Technika podvazování

Jelikož jsem měl k pár mým předchozím galeriím, věnujícím se podvazování, dotazy jakým způsobem dosáhnu, že mám varlata nad penisem, tak jsem stvořil tuto galerii.

Snad pak bude postup jasný pro každého, kdo by to chtěl také vyzkoušet.

Protože jsem při podvazování fotil, tak ten výsledek není úplně super, ale pro ilustraci snad stačí. Kvalita fotek taky není úplně nejlepší...

Kdybych našel pomocníky a fotografy - ženu nebo pár (nebo skupinu) z Olomoucka, Prostějovska, od Mohelnice či Zábřehu, se kterými bychom si užili takovéto experimentování a něco při tom nafotili, byl bych šťastný...

Protože k fotkám nejde přidat tak dlouhý popis, jak bych potřeboval, tak popis postupu dávám sem:
Foto1: První něčím vhodným - stužka, hladký provázek apod. podvážeme varlata i penis (ideálně zespoda nahoru).
Foto2: Pak podvážeme pouze penis (shora dolů).
Foto3: Můžeme ale nemusíme penis podvázat podruhé.
Foto4: Pak stužku/provázek protáhneme POD varlaty zepředu dozadu...
Foto5 a 6: ...a zavážeme NAD penisem.
Foto7: Poté stužku/provázek protáhneme POD varlaty zezadu dopředu...
Foto8: ...a opět zavážeme NAD penisem. Opakujeme podvazování tímto stylem a utahujeme varlata, které se posunují k sobě a nad penis Foto9 a Foto10. Varlata musíme "tlakovat" ve správném směru, nesmí nám "utéct" mimo oblast podvazování.
Foto11: Nakonec zaškrtíme na uzel/mašličku a po nějaké době nám začne podvázaná oblast krásně modrat a fialovět, doba závisí na síle utažení.
Foto12 a 13: Pak si můžeme různě hrát, mačkat, drtit,...
Foto14: ...a honit nebo píchat. Když je utaženo pořádně, tak při orgasmu nedojde k ejakulaci a po něm je penis pořád tvrdý, takže může ihned následovat další akce. K vytečení dojde až při uvolnění podvázání.

3,964 views 13.8.2023 17:52
12 users like it
Like