A děláš si to sama?

17.2.2014 12:49 · 1,527 views p4j4

Po dlouhé době mě místní Amatéři inspirovali k napsání blogu. Nebojte se nebudu vás obtěžovat s tím, jak a čím si to dělám, protože si to dělají všichni a každý má svůj zaručený postup vedoucí k úspěchu.

Ale co mě fascinuje je to, že v každém rozhovoru tahle otázka přijde. Mě samotnou by ani nenapadlo se zeptat, jestli si to pánové děláte. Bylo by to totiž nošení dříví do lesa a já bych vypadala jako blbka, že se vůbec ptám, že? Jasně, že si to děláte, někteří sami u porna, někteří k tomu rádi přibíráte partnerky, honíte se tady pod dohledem nějaké amatérky a nebo ve dvou s kamarádem. Je to vcelku jedno, každému jak je libo.

Ale proč se neustále vyptáváte nás žen?? Jasně, že většina si to taky dělá a když od Amatérek předpokládáte, že se s Vámi budou vybavovat o sexu, a že to mají rády. Proč nepředpokládáte, že ženy jsou jako vy pánové, taky si občas potřebují ulevit a nebo se jen tak potěšit a kdovíco ještě.



Jen ten rozdíl bude asi v tom, že většina z nás to nepotřebuje nějak komentovat a řešit. Nepovídáme si o tom s kamarádkama. Asi se těžko budeme domlouvat, že si s kámoškou společně vyhoníme (teda většina z nás). Nebo mě možná ženský přesvědčíte o opaku. Pro spoustu je to tabu i v partnerském životě, i když společná masturbace, je super zážitek :)

A tak nečekejte, že Vám padneme kolem krku, když se na to veledůležitě zeptáte.