Pěkný den nebo jen sen

27.9.2008 11:38 · 1,494 views martinw

Začínalo to nějak ráno. Pamatuji se, že jsem šel s nějakou dívkou na výlet do přírody.
napřed jsme šli ještě zástavbou, pak loukami a pak v lese. Pamatuji se že jsme se cestou zastavovali akorát na svačinku, a pak v poklidu došli do cíle výletu. Tam jsme si dali velice dobrý oběd. Pak jsme přemýšleli jak se vrátit zpět, protože se oběd krapet protáhl, hlavně díky vynikajícím palačinkám, které jsme si dali jako zákusek. Vzhledem k času už nepřipadala možnost, zpátešní cesty vlakem a autobusem, nezbylo nám než jít pěšky.
Bylo celkem teplo až horko, takže když se po cestě objevila v jedné vesničce studánka, tak jsme se báječně osvěžili.
Nicméně nově nabyté síly po dalších pár kilometrech ubývali. Zrovna jsem si stěžoval jaké je horko, když jsem ucítil, jak na mě obrátila celou láhev vody co jsme nabrali.
Byl jsem celý mokrý, od hlavy až k patě, voda ze mě jen crčela. A ona se smála a ještě mě popichovala. Neuvědomila si možná, že mám v baťohu ještě plnou láhev, z které jsem zatím od studánky nepil, protože jsem se dost napil už tam. Takže když se zrovna smála, nenápadně jsem pro ni sáhl, povolil uzávěr a stříknul po ní vodou. Okamžitě reagovala a začala utíkat, mě v patách. Byl jsem rychlejší a navíc si vybrala špatnou stezku, protože končila na uzavřené mýtince. Neváhal jsem dohnal ji a oplatil jí vodní sprchu. Trošku ji to zaskočilo, přeci jen voda ze studánky byla hodně studená. Já se na ni díval a viděl jsem, že voda neměla jen odhalovací účinek, ale jak byla studená, naskočila ji trochu husí kůže, což se projevilo na bradavkách, které se krásně nalili. Stojím tam, koukám na ni a ten pohled mě nenechává chladným. Všímá si toho a tvář ji zalévá šibalský úsměv. Tričko mě začíná studit, a tak si jej přetahuji přes hlavu, když ucítím na těle její ruce. Otáčím se a vidím ten "chtivý" výraz v její tváři. Neodolám a začínáme se líbat, pěkně divoce, vášnivě. Mezitím mé ruce bloudí po jejím těle a pomáhám jí z trička, následně i z bermud, také nelení, a tak během chvilky tam stojíme nazí, rozpalováni touhou.
Jednou rukou zajíždím níž a níž, až mezi její nožky a cítím, jak je již nádherně vzrušená. Oplácí mě stejnou mincí a můj těšitel se staví do pozoru. To už, ale nevydrží a povalí mě na záda a následně si vychutnává, když na mě nasedá. Nadzvedávám se k ní, rukama jí přejíždím po zadečku, sem tam lehce zmáčknu, zatímco ústy se věnuji jejím ňadrům. Jazýčkem objíždím bradavky a lehce napodobuji sání. Mrknu do jejích očí a vidím, že se jí to velmi líbí. Ona se zatím činí a pěkně mě sjíždí od zhora dolů a zpět. Je to vášnivé divoké, jednou ručkou se snažím dráždit jí zepředu na poštěváčku, ale zrychluje dost tempo, a střídá moji ručku svou. Vracím se tedy rukama na zadeček, pak na prsíčka, které se mě krásně houpají přímo před obličejem a věnuji se jim. Cítím, že už to asi dlouho nevydržím, ale přesto se snažím vydržet co nejdéle.
Tempo je velmi rychlé, když v tom se zaklání, na chvíli zastavuje svůj pohyb a vidím její ručku, jak velkou rychlostí přejíždí po poštěváčku. Skoro se to nedá vydržet, jsem napnutý na nejvyšší mez, začíná se zase pohybovat. Ale již na ní vidím, že to přijde každou chvíli a taky že jo. Ještě dvakrát jede dolů a nahoru. Krásně mě svírá, a v tom cítím první stah, což mě přivádí k vyvrcholení. A tak zatímco ona ještě párkrát jede nahoru a dolů a prožívá svůj oragsmus, pumpuji do ní svou zásobu, zatímco mě její kundička krásně svírá. Poté se na mě "svalí", lehce unavena prožitým milováním, rucemi ji přejíždím po těle a přitom ji líbám, kame jen došáhnu, oddychujeme a pomalu se náš tep uklidňuje.
Ještě chvíli takhle v objetí odpočíváme a pak se skulí vedle mě do trávy. Chvíli takhle ležíme a zatím z nás lehký vánek osušuje kapičky potu. Pak se zvedáme, pomáháme si s oprašováním a oblékáním, sbíráme věci a odcházíme. Palouček si ovšem zapamatováváme.
Kdo ví, třeba se sem stavíme příště.