Jak králík pred stazenim

16.11.2013 14:44 · 1,413 views Moncherry

Depoltovice jsou mala viska, vzdalena asi sedm kilometru od Karlovych Varu. Presto, ze necita zrovna mnoho stale zijicich obyvatel, je, predevsim kvuli sve vodni nadrzi a jeji prilehle chatove osade, hojne navstevovana. Chatky se mackaji jedna vedle druhe hlavne kolem lesknouci se vodni hladiny, smerem od ni ridnou a na pokraji nedalekeho lesiku uz jich je jen co by clovek na prstech rukou napocital.
Nic naplat. byla zima, na lukach bily snih, stmivalo se brzy.....ja vsak vyjela s O2-ajtackem prave do jedne z tech vymrzlych chaticek. Prvni eroticka zkusenost s nim mi proste nestacila a byla jsem zvedava, co za bejkarnu ma za lubem tentokrat. Dorazili jsme za sera na misto. Chatka nebyla nijak velika, teplomer v ni, byt to zivy tvor rodu muzskeho, by mel prustrel. Muj obstastnovatel se snazil sice zatopit, ale zjevne mu sla lepe prace s pocitaci a jeho erotickymi pomuckami nez s kaminky. Nezbyvalo, nez se zacit zahrivat jinou cinnosti.
Dostala jsem rozkaz jako od marsala Malinovskeho a ani trochu se mi do nej nechtelo. Pod hrozbou vyprasku jsem vsak pristoupila na jeho hru a svlekla svrsky. Byla mi neskutecna zima a jedine, co jsem si na sobe smela nechat, byly cervene kozacky na vysokem podpatku. Predstavovala jsem si rozpaleny krb a pred nim kozesinu, predstavovala jsem si salajici slunce a rozpaleny pisek na plazi, predstavovala jsem si horko v saune a .....skok do bazenku s ledovou vodou jsem ve svych predstavach zapudila, aby mi zima nebyla jeste vetsi. Doufala jsem, ze dalsim jeho rozkazem bude ulehnuti do studene postele a horky vosk kapajici na me telo mne precijn trochu zahreje. Niceho podobneho jsem se nedockala. Mela jsem trpet zimou dal a na misto zabaleni do kozichu nebo deky jsem byla omotana kuchynskou folii na uchovani cerstvych potravin. V duchu mne napadlo: az rozmrznu, budu cerstva az az a ani mne nepotrebujes zabalit jak chlebicek pred oschnutim.
Folie mne rozhodne nezahrivala. Vsak jeste neco daleko horsiho mne cekalo. Muj tryznitel mi zavazal ruce provazem a.....A tahnul mne VEN!!!! Neverila jsem. Zatim jsem se jeste zdrahala hlasite prostestovat a tak jsem se nechala tahnout jak krava na porazku, naha, v kozackach - jeste, ze ty mi nechal, oblecena do pruhledne folie. Boze, jeste, ze uz byla temer tma a v tomto rocnim obdobi bylo v osade temer pusto. Odtahnul mne do lesika k nejblizsimu stromu, prehodil provaz pres vetev a uz jsem tam visela skoro jak kralik pred svleknutim z kuze. Nebyt stazena potravinarskou folii uz by mi zimou trcely bradavky tak velke, ze i dudlik by proti nim byla jen smesna zmensenina. Cekala jsem, kdy uz mne konecne zahreje.
Konecne se zacal zabyvat mym telem. On obleceny ja naha, on volny jak ten ptak ja visici za ruce na vetvi. Zacal mne hladit po prdelce a na stehnech. Zimou jsem skoro ani nebyla schopna vnimat jeho, me telo laskajici, doteky. Najednou si kleknul a zacal me telo libat z obou stran. Snazila jsem se co nejvic zapudit myslenky na silenou zimu, ktera mnou cloumala a soustredit se na jeho mazleni. Slo mi to sice hodne tezko, ale jeho laskani bylo tak vasnive, ze s kazdym jeho dalsim dotekem jsem citila jak uz i snih kolem nas musi zacit kazdou vterinou tat. Po chvili jsem si uz jen prala, aby se do mne ponoril svym ocelovym kopim. Podle nej vsak jeste nenastal ten spravny okamzik a rozhodl se obstastnit mne svoji dalsi erotickou hrackou, ktera se az do te doby ukryvala v jeho kapse. Bylo to vibrujici vajicko, ktere mi prstem, kterym neomylne patral po me vnitrni telesne teplote, vsunul do klina. Vajicko vibrovalo a ja uz jsem se kousala do rtu, abych nekricela: Vraz uz ho do mne! Bylo mi uz uplne jedno, ze drkotam zubama, chtela jsem uz jen aby projizdel mym telem sem a tam.
Ten previt si se mnou hral jak s hadrovou panenkou. Chvili snizoval pak zase zvysoval silu vibraci az uz jsem nevydrzela a spitla: Pojd uz. Konecne mne zacal soustat. Soustal mne ze zadu a ja si uzivala. Vibrujici vajicko a jeho pulzujici penis v mem lune mi uz nedovolily pomyslet na chlad kolem. Byl to zcela novy zazitek, vzrusujici pohyby eroticke hracky smise s pohyby horkeho penisu, byly pro mne dosud neznáme a zhavily mne do bela jak ocel. Soustal mne a prsty se zaryval do folie, ktera veznila ma prsa
Z dalky se ozyvaly hlasy. Paneboze, kdo tu ted muze byt? Vahala jsem, jestli mam zacit panikarit, ze budeme pristizeni, nebo se mam dal nadrzene oddavat slasti. Neprestaval. Musi to prece taky slyset. Hlasy se blizily a on i vajicko si dal tvrdosijne razili cestu k memu vyvrcholeni. Tenoucka folie na mem tele uz byla sama dira a ja se vic a vic, hlasu uz nedbajic, prohybala a vic a vic se vsemi svaly doprosovala, aby uz konecne svoji zbijeckou rubal moji zlatou zilu.
Nasel ji prave ve chvili, kdy nas hlasy a k nim i patrici tri muzske postavy po cesticce mijely a v tu chvili se i me, zimou stradajici telo, dockalo konecne tepleho pramene......jak by taky ne? Byli jsme prece par kilometru od Karlovych Varu. Proc by tedy teply lecivy pramen nemohl vyverat i v Depoltkach?