SWINGERS PARTY a MASÁŽE

NOVÝ & zábavný SWINGERS CLUB v Ostravě, vás zve na velmi žhavé SWINGERS PARTY, kde se můžete seznámit s lidmi, toužícími po erotických zážitcích a experimentovat v oblasti vlastní sexuality. Sexuální místnosti a erotické pomůcky, vás rychle dostanou do varu a vy se budete skvěle bavit. Věnovat se vám bude erotická moderátorka, slečna Melis, která probudí vaši fantazii a vy prožijete ten nejvzrušivější večer ve vašem životě. Nechte se inspirovat a experimentujte, váš sex dostane nový impuls a vy prožijete množství intenzivnějších orgasmů.
Jedinečný interiér s kapacitou maximálně 30 osob, poskytne mnohem živější sexuální zážitky. Každá SWINGERS bude jedinečná, zaměřená na společné hrátky, hry a soutěže, kde budete moci lépe najít své protějšky, jednotlivě i v párech.
Těšte se na Melisu, která dokáže vaše orgasmy rozproudit…


Čtvrtek 11.4. od 21 h do min. 3 h min - PODVAZKO MÁNIE - V podvazcích máte vstup ZDARMA .

Přijďte na extra SWINGERS PARTY, kde hrají hlavní roli podvazky, punčochy, samodržky nebo cokoliv nápaditého na vašich nožkách. Představte si, jak zajímavé bude vás svlékat nebo možná i oblékat ... Nalakované nehtíky budou vzrušujícím doplňkem.



18.4. Čtvrtek 16 až 22 h - ORGASMICKA ŽENA a ŠKOLA TANTRY
Přiveďte ženu k VESMÍRNÉMU ORGASMU aneb co dokáže POŠTĚVÁČEK a bod G


19.4. Pátek 21 až min. 3 h - DANCING PARTY a BODY SHOT
Najdete tu správnou taneční a sexy polohu, která vám zajistí ŠAMPUS.


20.4. Sobota 21 až min 3 h - ŠLEHAČKOVÉ POKUŠENÍ
Kdo to nejrychleji SLÍZNE VYHRÁVÁ. Pro vítěze/ku DRÁŽDIVÁ EROTICKÁ masáž.

11,057 views 12.4.2024 16:03
142 users like it
Like