vzájemná masturbace

31.10.2008 05:30 · 10,818 views vorwer

Jeden z letních týdnů jsme trávili na chalupě. Máme ji v naprosté samotě, 1 km široko daleko nikdo není, a tak praktikujeme naturismus - pokud s námi nejsou děti. Už jsme si zvykli, že s ohledem na věk s námi odmítají jezdit, ale tentokrát byly obě puberťačky s námi.

Leželi jsme na lehátkách, já s manželkou několik metrů za "dětmi", když žena holkám oznámila, že my se svlékneme do naha, protože nechceme mít po těle bílé fleky, a ať se tedy zbytečně neotáčí. A hned na to rozepnula podprsenku a osvobodila své kouzelné trojky, dolů šly i kalhotky a mně z té podívané šel nahoru penis. Sundal jsem boxerky a se stojícím pérem zalehl. Pohledem na manželčiny bradavky jsem se ujistil, že i ona je pěkně vzrušená, ale na souložení nebylo s ohledem na děti možné ani pomyslet.

To už ale cítím manželčinu ruku, jak hladí můj ocas a pomalu rozjíždí honění. Přesunul jsem tedy ruku z jejích ňader do klína a pomazlil naběhlý poštěváček a nejdřív jedním, pak dvěma prsty zajel do mokré kundy. Ze zrychleného dechu bylo jasné, že se nám vzájemná masturbace velice líbí, i když hlasitě to dát najevo nemůžeme. Cítil jsem, že vrchol se blíží, s celou pánví a tedy i honěným pérem jsem se vzepjal. žena mi ho stále krásně honila, já jí prstil rozžhavenou kundu - najednou vytryskl z ocasu proud bílé mrdky, žena se začala chvět mohutným orgazmem a na krásnou, okolnostmi vynucenou onanii zůstaly jen vzpomínky ...

10,818 views 1 comment 31.10.2008 05:30