já a moje žena #5 =současná

Vidíte, jak si u toho "spícího" mrdání tak nenápadně hraje s kundou? ;)) Občas se trefí až na mě, dělám, že jsem to necítil a hraju to jako pravý gentleman dál s ní...

Chlapi nepište SZ, hezky pod galerii jinak mi jebne.
Ty co to nebudou respektovat, bloknu.

A pokud nás vidí někdo, kdo nás zná, ať se klidně ozve, ať je to muž či žena... protože to by byla asi velká výhoda....

Chci jí tak večer na narozky mimo jiné ukázat, jak se vám tady líbí, a co byste s ní klidně perv. dělali.

OVŠEM:
Ale jestli chcete alespoň mini-šanci ne reál, musíte to nějak dobře vymyslet s těma narozkama, konkrétně, nekomplikovaně, aby to fakt chtěla.

Takže: "No, mohl bych se zamyslet nad nějakým gang-bangem, co říkáš?" Je sice hezké a rajcovní, ale... je to dáma, ne smažka z pod mostu. Tak jí navrhujte jako dámě, jo?

Moc nápadů jste nenahodili teda...

9 let spolu, čím dál víc sexy. Pár mužů si už tohle tělo pěkně osahalo a užilo....
A 17.4. jsou narozky téhle MILF. Co s tím kdo chcete provést? Ideálně na úrovni, bez nějakejch keců o šetření a pod., není to žádná blbá píča ani levná kurva, ale vzrušující dáma, kterou moc rád mrdám a vystříkávám, ta její kunda je chlapi taaak voňavá..... Taky ráda tanec, latino, cubano.... twerk, je to holka šikovná s píčou bez chloupků a kozama většinou bez podprsenky. Já jí dopřeju cokoliv, co bude chtít. Tak bez blbejch otázek jestli fakt. Co nějaký erotický show, něčím zajímavý mini-swingers, večírek nebo spíš to vzít přes to rozmazlování? No, nějak to kdyžtak vymyslím sám ;/ Ale co, aspoň se tu pak sama mrkne, na ty reakce.... To jsem pak zase zvědavej na její reakci ;))

12,240 views 14.4.2024 21:23
252 users like it
Like

More albums and videos by this user