moje představa

21.9.2013 08:10 · 1,936 views pelhrimak33

Ahoj….musím Ti napsat, co se mi ráno stalo, tak jsem ležel v posteli sám a nadrženej po těch našich zprávách, jak si píšeme. Tak mi začal stát a já jsem si ho pomalu začal honit a myslel na tebe )))

Představoval jsem si, že k Tobě jedu místo práce hned ráno a tak jsem byl v montérkách. Protože jsi mi slíbila, že si mě umyješ, tak jsem to neřešil a sprchu si ráno nedával, stejně jsem se myl večer, tak to nebyla taková hrůza… Navedla jsi mě k baráku, já u Tebe zazvonil a tys mi otevřela v župánku, měla jsi ho rozevřený a já viděl tvoje parádní kozičky v podprsence a krásný kalhotky. Pěkně jsi voněla, dala jsi mi pusu a hned jsi mě vedla do koupelny, jak jsme se předem domluvili.. líbali jsme se a tys mě začala svlékat, šlo to rychle a najednou jsem před Tebou stál celý nahý a tys měla ještě župan, ale ne dlouho..taky jsem tě svléknul a přitiskli jsme se k sobě a líbali se a pak jsi mě vedla do sprcháče, že si mě umyješ. No a jak si mě začala mýt, tak mi hned začal stát a tys mi ho masírovala dál a tys byla nadržená a chtěla jsi to udělat na pračce, sedla sis na ní a já do tebe hned zajel – byla jsi krásně vlhká a začal jsem Tě pomalu šukat. Ty sis při tom honila poštěváček a byla jsi moc rychle hotová, ale jak jsem byl nadrženej, tak to na mě taky přišlo a říkám, že budu stříkat, tys rychle klekla přede mě a chtělas to nastříkat do pusy a já ti v puse explodoval a něco si polknula a něco Ti stékalo na prsa a až na zem. Nepřestávala jsi mi ho sát a pěkně jsi mi ho očistila od semene a hrála sis s ním dál a pak jsi mě pozvala zase do sprchy. Tam jsem si Tě pěkně umyl, myl jsem ti jemně kundičku i zadeček a jednou rukou jsem Ti dráždil poštěváček a druhou anální dirku, jen tak lehce, prstík jsem Ti dovnitř nestrkal, jen jsem Ti jezdil kolem otvoru a masíroval.

Tys mi ho zas postavila a pěkně omyla, pak jsme se osušili a šli jsme do ložnice, tam jsme se líbali, tys ležela a já ti jemně sál bradavky a jel jsem níž, byla jsi pěkně vzrušená, tak jsem Ti roztáhnul závojíčky na kundičce a vjel jazykem dovnitř a lízal a sál tvojí studánku, byla tak vlhká. Pak jsme se otočili do polohy 69, já ležel dole a ty sis na mě pěkně vlezla a začala ses starat o mého kámoše, krásně jsi mě kouřila, byl jsem čerstvě oholen , pěkně ti to šlo. Já Tě začal lízat a sát poštěváček – byla jsi hodně vlhká..moooc vlhká, strčil jsem ti ještě do kundičky vibrátor a jezdil v ní, jako když tě šukám, přitom jsem ti sál a dráždil poštěvák, pak jsem vibrátor vytáhnul a sál tu tvojí štávičku rozkoše, jak jsi byla vzrušená, tak ses svíjela nahoru a dolu, že jsem ti občas přelíznul i análek, tak jsem Ti roztáhnul půlky a jezdil Ti jazykem kolem dírky a občas na análek zajel a jemně dráždil), najednou ses otočila, že to chceš zezadu, klekla sis na kraj postele a čekala jsi na mě, pěkně jsi se prohnula a já do tebe krásně zajel a projížděl jsem ti kundičku. Měla jsi jí krásně voňavou a hladce oholenou, jezdil jsem v Tobě a palcem jsem Ti masíroval análek a jezdil kolem dirky, vzrušovalo Tě to mooocc. Po chvilce jsi mi podala gelík ať Ti masíruji análek gelem, byl příjemně vlažný, káp jsem ti ho na dírku a mezi projížděním studánky jsem se ti staral o prdelku, jemně jsem Ti jezdil kolem, pak jsem pomalu přejel přímo na dirku a kroužil po ní, vzrušovalo Tě to, tak jsem pomalu zatlačil a ukazováček překonal první odpor prdelky a najednou lehce vklouznul do ni, počkal jsem až si zvykne a pomalu jezdi prstem dovnitř a ven, libilo se Ti mít plný obě dirky….)))) chtěla jsi to víc, tak jsem ti tam strčil ještě jeden prstík a jak se prdelka uvolnila, tak jsem Tě pěkně prstama dělal do análku. Vzrušovalo Tě to a chtěla jsi tam strčit ocásek, tak jsem prdelku hodně namazal a dal svůj horký žalud k prdelce pomalu do tebe pronikal a najednou jsi přirazila až na doraz a já byl v Tobě až po koule. Hmmm..začal jsem jezdit v prdelce a byl jsem před výstřikem, tys říkala ať ještě počkám a strčila sis vibrátor do kundičky a dělala sis to sama…..rychle ses udělala jak jsi byla plná v obou dírkách a já cítil škubání v ocasu a začal stříkat a moooc Ti vystříkal prdelku až z Tebe semeno vytékalo. Pak jsme unaveni leželi vedle sebe - PĚKNÁ PŘEDSTAVA…a v tom místě (to už reálně) jak jsem se Ti udělal do prdelky jsem si vystřík na břicho a musím říct, že jsem si dostřík až na bradu jak jsem to stříkání asi na 9x oddálil a přestal…no bylo to fajn))