prsatá neznámá

30.7.2013 09:00 · 1,319 views ppavl

Potkal jsem ji zde, loňské léto. Měla inzerát ve kterém si stěžovala, že manžela její bujné vnady nijak nelákají, odmítá o ně pečovat a nechávají ho naprosto chladným. Hledala kamaráda který by se o její poprsí staral a mazlil jej. Ne sex, ne randění. Jen pravidelné hrátky s jejími melouny.

Inzerát to byl zajímavý a jako "horňák", milovník prsatých a baculek jsem neodolal a ozval se jí. Ihned kývla na schůzku a sešli jsme se. Musím uznat, že poklad který skrývala pod tričkem a který mi záhy ukázala a půjčila na hraní stál opravdu za to. Pak nastalo oblékání, loučení a malá výtka, že jsem byl moc ostýchavý a stydlivý, ať se příště snažím víc. Přesto jsme si slíbili, že se jistě zase uvidíme a že se polepším. Měl jsem radost, že to bylo povedené setkání, bohužel se pak už ona dotyčná neozvala a mé touhy zůstaly nenaplněné.

Přestože jsem tu událost vypustil částečně z hlavy, čas od času si vzpomenu a tak jsem se rozhodl, že ji zkusím znovu kontaktovat s tím, zda si na mne ještě pamatuje a nechtěla by se zase setkat. Dokonce jsem dohledal staré emaily ale zjistil jsem, že mám na ní bohužel jen kontakt končící @amatéři.cz a že profil už je smazaný. Škoda. Možná už kamaráda nehledá, možná hledá pod jiným nickem ale to už se nemám šanci dozvědět a zůstaly mi jen vzpomínky na tu jednu schůzku.