Facefuck Sandry

7.4.2014 16:13 · 2,523 views sexxmartin

Sandra zpočátku cumlala můj penis sama, pouze jsem jí hladil po vlasech. Klečela přede mnou v koupelně na měkkém koberečku jen v tangách a podprsence a penis v jejích ústech se rychle zvětšoval. Pleskal jsem jí penisem po tváři, ona sála můj pytlík, prsty dráždila můstek a okolí mého zadečku, opět vcucla žalud už plně vytvrzené klády, rukama mě obemkla tak, že už nemohla úplně vyndat můj penis z pusy. Její oči na mě odevzdaně koukaly. Pohladil jsem ji po vlasech, tázavě jsem se jí podíval do očí, lehce přikývla, ruce si vzájemně chytila, aby nemohla vyklouznout, už nebylo cesty zpět.

Držel jsem ji hlavu a určoval tempo kuřby, ke kořenu mého penisu zbývalo ještě pár centimetrů a holčička už se kuckala. Toho jsem ale nedbal a pomalu zrychloval, náhle jsem ji přitáhl na doraz, penis ji projel do krku, bylo slyšet zachrčení, dávení, udělal jsem dva přírazy a povolil, Sandra se nadechla, vyplivla, dostala penisem přes obličej a znovu zarážku až do krku, následné přírazy už nezvládala, prskala okolo penisu a její ruce měly tendenci opustit rozhodné obemknutí a odtlačovat mě.

"Drž pořádně, ty děvko!" okřikl jsem ji. "Otevři!" "Víc!" Šukal jsem jí krk tak rychle, že nemohla stihnout dýchat, obličej i břicho měla upatlané od slin. Ve finále jsem ji docela dlouho jen dávil, abych výstřik oddálil, ale už mi bylo jasné, že to nepůjde, tak jsem se naopak rozjel, prudce ji mrdal do krku a na výstřik ji ho zarazil co nejhlouběji.

Sperma vletělo už tak zubožené Sandře do krku, zazmítala se, vyplivla, trochu se ublinkla a zrychleně dýchala. Byla před zhroucením, make-up na obličeji rozlitý a upatlaná tekutinami. Obešel jsem loužičku, pohladil ji po rameni, pak po vlasech, ještě chvilku koukala nepřítomně před sebe a na tu spoušť, než se na mě konečně podívala.

"Zapomněls mi dát facku!" řekla trochu vyčítavě, ale spíš to byla póza a bylo vidět, že je docela ráda, že ji nedostala, i když to po mě při plánování dnešní akce chtěla.

"Už jsi měla dost," odvětil jsem jí. "Jsi v pořádku?"

"Ne, asi se pobleju."

"Vždyť už se stalo," řekl jsem s pokusem o vtip, ale Sandře bylo moc špatně na to, aby se usmála.

"Pojď sem!" vzal jsem ji do náruče a odnesl ji v tom zřízeném stavu ze zřízené koupelny na voňavou postel.

Díval jsem se jí při tom do očí a poprvé se ona na mě dívala jinak. Zamilovaně. S plamínky štěstí. Dalo mi hodně práce nedat jí najevo, že jsem si toho všiml, kdyby zaregistrovala, že jsem to zaregistroval, nejspíš by se splašila a vrátila by se ta Sandra, kterou už pár let znám, drsňačka, která nikoho a nic nepotřebuje a mě jenom využívá na plnění svých tužeb a to jenom proto, že mám byt i dost peněz, abych jí pro její orgie dopřál vše, o čem sní.

Položil jsem se vedle ní, kapesníčkem ji utíral upatlaný obličejík, sundal jsem ji podprsenku, políbil ji na bradavku, pak na ústa, pohladil po vlasech. Nic neříkala, jen zírala s těmi plamínky v očích, náhle se ke mě přitulila, vlezla si na mě a přitiskla jak nejpevněji uměla. Bylo to příjemné a pro ni také. Přikryl jsem nás, zavřel oči a vychutnával si tlak nejlépe stavěného dívčího tělíčka.

Až se probudíme, může být vše při starém. A nebo začne něco zcela nového.