Simonka v akcii

5.1.2014 08:44 · 2,182 views simonne_tv

Ranná sprcha ma naozaj osviežila. Prúdy vody akoby predznačovali rozkoš, ktorú dnes prežijem. Po sprche som sa začala venovať svojmu rozkroku. Mám ho rada dohladka vyholený, pripadám si potom panensky ako malé, neskúsené dievčatko. Pár ťahov žiletkou a bolo... potom prišiel na rad parfém a obliekanie. Vybrala som si červené saténové nohavičky, čierne samodržiace pančuchy, čiernu sukňu do polovice stehien a červené tričko s dlhým rukávom. Pohľad do zrkadla a je to... hmm, celým telom mi prešla triaška, keď som si pohladila vystreté stehná v pančuchách a rozkrok skrytý v mojich obľúbených nohavičkách... potom parochňa. Na dnes som si vybrala platinový blond, dlhú do polovice chrbta. Namaľovala som sa v priebehu pár minút, zvolila som odtieň modrej s dlhými mihalnicami a jasne červeným rúžom na perách. Napokon čierne lodičky na vysokom opätku. - Som perfektná, povedala som si pri poslednom pohľade do zrkadla. - Tak ako vždy, dodala som s uspokojením.
Tak poďme na to. Zdvihla som telefón a zavolala Marekovi. Milovali sme sa už viackrát a vždy sme si to vedeli užiť.

- Príď, šepla som. Pochopil hneď a zastretým hlasom odpovedal, že je o chvíľu u mňa. Zatiaľ som naliala víno a pohodlne sa usadila na gauči. Pre správnu atmosféru som zapálila vonnú sviečku. Dívala som sa na svoje dlhé stehná v jemnej látke pančúch, hladila si boky a prsia... cítila som ako mi telom prechádza elektrina z blízkeho milovania. Tieto chvíle mám najradšej. Teším sa na mužské telo, jeho prenikajúcu silu a tlak, ktorý pocítim keď sa začneme milovať...

Zvonček zazvonil o pár minút.

- Simona, povedal hneď vo dverách, - dnes Ti to svedčí.

Naozaj vedel byť nežný a vedel čo chce žena počuť. Tak som ho rovno objala a dali sme si dlhú pusu na privítanie... pevne ma chytil okolo pásu a prešli sme ku gauču.

- Dnes som nečakal že zavoláš, povedal. - Prekvapila si ma.

Klipla som mihalnicami a usmiala sa:

- Si pripravený, čo ma teší.

Štrngli sme si vínom a opäť sa pobozkali. Vedela som že teraz je tá správna chvíľa. Oblízla som mu krk a jemne siahla do rozkroku.

- Hmmmm, nezdáš sa, chlapče, povedala som zastretým hlasom. Pod rukami s červeno nalakovanými nechtami som cítila ako mu tuhne vták, cítila som jeho silu a túžbu. Jemne som mu svojím vlhkým jazýčkom prechádzala po krku a striedavo sme sa bozkávali na ústa. Jazyky sa nám prepletali v divokom ošiali nadchádzajúceho sexu.

Len čo som mu rozopla nohavice, jeho penis sa dral nezadržateľne von. Pomohla som mu z nohavíc, klesla na kolená a jemne ho oblízla.

- Chutíš mi, šepla som. Niekoľkokrát som prešla jazykom od žaluďa až po koreň. Mal ho naozaj tvrdý. Len čo som mu zobrala žaluď do úst, hlasno vzdychol a silne mi chytil hlavu. Snažil som mi ju pritisnúť nižšie a nižšie. Rada som mu vyhovela a hneď som ho mala v ústach skoro celý. Mala som ho naozaj plné ústa a cítila ako mi vniká do hrdla... chvíľu som ho tam držala, potom vybrala a začala ho rýchlo honiť. Bol už naozaj dokonale tvrdý. Oblízla som mu vajcia, znova žaluď a opäť ho zobrala do úst.

Zastenal: - Simonka, dievča moje. S ústami som na jeho nástroji pracovala ešte niekoľko minút, striedavo ho olizujúc, striedavo fajčiac až po hrdlo.

Po chvíli som sa zdvihla z kolien a kľakla si vedľa neho na gauč. Marekov penis som mala stále v ústach keď mi vyhrnul sukňu a cez nohavičky pohladil zadok.

- Hmmm, vzlykla som a poddala sa jeho pohybom. Odhrnul mi nohavičky a prstom nahmatal zadnú dierku. Keď mi ho do nej vtlačil, skoro sa mi od rozkoše zatmelo pred očami. Zrýchlila som pohyb hlavy a v ústach pocítila ako mu z vtáka začínajú vytekať prvé kvapôčky rozkoše.

Keď som ho dostatočne pofajčila, rýchlo som si vyhrnula sukňu a stiahla nohavičky. Pri sexe mám vždy obuté topánky a inak to nebolo ani teraz.

- Dáme si tvoju obľúbenú? Opýtal sa a ja som len prikývla. Ľahol si na bok na gauč, ja vedľa neho tak aby sme mali rozkroky v rovnakej polohe. Zdvihla som ľavú nohu a pravou rukou si roztiahla zadok. Pomaly do mňa vnikal, rozkoš sa vo mne miesila s bolesťou, cítila som jeho silu a vášeň s ktorou do mňa vnikal. Moja prcinka bola už pekne roztiahnutá a to bol len v polovici. Práve vtedy začal prirážať a pohyby postupne zrýchľoval. Už som sa nevedela udržať a začala som hlasno vzdychať. Trvalo to len chvíľu a jeho vták bol celý ponorený v mojej zadnej dieročke. Ľavú nohu som zdvíhala do výšky vystretú čo najviac aby som mu do seba uľahčila cestu.

- Simona, kurvička moja, stenal. Mala som rada keď mi pri sexe nadával. Ja som si trošku honila svojho vtáčika a hladkala si boky a zadok.

Nasledovala poloha zozadu pri ktorej som si kľakla na zem a Marek do mňa vnikal podrepe. Znova som ho cítila až v hrdle a už som naozaj hlasno stenala.

Celé sme to zavŕšili klasikou: ľahla som si na chrbát na gauč, naširoko roztiahla nohy a on do mňa išiel spredu. Pohľad na vlastné nohy v pančuchách a lodičkách ma neskutočne rajcoval. V úplnom závere som mu vyložila nohy na plecia, zblízka sa mu dívala do očí, vediac že o chvíľu bude. Bolo to naozaj tak: vytiahol ho zo mňa a postriekal mi rozkrok a sukňu zhrnutú na brušku. Ešte som ho jemne vylízala a potom sme už len vedľa seba ležali. Bozkávali sa, hladili a vychutnávali víno, ktoré po takomto sexe chutilo výnimočne dobre.