Predčasná ejakulácia

1.3.2012 17:30 · 2,056 views catmann

Čo je to predčasná ejakulácia vedia hlavne páni zo svojich mladíckych liet, ale ja som sa s ňou neočakávane stretol aj vo svojom pokročilejšom veku.

Pred pár dňami som sa rozhodol trošku zmodernizovať "vozový park" domácich erotických pomôcok. Samozrejme som chcel niečo nové netradičné a cool. Našiel som v e-sexshope tú správnu mašinku, objednal a čakal. Rozmýšľal som a špekuloval ako to bude fungovať a či som vybral dobre... Červíček pochybností riadne hlodal. Už o dva dni zvonila poštárka s balíčkom. Veľavravne sa usmievala, keď mi podávala balíček, až som sa zľakol, že ma rengenové oči.

Pri rozbaľovaní mi asistovala i manželka. Aj keď som mal naštudované všetky dostupne informácie o novom "rodinnom pomocníkovi" tak ma jeho rozmery zarazili. Nesmelo som povedal: "Mne sa to zdá voľajako veľké... zmestí sa to tam?" Odpoveď bola napodiv povzbudivá a lákavá: "Myslím že áno, veď to poďme hneď vyskúšať". K aplikácii bolo všetko za krátku chvíľu pripravené a tak som sa ujal úlohy operátora. Dnu to vkĺzlo ľahučko, tak som už len chcel nájsť tu správnu polohu, keď mi ruky zaliala záplava konkurujúca tým na Kysuciach. Krátku chvíľu mi trvalo kým som sa prebral z prekvapenia, že výsledok bo dosiahnutý skor ako bola pomôcka vobec použitá. Som len skonštatoval: "Konečne viem čo je to ženska predčasna ejakulácia" Už som sa len dozvedel, že takú koninu môžem vymyslieť len ja, ale nová pomôcka bola prijatá veeeľmi pozitívne...

PS: Názov inkriminovanej pomôcky zámerne neuvádzam, aby som nebol niekým obvinený z nekalej reklamy.