sraz Amaterů

16.8.2013 19:56 · 3,091 views 21.kokina

No přiznám se, že mne sraz amaterů lákal... moje přestavy byly....přiznám se - Sodoma-Gomora. Nakonec jsem to pustila z hlavy....No, ale ta mrška představa potkat nové lidi a zkusit něco "zakázaného a tajemného", se usídlila někde v mojí hlavě.

Dnes se to projevilo.

Napsal mi sms kamarád tady z A - ode dneška jej nazývám Božský Kája - a píše mi: "Ty jsi se přihlásila na sraz jako pár ??? To teda čučím!!". Nototo! Čučela jsem na tu sms taky! "Já???? NE!!!!!! a už vůbec ne jako pár!" Odpověď: " Ale jsi přihlášená! A jako pár!!" Hmm, říkám si, asi to má z horka, nebo si sundal brýle či plete si nick.... Nastartuji tedy net a koukám, že Božský má pravdu. No nazdar. Zapnu mozek a ejhle.... uvědomuji se, že sedím kolem oběda na naměstí, na lavičce, lížu zmrzlinu a myšlenka na sraz se zase objeví v mojí hlavě a tak se zrodil nápad, že se aspoň podívám, kdo se známých je přihlášený. Vezmu svůj chytrý telefon, připojím se na Amatéry. Mám chvíli čas, tak ho využuji. Azurové nebe, svítící sluníčko, dotykový displey a brýle doma na poličce. No co už. Ženská si musí poradit vždy. Takže stíním displej rukou, tělem, přeposedávám na lavičce, mžourám, koulím očima, syslím na nicky, zvětšuji písmenka zmrzlina teče po rukou, A hele nový poznatek - lze se přihlásit jako muž- žena - pár.. Super :-). A ted tedy ty nicky... no žádného jiného známého, se kterým jsem tady přišla do styku, jsem neviděla. No nic říkám si, večer si vezmeš notebook, brýle a pořádně ten seznam prozkoumáš....

Takže to nakonec dopadlo tak, že jsem si otevřela láhev milovaného André, na sraz v Olomouci jsem se tedy odhlásila jako pár a přihlásila se jako žena a začala jsem milovat svůj telefon. Splnil mi nakonec moje přání dříve než jsem si jej uvědomila. No ne nadarmo se jim přece říká "chytrý" i když chybička se vloudila. Musím mu nějak vysvětlit že nejsem pár. ale znáte to:" V našem ústavu dochází k této politováníhodné události maximálně jednou za deset let......... jednou za rok ???............jednou za měsíc????... No u mne jednou za týden.

P.s. doufám že mne na akci pustí! Jedu do Olomouce a nic mne nezastaví.