Mrdka_do_pusy 2

Miluju Role-playing a Feminizovani v latexovém prádle, ponižována a nucena ukázat všem svého pindíka abych se tak nechala nafotit. Takto se cítím jako sissy děvka a kurvička , což znamená že jsem naučená sloužit a poslušně vracím tak jak jsem byla nucena být hluboce spermatem označená a zmáčená !!! Ano díky ponižujícím hrátkám a povinnostem jsem tou "dobrovolnou holkou" ale zároveň tímto jednoznačně ovládanut a manipulovan přijmout všechny homosexuální povinnosti za své koníčky a zdokonalování se v nich tak abych uspokojila všechny nadržené tvrdé klády.

Díky tomu se mi zachtělo nafotit si tyto obrázky , abych mohla takto zaujmout muže co rádi Sissy subinku na vodítku drženou a na penisy nadrženou courou, zadeček držící a na čtyřech hezky klečicí .... píchána muži , krmená semenem tak jak to má ráda kurvička ale bude hlavním cílem buzíčků !!!

Sama jsem moc překvapená tím jak ponižování a poslušnost ve mě probudila zájem o to být Kurvička, Děvka , sexy latexová pracovnice a v jednom kole hulit pánům čuráky , a polykat sperma jako na bukkake akci polykám proudy semena a následně pak upřímně děkovat všem chlapům za úžasnou homosexuální průpravu ....

Skvělou práci jako otrok nucený , před kamerou v kleče , přiznávám že jsem buznička a přitom mi po obličeji semeno teče !!!


1,069 views 12.3.2024 06:35
35 users like it
Like