SEX s EX

15.4.2008 14:31 · 1,717 views tuninggolf

Mezi ženami se říká, že si ta, která je chytrá, drží v záloze nějakého svého expřítele. Nemít ho, je chyba. Takový bývalý partner se totiž dá využít všelijak: jako společník, řemeslník, milenec. Mít expřítele je velmi praktické, ale ne každé z nás se to podaří. Právě proto, že rozchody bývají často bolestivé, až hysterické, je skoro nemožné nechat si bývalého přítele
na případné záskoky někde bokem s tím, že co kdyby někdy... Takže je vlastně nutné, abyste si vy na něho uchovala příjemné vzpomínky - a on na vás taky.
Jenže ve chvíli, kdy někoho opouštíte, nemyslíte na to, že by se vám právě tenhle „mizera“ někdy hodil. A tak, když přijde nouze, pátráte v paměti, kterého ze svých ex zavolat. Měl by totiž být staršího data, protože pak je pravděpodobnější, že vám nebude dělat porozchodové scény, neměl by mít, pokud možno, žádnou přítelkyni - nejen proto, že je docela otrava se o někoho dělit, ale i proto, aby měl na vás čas kdykoli, o sexuální síle nemluvě.

Taky byste měla mít jistotu, že vás nebude chtít zpátky. Dirigovat tenhle pseudovztah byste měla vy. Chce s vámi spát? Dobrá, ale přizpůsobí se. A výhody? Už jste ho někdy vyzkoušela, takže víte, co od něho očekávat. Nemusíte si na nic hrát a on koneckonců taky ne. Kvůli schůzce s ním nemusíte ke kadeřníkovi, malovat se a strojit, stačí, když budete sama sebou. Vždyť vás přece zná! Byl s vámi, když jste měla mastné vlasy, ležela nemocná nebo vstávala ráno na krku s opičkou... V tomto případě jde jen a jen o sex, ke kterému budete možná přistupovat ještě se zbytky romantiky, dokonce se budete i líbat a hladit a nevynecháte předehru... Ona i nostalgie a vzpomínky často mají svoje plus.