosáhla orgasmu, i tak sex provozuje s temperamentem, který je pro její osobnost zcela příznačný.
Masturbuje pravidelně asi 3-4x týdně: častěji ráno než večer, proto též chodí všude pozdě. Orgasmu již dosahuje pravidelně. Potřebuje k tomu nejčastěji 7- 9 minut intenzivní stimulace rukou, nebo dildem. Při masturbaci bývá spíše tišší, neboť je ohleduplná a nechce rušit svou maminku. Při orgasmu však obvykle přerývaně sténá, např. joj!, juh!, jo jo", oj oj! To jsou mimo jiné totožné zvuky, jež slečna Julie od dětství slýchává z maminčiny ložnice...
Ráda se na sebe během svých masturbačních hrátek dívá, proto onen akt provádí před zrcadlem. Vzrušuje jí to a usnadňuje cestu k dosažení vrcholu slasti. Mnohokrát se během svých intimních chvilek vyfotila i natočila, ale vrozená plachost a možná i rozumnost ji brání zveřejňovat jiné své sexuálně explicitní materiály, než ty důkladně zcenzurované. Výzvy k nafocení či natočení svého nahého těla jinou osobou odmítá. Přiznává však, že jednou již amatérsky natočila lesbický styk s jistou o generaci starší ženou.
Velmi ji vzrušuje, že prostřednictvím svých galerií dokáže na dálku stimulovat penisy řady uživatelů a přimět je k vyvrcholení. Ráda jiným lidem vnáší radost a vášeň do života.
Je to veselá a přátelská dívka, která věří, že jí nikdo z místních uživatelů ani nikdo jiný svým jednáním neublíží...

90,149 views 9.2.2024 14:52
2,996 users like it
Like